Kaan Kural'ın cuma günü Stüdyo'da "benim favorim Phoenix, toparlanıp batıdan finale onlar kalacaklar, bu sene onların senesi" gibi yorumlarına rağmen Dallas'ı yendik. Kural nazarını bile yok sayıp böyle bir maçı kazanabildiysek şampiyonluğu da pekala alabiliriz. Fakat sevgili Kaan abimizden gelecek programlarda mümkünse Phoenix'ten, hadi o olmadı Nash ve Amare'den bahsetmemesini, bahsedecekse bile iyi konuşmamasını rica ediyorum. Keza çekirgenin zıplayabileceği bir maksimum sayı var, illaki nazar değdirecektir, böyle kritik bir dönemde şansımızı daha fazla zorlamanın manası yok.
Maçı da kesik kesik de olsa(TVU

) seyredebildim. Genel olarak istediğimiz gibi oynadık. Farkı belli bir seviyenin altına indirmelerine izin vermedik. Özellikle son çeyrekte güvenli seviyelerde tutabilmemiz bizim adımıza önemli bir faktördü. Bunların dışında çok iyi bir yüzdeyle şut attık, üçlüklerde son dönemde yaşadığımız sıkıntıyı bu maçta gidermiş gibi gözüktük. Dallas'ın Nash'e bir çözümü yok, bu bir kez daha kanıtlandı. Oyunda 35 dakika civarında kaldı ve bu süre oyunu tam anlamıyla domine etmesine yetti. Bu arada Barbosa'dan da bahsetmek gerek. Her geçen gün oyunu olgunlaşıyor. Belki istediğimiz tarzda bir pg değil ama oyunda kaldığı sürede hücumumuza ayrı bir yön katması ve patlayıcı oyunuyla hücumda sıkıştığımız anlarda çok yararlı oluyor. Özellikle de set hücumlarının sıklaştığı play-offlarda daha da işimize yarayacağını düşünüyorum.