Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/61/1004561/batug.org/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3 Yazýlým - Donaným Sorunlarý (Teknik Destek)
Welcome, Guest. Please login or register.
22 Oct 2021 - 22:03:16
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dýþý  |  Teknoloji  |  Topic: Yazýlým - Donaným Sorunlarý (Teknik Destek) 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 4 ... 198
Author Topic: Yazýlým - Donaným Sorunlarý (Teknik Destek)  (Read 673679 times)
BabyShaq
Yönetici
Pro. Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.095



View Profile
« on: 14 Jun 2005 - 19:28:30 »

Evet þu andan itibaren "Bilgisayar Yardýmlaþmasý" topicinin yerine yeni topicleri hizmete soktuk.

PC'niz sürekli kilitleniyor mu,bilgisayarýnýza virüs mü girdi,evdeki buzdolabýnýz mý bozuldu Tongue Siz sorun,siz yanýtlayýn Smiley(sistemimiz "kendin piþir,kendin ye" þeklindedir Grin)
« Last Edit: 14 Jun 2005 - 19:29:36 by BabyShaq » Logged
Kaboom
Newbie
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 122

Libido endo sum!


View Profile
« Reply #1 on: 14 Jun 2005 - 19:35:49 »

PC'im sürekli kilitleniyor. Smiley
Logged

BabyShaq
Yönetici
Pro. Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.095



View Profile
« Reply #2 on: 14 Jun 2005 - 19:42:02 »

Çok fazla açýklama yapmýþsýn!Buna cevap olarak sadece kilitlenince reset düðmesini kullan diyebilirim Smiley
Logged
Kaboom
Newbie
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 122

Libido endo sum!


View Profile
« Reply #3 on: 15 Jun 2005 - 00:01:13 »

Saðol denicem. Smiley Ýnternetteyken bi linke týklýyýnca diðer iþlemleri yapabiliyorum ama internet donuyo. Adsl'dendir bize de yapýyo 1-2 haftaya kadar geçer filan diyolardý ama yaklaþýk 1 yýl oldu. Adsl'in ilk geldiði günlerde bu problemin yoktu yaklaþýk bir hafta sonra baþladý. Bilgisayarý formatla filan diyolar (uzun iþ.) Format dýþýnda yapýlabilinecek baþka bi yöntem var mý? Sorduðum kiþilerin çoðu PC'in 64 Ram mi filan diyo ama 512 Ram. Adsl için daha mý fazlasý gerekiyo yani. :/ Smiley
Logged

Gökhan
Global Moderator
Pro. Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7.678


Poop on them Oliver


View Profile
« Reply #4 on: 15 Jun 2005 - 05:11:47 »

Explorer'ýný bi tamir et (Settings>Add/Remove>Internet Explorer'ý seçip Repair diyeceksin) eðer onu yapamýyorsan firefox vb. bir browser yükliyip onu dene, o da kilitlenirse bir format at. ramle ilgisi yok bahsettiðin þeyin
Logged
ovunc10
Forum Rahatsýzý
Veteran
Pro. Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.604


Askerden de olsa play-off görmüþ insan...


View Profile
« Reply #5 on: 15 Jun 2005 - 05:50:31 »

Saðol denicem. Smiley Ýnternetteyken bi linke týklýyýnca diðer iþlemleri yapabiliyorum ama internet donuyo.

spyware ile kontrol ettin mi makinaný?ya da adsli yüklerken wormdu ývýrdý zývýrdý bunlarýn girmemesi için firewall ya da sp2 li bi xp mi kullandýn?

bunlarla ilgili bi sorun olabilir.çözümü ise dr. yavuz avþar'da.önce sen spybot,adaware vs gibi prgramlarla makinaný kontrol et.onunla bu sorunu aþamazsan,baþka bir web browser çek örnegin firefox,opera vs gibi... olmazsa alim karasuya sor.sana herkese dediði gibi format at diyecektir.

Özelden Spyware ve virüs taramasý yapmasýný söylemiþtim,daha sonra buraya detaylý bir cevap yazacaktým ama yazýlabilecek her þeyi yazmýþsýn Afro - BabyShaq
« Last Edit: 15 Jun 2005 - 05:54:28 by BabyShaq » Logged

gunaem
Rookie Hastasý
Jr. Member
**
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 435



View Profile
« Reply #6 on: 19 Jun 2005 - 15:05:09 »

Beyler sadece pop-up engelleyen bir program varmý? Artýk bi anda 3-4 tane çýkýyoda. Nefret boyutuna gelince sorayým dedim.
Logged
WC
Veteran
Pro. Member
*****
Offline Offline

Posts: 4.928

nokta


View Profile
« Reply #7 on: 19 Jun 2005 - 15:14:28 »

böyle bir ton program en iyisi en kullanýþlý hangisi hepsi sana göre deðiþir ama asýl olay þu : adaware ve spybot ile temizledikten sonra düzgün kullanýrsan pek birþey olmuyor...
Logged
WILT
Pro. Member
*****
Offline Offline

Posts: 1.964


gsbasket.org


View Profile WWW
« Reply #8 on: 19 Jun 2005 - 17:59:23 »

Beyler sadece pop-up engelleyen bir program varmý? Artýk bi anda 3-4 tane çýkýyoda. Nefret boyutuna gelince sorayým dedim.

Emre Opera Browser al o bütün pop-uplarý engelliyor. Açmak istediklerinide yukarýda soruyor...
Logged

"Ecdad at sýrtýnda ve fütuhat gayesiyle giderdi. Bizler ise þimdi, trenle, vapurla ve ancak siyaset için gidebiliyoruz." Sultan Abdülaziz
ArDa
Newbie
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 156


View Profile
« Reply #9 on: 19 Jun 2005 - 18:23:20 »

esasýnda bircok virüs programýylanda geliyo pop-up blocker'lar galiba
Logged
Eric
Geçerli
Global Moderator
Pro. Member
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.993



View Profile
« Reply #10 on: 20 Jun 2005 - 03:57:40 »

2 ay önce yeni bilgisayar aldým.. iyi hoþ güzel alet çok iþime de yarýyo ama fifa2005 oynayamýyom Sad oyunu yüklüyom... oyunu açýyom maça giriyom herþey gayet güzel ancak oyun çok hýzlý (game speed slow du). nasýl oyunu normal hýzýna geri getirebilirim yapabilcek biþeyim var mý?
Logged

WC
Veteran
Pro. Member
*****
Offline Offline

Posts: 4.928

nokta


View Profile
« Reply #11 on: 20 Jun 2005 - 19:20:23 »

ses kartýmýn cd si kayýp ve ses kartýnýn modelini bilmiyorum nasýl öðrenecem, aslýnda on board nasýl yapacaz afalladým Huh

dvd recorder ile kayýt ettiðim videolarýn ses codec ini nasýl öðrencem gspot göstermedi Huh
Logged
uur
Guest
« Reply #12 on: 21 Jun 2005 - 03:05:43 »

ses kartý için
baþlat-->çalýþtýr-->dxdiag yaz/enter--> ses'e gel yazmasý lazým.

ses codeci olayýnda ise, eðer mpeg kayýt yaptýysan codec olmayabilir.
Logged
WC
Veteran
Pro. Member
*****
Offline Offline

Posts: 4.928

nokta


View Profile
« Reply #13 on: 21 Jun 2005 - 10:57:05 »

2sinide çözdüm elimdeki bütün anakart cd lerinden tek tek denedim biri uydu ben cmedia biliyodum realtek miþ ondan yapamadým kaç gündür...

mpeg kayýt ediyomuþ ama vazgeçtim rip iþinden dvd den devam...
Logged
damirem
Newbie
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12

boþnak


View Profile
« Reply #14 on: 23 Jun 2005 - 01:26:25 »

arkadaslar xp professional service pack 2 kullanýyorum..ama bazý oyunlarý oynayamýyorum,çalýstýramýyorum..sistemle alakasý yok 512 mb ram fln war..bu service pack 2 ne demek??yani normal professional xp den farký nedir?
Logged
Pages: [1] 2 3 4 ... 198
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dýþý  |  Teknoloji  |  Topic: Yazýlým - Donaným Sorunlarý (Teknik Destek) « previous next »
    Jump to: