DMC de özellikle Dinami Mins de oynayan Sergey Kovalchiuk var
Evet! Bende bu adamı önermeye girmiştim. Ama DMC olarak düşünmeyin ML de daha verimli duruma göre sol iç de oalbilir. Bu oyuncunun en önemli özelliği spot kick ler. Bütün duran topları ona kullandırıyorum. Serbest vuruştan nie gol atamiorum diye hayıflanırdım . Artık çatır çatır atiorum.
Herkesin bildiği bakırcıoğlu, aghahowa, maxim, okoronkowo yu tekrar hatırlatiim. Ayrıca Hamit - Halil Altıntop kardeşler var gurbetçi. İkisinide aldın Hamit AMC da döktürüyo ama Halilden pek verim alamadım.
Manisasporda Serkan Özgür var SC biraz tuzluya patlio ama ucuza alınırsa değer.
Beşiktaşta Volkan Hasançebi var. Biraz şans verildiğinde teknik özellikleri Aghahowayı bile katlıyo çok tutuyorum bu adamı. Ayrıca Ahmet Dursun, İmansız, Yasin Sülün, Ahmet Yıldırım, Ali Eren, Yedek kaleci İlkay Soyupak göze batan oyuncular. Beşiktaşla oynayanlar karambole gelipte satmayın.
Şimdi adını tam hatırlayamıyorum ama sanırım Klompe olan bi DC aldım çom ama çok sağlam bi adam para sıkıntım olmadığından fazla paraya kıydım ama değdi. Geldiği günün ertesi günü derbi maçında 11de sahaya sürdüm, ogünden beri 8,5 un altına inmedi. İsteyen varsa detaylı beşiktaş incelemesi verebilirim. (detaysızı buysa detaylısını bilmiom artık