Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
7 Sep 2010 - 02:39:44
Google
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol  |  Dünya Basketbolu  |  Altyapı  |  Topic: Genç Yetenekler 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 38 39 40 [41] 42
Author Topic: Genç Yetenekler  (Read 65053 times)
turk-jugoslav
Newbie
*

View Profile
« Reply #600 on: 17 Sep 2009 - 14:48:21 »

beyler, yeter bu kadar küçültme muhabbeti. gidin enes kanter forumlarında konuşun :ganicanöz:

iyi de arkadaş, anlatıyorsun anlatıyorsun anlatıyorsun kimse dediğin yola gelmiyor. hani desen ki buradaki herkesin egosu şişkin, herkesin burnu bir karış havada, argümanına toz kondurmaz da farkındaysan bu insanların hiçbiri de sana tek bir ağızdan; 'enes küçültme değildir, sen yalancısın...' dememiş. demişler ki; 'aga, iyi güzel diyorsun da neye dayandırarak diyorsun?'

senin tavrın ise ilginç, 'buradan söyleyemem ama özelden biri gelirse ona seve seve anlatırım...' tamam da kimse senin pul koleksiyonun için evine gelmez, kaldı ki özelden sana ulaşıp senden o 'kaynağı' alacak adamın da gayet buraya gelip senin yerine o açıklamayı yapabileceğini düşünmen gerek. hani bu kadar karaktersiz insan yok bu forumda ama satır aralarında alayına laf soktuğun için senin böyle bir şeyi düşünememiş olmana şaşırdım.

eh, işin özetine bakacak olursak konuya müdahil olduğun 2-3 sayfadan beri elle tutulur bir şey yok, amaçsızca yazıyor ve cevap alıyorsun. bu son, bu son vallahi de billahi de son diye diye uzattıkça uzatıyorsun sonra da millete laf atıyorsun. bir de utanmadan diyorsun ki mesajlarının başında; 'aslında yazmayacaktım ama tam anlaşılmadığımı düşünerek...' seni anlamayacak kadar aptal değiliz nihayetinde, senden bir kaynak istiyoruz veremem, özelden veririm diyorsun. madem şartların bu, özelden gelene ver vereceğin bilgiyi de bık bık etme daha fazla... adamın yeteneğinden çok boyuna, pipisine, kaşına, gözüne döndü muhabbet.

hepinizi bir kenara koyuyorum, konuya bir açıklık getirmek gerekirse enes küçültme değil, bildiğin büyütmedir. enes enlargement ile siz de dilediğiniz gibi büyütün, kocaman olsun... belli argümanlarım var elbette, özelden gelene gerekli bilgiyi veririm.
kimse sana inanmıyor demişsin de nereden biliyorsun?bu foruma üye olanlardan kimlerle muhabbet ettiğimi ve bunların bana inanmadığını nereden biliyorsun?üyelik şifremi bulup özel mesajlara yahu msn'ime girip konuşmalarıma mı baktın?hayır hiç birini yapmadın,yapamazsın.beni tanımyorsun da.o halde;kimse sana inanmıyor gibi saçma cümleler kurmak yerine bu başlığa yazanlardan hiç biri sana inanmadı de en azından..yoksa sana gülenler vardır şu anda,buna emin ol.
onun dışında yazın gayet komikti.bir de gidin enes kanter forumlarında konuşun demişsin.emredersiniz komutanım,derhal oraya gidiyorum!
ovunc10
Forum Rahatsızı
Veteran
Pro. Member

Askerden de olsa play-off görmüş insan...

View Profile
« Reply #601 on: 17 Sep 2009 - 17:40:40 »

Şu topikte küçültme büyütme muhabbetlerini kapatın artık. Yetenekse yeteneğini tartışın. yaşını başını kıçını değil...

Lafım bir kişiye değil, bu mevzuyu uzattıkça uzatan herkese. Yeter artık. Acaip baydınız.

Yugoslav kardeşim, sende ne biliyorsan sana kalsın  Enes'in yaşıyla ilgili.Rica ediyorum.

valeryus
Newbie
*

View Profile
« Reply #602 on: 21 Sep 2009 - 21:07:35 »

aynen ya sizine onlardan... birde su devşire muhabbeti var.Beyler millet ülkesinde 2 yıl oynayan adamları devşiriyor bişe olmuyo biz ise 14 15 yaslarında buluyoruz böyle gençleri siz ise bunlara bile bişeler diosunuz saçmalamayın yaa onları biz yetiştiriyoruz...
the Glide
Jr. Member
**

Come to daddy Danny boy !!

View Profile
« Reply #603 on: 24 Oct 2009 - 22:06:28 »

enes'le ilgili ekşi sözlükte şöyle birşey yazılmış. doğruluk payı nedir bilen var mı?

amerika'daki lise macerası kesin olarak sona ermiş. ncaa defteri de tamamen kapanmış görünüyor zira fenerbahçe'ye geri dönerse muhtemelen 2-3 yıllık profesyonel bir kontrat imzalayacaktır.

http://www.eersports.com/...hoops-recruiting-overview

c/pf enes kanter (6-10/250), turkey: when kanter, a heralded import with a likely nba future, showed up abruptly at mountain state academy this fall, there was hope wvu would be in position to land the blue-chip rebounded. but he left just as abruptly, heading back overseas. sources say it’s highly unlikely he’ll ever play college basketball in america.

kaan13
Newbie
*

View Profile
« Reply #604 on: 6 Feb 2010 - 20:19:36 »

enes kanter ankarada samanyolunda oynarken bizim rakibimizdi .ozamnalar küçük erkekelr liginde oynuyorduk onun boyu 1.93 benim boyum ise 1.85 di fizik olarak benle aynıydı sadece boyu uzundu ancak yüzünden bile küçültme olmadığı bizle aynı yaşda olduğu belli oluyordu.bazı yazarlar oyuncumuzun değerini küçültmek için böyle asparagas haberler yapıyorlar.
özgür12
Full Member

ben feleğin şu çarkına çomak sokarım!!!!!!!!!

View Profile
« Reply #605 on: 8 Feb 2010 - 12:13:51 »

arkadaşlar merak ettiğim bişi var: bir çocuk türkiye'de doğduktan sonra kaç yaşında olursa olsun yurtdışına çıkmak için pasaport alınması gerekiyor mu?

ı love this game because of 3 point shots
ben imza bilmem parmak bassak olur mu?
topa bass!!!!
deli olduğunu bilecek kadar akılllı deli
gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #606 on: 8 Feb 2010 - 12:55:02 »

yurtdısına pasaportsuz cıkmak icin anne karnında olmak lazım. Vize ulkeye gore degisir ama pasaport sarttır

mtk
Pro. Member

I'll kill you

View Profile
« Reply #607 on: 8 Feb 2010 - 13:48:45 »

kendine özel pasaportu olmasa dahi küçük çocuklar da ebeveynlerinin pasaportlarına kayıtlı olurlar. nihayetinde yine pasaport gerekli yani
blastrula
Forum Amirali
Pro. Member

Respect My Authoritaaaahh

View Profile
« Reply #608 on: 8 Feb 2010 - 14:33:24 »

sanirim 16 veya 18 yasina kadar Tahir'in dedigi gibi ebeveynlerinin pasaportuna kayitli olarak cikabilirler. ama sadece o ebeveyni yaninda olursa.

genc yetenekler topiciymis burasi Huh
« Last Edit: 8 Feb 2010 - 14:33:55 by blastrula » Logged

-selaminko
-aleykümko
gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #609 on: 8 Feb 2010 - 14:54:31 »

ncaa'e gidecek diye düşündüm ondan cevap verdim Tongue

özgür12
Full Member

ben feleğin şu çarkına çomak sokarım!!!!!!!!!

View Profile
« Reply #610 on: 8 Feb 2010 - 21:50:24 »

@gila: 1.84 boya 94 kiloyla ve mevcut "gobeemle" ki kendisi vucutan bağımsız hareket kabiliytine sahiptir,ancak bulgaristana mahalle maçına giderim birader:Dehueheheuheuhe
arkadaşlar soruyu şu nedenle sordum,eğer enes türkiye doğumluysa ve daha sonra yurtdışına gittiyse halihazırda bir pasaportu olmalı,e orada da asıl doğum tarihi yazar zaten yok böyle bir belge hiç mevcut olmamışsa ve enes'in mevcut doğum belgeleri eldeki tek belgeyse bu da yaşı konusundaki tatışmaya son noktayı koyar kanaatimce.
ayrıca 2 yaş küçük 5 yaş büyük farkeder mi çıkıp çatır çatır topunu oynadıktan sonra? çocuk genç,fiziği sağlam,yetenekli,sezgileri kuvvetli.kendini geliştirmeye devam etsin bence ncaa gerek kalmadan rahat rahat draft da iyi bir yer edinir kendine

ı love this game because of 3 point shots
ben imza bilmem parmak bassak olur mu?
topa bass!!!!
deli olduğunu bilecek kadar akılllı deli
blastrula
Forum Amirali
Pro. Member

Respect My Authoritaaaahh

View Profile
« Reply #611 on: 9 Feb 2010 - 09:45:31 »

harbiden ya, enes ne yapiyor su anda? en son o lise takimindan ayrildigi haberini okumustum diye hatirliyorum.

8 post üstte okumusum hehe
« Last Edit: 9 Feb 2010 - 09:46:04 by blastrula » Logged

-selaminko
-aleykümko
rivazza
Yazar
Jr. Member

Дементьева

View Profile
« Reply #612 on: 9 Feb 2010 - 14:04:18 »

harbiden ya, enes ne yapiyor su anda? en son o lise takimindan ayrildigi haberini okumustum diye hatirliyorum.
Anlaşılan iyi işler yapıyor..
http://sports.espn.go.com/ncaa/recruiting/basketball/mens/news/story?id=4682588

Ve yine ESPN'in söylediğine göre Enes, kolej için Washington Üniversitesi ile sözlü anlaşmaya varmış. Açıkçası Washington Huskies'den daha iyi okulları seçebilirdi ama herhalde oynama süresini düşünerek böyle bir karar verdi. Bu okuldan çıkmış meşhur oyuncular arasında Detlef Schrempf, Nate Robinson ve Brandon Roy var. Hayırlı olsun.

Hazır bu işe dalmışken bir de Deniz Kılıçlı'ya baktım, 20 maçlık cezasını tamamladıktan sonra West Virginia'nın son 3 maçında sahaya çıkmış, 8.7 dakikada 7 sayı 1.3 ribaunt ortalamalarıyla oynuyor: http://sports.espn.go.com/ncb/player/profile?playerId=45966

Yalnız koçunun kendisi hakkındaki yorumu oldukça ilginç:
The Mountaineers received a boost from highly touted 6-9 freshman Deniz Kilicli, who had nine points in seven minutes in his first action after sitting out an NCAA-imposed 20 games for playing on a team in his native Turkey that included a professional player.

Kilicli could be a huge asset for Huggins' squad once he gets accustomed to playing both ends of the floor.

"I wanted to play him a little more because he scores for us, but there are just so many things he just doesn't understand on the other end yet," Huggins said.
« Last Edit: 9 Feb 2010 - 15:14:31 by rivazza » Logged
e-smiLe
Still a Hawk!
Moderator
Pro. Member

McRae, Foe, Feher, Puerta, Aydın, Collier...

View Profile
« Reply #613 on: 9 Feb 2010 - 18:46:48 »

Enes için verdiğin link Kasım ayının haberi. Enes Washington'a söz verdi ama büyük bir ihtimalle NCAA'de oynayamayacak. Şimdi California'da Stoneridge Prep'te. Önceki hafta 43 sayı-16 ribaund yapmıştı, bu hafta da 50 sayıyla oynadı. Yanlış yönlendirme yüzünden alakasız bir takımda, alakasız bir ligde oynuyor. Boyu da 2.11'e kadar uzamış. 2011 Draftı'na girer, ilk turdan seçilir.

rivazza
Yazar
Jr. Member

Дементьева

View Profile
« Reply #614 on: 9 Feb 2010 - 21:29:57 »

Enes için verdiğin link Kasım ayının haberi. Enes Washington'a söz verdi ama büyük bir ihtimalle NCAA'de oynayamayacak. Şimdi California'da Stoneridge Prep'te. Önceki hafta 43 sayı-16 ribaund yapmıştı, bu hafta da 50 sayıyla oynadı. Yanlış yönlendirme yüzünden alakasız bir takımda, alakasız bir ligde oynuyor. Boyu da 2.11'e kadar uzamış. 2011 Draftı'na girer, ilk turdan seçilir.

Haberin eski olduğunun farkındaydım da o zamandan beri kimse birşey koymadığı için burası için yeni olduğunu düşündüm. Ayrıca neden NCAA'de oynayamayacağını öğrenebilir miyim, cezası mı çok uzun?
Pages: 1 ... 38 39 40 [41] 42
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol  |  Dünya Basketbolu  |  Altyapı  |  Topic: Genç Yetenekler « previous next »
    Jump to: