Özellikle kullandığım bi marka yoksa sponsor firma benim için tercih sebebi olabilir. Bi çok kişinin belirttiği gibi kargoda bende Aras'ı kullanıyorum. Ama devamlı kullandığım bi tercihim olmadığından böyle..Onun dışında lisanslı ürünler konusundada hassasım

bu arada ulker'in bir basketbol takimi varken hele hele ayni ligde oynayan baska bir takima baska bir isimle sponsor olmasini pek etik bulmadigimi belirteyim. ulker'in ticari hedefleri olabilir fakat bu anlasmaya onay veren bjk yonetimi ayni parayi veya yakin degerleri verebilecek firmalar varken ulker ile anlasmamaliydi. sonucta bu standart bir sponsorluk degil isim verme anlasmasi. ve eminim bircok firma bjk icin 3-4 milyon verebilirdi...
Tamamen katılıyorum, Bi yandan kendi oyuncularının kontratlarını kısıp bu paraları kendi oyuncularının sahada mücadle ettiği gecen sezon kendilerini finalden eden rakiplerine yatırması bana yanlış geliyo..
Düşünsenize mesela Fenerbahçe 3 Ankara (Gençler, A.Gücü, Belediye) veya 3 İzmir (KSK, Göz, Altay) takımına sponsor olduğunu.. (Fenerium Gençlerbirliği, 1907 Ankaragücü..

)
Bu arada bu kadar para aldığı konuşulan Beşiktaş'ın da El-Amin'i parasal sorunlardan dolayı (başka bi şey de olamaz bu kadar sevildiği ve Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini açıkladıktan sonra) Ukrayna'ya kaptırması da düşündürücü...