beyler, yeter bu kadar küçültme muhabbeti. gidin enes kanter forumlarında konuşun :ganicanöz:
iyi de arkadaş, anlatıyorsun anlatıyorsun anlatıyorsun kimse dediğin yola gelmiyor. hani desen ki buradaki herkesin egosu şişkin, herkesin burnu bir karış havada, argümanına toz kondurmaz da farkındaysan bu insanların hiçbiri de sana tek bir ağızdan; 'enes küçültme değildir, sen yalancısın...' dememiş. demişler ki; 'aga, iyi güzel diyorsun da neye dayandırarak diyorsun?'
senin tavrın ise ilginç, 'buradan söyleyemem ama özelden biri gelirse ona seve seve anlatırım...' tamam da kimse senin pul koleksiyonun için evine gelmez, kaldı ki özelden sana ulaşıp senden o 'kaynağı' alacak adamın da gayet buraya gelip senin yerine o açıklamayı yapabileceğini düşünmen gerek. hani bu kadar karaktersiz insan yok bu forumda ama satır aralarında alayına laf soktuğun için senin böyle bir şeyi düşünememiş olmana şaşırdım.
eh, işin özetine bakacak olursak konuya müdahil olduğun 2-3 sayfadan beri elle tutulur bir şey yok, amaçsızca yazıyor ve cevap alıyorsun. bu son, bu son vallahi de billahi de son diye diye uzattıkça uzatıyorsun sonra da millete laf atıyorsun. bir de utanmadan diyorsun ki mesajlarının başında; 'aslında yazmayacaktım ama tam anlaşılmadığımı düşünerek...' seni anlamayacak kadar aptal değiliz nihayetinde, senden bir kaynak istiyoruz veremem, özelden veririm diyorsun. madem şartların bu, özelden gelene ver vereceğin bilgiyi de bık bık etme daha fazla... adamın yeteneğinden çok boyuna, pipisine, kaşına, gözüne döndü muhabbet.
hepinizi bir kenara koyuyorum, konuya bir açıklık getirmek gerekirse enes küçültme değil, bildiğin büyütmedir. enes enlargement ile siz de dilediğiniz gibi büyütün, kocaman olsun... belli argümanlarım var elbette, özelden gelene gerekli bilgiyi veririm.
kimse sana inanmıyor demişsin de nereden biliyorsun?bu foruma üye olanlardan kimlerle muhabbet ettiğimi ve bunların bana inanmadığını nereden biliyorsun?üyelik şifremi bulup özel mesajlara yahu msn'ime girip konuşmalarıma mı baktın?hayır hiç birini yapmadın,yapamazsın.beni tanımyorsun da.o halde;kimse sana inanmıyor gibi saçma cümleler kurmak yerine bu başlığa yazanlardan hiç biri sana inanmadı de en azından..yoksa sana gülenler vardır şu anda,buna emin ol.
onun dışında yazın gayet komikti.bir de gidin enes kanter forumlarında konuşun demişsin.emredersiniz komutanım,derhal oraya gidiyorum!