FilmGibi
Guest
|
 |
« Reply #15 on: 17 Nov 2002 - 23:26:57 » |
|
evet ama bazen o taraflarda ki oyuncular arap ülkeleri asya da atmasyon çok o oyuncu bir oyunda olur ama dier oyunda olmayabilir olsa bile özellikleri deişebilir
bende o yüzden oyunun versiyonunu yazdım. mesela cm98de prospar vardı, 19unda, süper. 00-01de bir anda 30küsür yaşında oluvermişti..
|
|
|
|
|
|
|
muyu
|
 |
« Reply #16 on: 18 Nov 2002 - 00:04:34 » |
|
valla sizi bilmem ama ben orta sahayi özellikle amc'leri türkler ile kuruyom takım ne olursa olsun  dizliş sudur tuncay - bakircioglü - faruk hatta dmc olarak gökdeniz'i koyun o da iyi iş yapıyo 4-1-3-2 de  yane ben kaliteyi uzaklarda pek aramıyom bu diziliş ile lige 5 macta 24 golluk başlangıc yaptığım bile oldu 
|
|
|
|
|
|
|
ArchipeLL
Guest
|
 |
« Reply #17 on: 18 Nov 2002 - 00:44:38 » |
|
ortasahaya türk demişken: saydıklarına ilaveten antepten kemal aslan,beşiktaştan yasin sülün, volkan hasançebi derim... ama tabiki forvetin arkasındaki vazgecilmez turk amc HAMIT ALTINTOP 20 finishing ile çok etkili bir amc
|
|
|
|
|
|
|
melih43
Guest
|
 |
« Reply #18 on: 18 Nov 2002 - 13:53:31 » |
|
 bence en iyi amc'ler kallstorm (18) , harbıuzi ama alırken kasar (15 yaş ), romagnoli , kanedy bakırcıodlu bu oyuncuyu zlatan ibrahimoviçle birlikte oynattınızmı tamam ikisi tam bir ikili.... Bu arada bursadan okan ve fatih şen'de süper
|
|
|
|
|
|
|
gilamaniac
|
 |
« Reply #19 on: 18 Nov 2002 - 22:24:49 » |
|
yaw bi hakannsonu alın heervenden de oynatın amc de sonra yapın yorumunuzu
|
|
|
|
Son Turnuva Şampiyonu
|
|
|
Shaq34
Guest
|
 |
« Reply #20 on: 21 Nov 2002 - 17:32:34 » |
|
En baba AMC'ler Veron,Nikiforenko,Ronaldinho ve Joe Cole.Özellikle Veron süper oynuyor,bende 56 maçta 40 küsür gol attı.
|
|
|
|
|
|
|
Cynsure
Guest
|
 |
« Reply #21 on: 8 Dec 2002 - 14:54:28 » |
|
en iisi liberopoulos pao da oynuyo tabii ucuz olarak bide psg de 16 yaşında rudyy haddad var acaip para edio
|
|
|
|
|
|
|
Messera
Guest
|
 |
« Reply #22 on: 24 Jan 2003 - 15:55:36 » |
|
arjantinli messera'yı kimseye degismem.alın messera'yı.forvete de bernardo romeo.olusturun argentina hattını.sonra ikisinden senede en az 50 gol garanti.siz şampiyon onlar milli takıma.her actıgım oyunda yaparım hiç degismez bu olay....bilginize.ikisi top 10M paund.romeo:7.5 M,messera 2.5M
|
|
|
|
|
|
|
ansley
Newbie
Antoine Walker...
|
 |
« Reply #23 on: 24 Jan 2003 - 16:45:21 » |
|
Aghahowa e yetenekli ve en fazla çıkış yapan. 2 sene içinde de dünyanın en iyisi oluyor. Onu başkasına değişmem.
|
|
|
|
|
|
|
OscarRE
|
 |
« Reply #24 on: 25 Jan 2003 - 01:38:52 » |
|
robben var direkt psv ile sözlesmeli cikiyo ama... paraya bakmazsak en iyi kesin ronaldinho.. ucuz olarak ta wael reyad var dribbling technique influence creativity falan hep 20..
bi de ben editörden bakmistim dediginiz adamlar dan bazilari editörde 0, yani random özellikleri, bu yuzden oyundan oyuna degisiyo ne kadar yi olduklari.
mesela yasin sülün hamit altintop tabi bunlar örnek..
|
|
|
|
“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston" http://torinolu.blogspot.com
|
|
|
alvin maker
|
 |
« Reply #25 on: 4 Feb 2003 - 23:28:10 » |
|
aghahowa,ronaldinho,robben,totti 
|
|
|
|
|
|
|
seko
|
 |
« Reply #26 on: 5 Feb 2003 - 22:13:56 » |
|
YAw adını şimdi unuttum .Çaykur'da amc sanıosam oynayan bbir adam var. Adı A harfiyle başlıyor. Afrikalı o da çok iyi adam. İyi kullanıldığında süper.
|
|
|
|
|
|
|
Riff
Guest
|
 |
« Reply #27 on: 6 Feb 2003 - 13:03:21 » |
|
tabiki en iyi amc Roberto Baggio hemde ucuz yok ben pahalı adam alcam dersen tabiki Del Piero!!
|
|
|
|
|
|
|
Eurytos
Jr. Member

Long live Gandalf
|
 |
« Reply #28 on: 16 Feb 2003 - 23:06:25 » |
|
ben ençok del piero yu seviyorum ama gerçekte zidane i kimseye değişmem ucuz adamların en iyisi ise nemce tartişmasız aghahowa gerçkekten tek kelimeyle manyak oynuo...
|
|
|
|
|
|
|
Senator
Aristokrat Üye
Full Member

Maple Leafs'e ölüm
|
 |
« Reply #29 on: 7 May 2003 - 18:50:13 » |
|
YAw adını şimdi unuttum .Çaykur'da amc sanıosam oynayan bbir adam var. Adı A harfiyle başlıyor. Afrikalı o da çok iyi adam. İyi kullanıldığında süper.
Nicholas Alnoudji'yi diyorsun sanırım. Fenal adam değil. Ama AMC denilince bin JONAS LUNDEN'i tek geçerim.
|
|
|
|
|
|
|
|