LA Lakers: bu sene playoffa kalırlarsa başarıdır.PHil Jackson farkı tabii ki hissedilecek ama ne grupta ne batıda hissedilir bir güç olmaktan ço uzaklar nitekim ilk phoenix maçı da gösterdi ki bizden güçlü durumda değiller,Amaresiz bile.İşleri zor,pota altları yok.Bi de KOBE diye bi süperstarları var ki bence tarihin en büyük takım öldürücülerinden biri.Yani ben pek şans tanımıyorum
güzel tespit. kobe'yle olmaz arkadaş, adam laubali, kendine oynuyor. 2 maçtır saç baş yolduk, kobe efendi pota altını savunmuyor, habire alley-oop yiyoruz. kobe'siz lakers kobe'li lakers'tan iyi, adam takımı öldürüyor.
LA Clippers:Lakerstan daha başarılı olacaklarını düşünmekle beraber senelerdir bi halt edememelerini ve o bi halt edemiyen takıma çok da ciddi bir katkı yapamadıklarını düşünüyorum.Brandın eline ve Maggetteye bakmaya devam edevcekler.Bunlardan biri bir ay sakatlansa topal kalırlar.Playoff şansları var ama grup birinciliği hayal.
kesinlikle katılıyorum. takım sadece brand ve maggette'den ibaret. cassell ve mobley gibi kazmalarla nereye kadar? maggette'siz sezonun ilk 3 maçını kazanmaları ise yalnızca bir tesadüf, kimse artistlik yapmasın.
Sacramento:Geçiniz...

Stajokovic basketi bırakmış artık resmen hayrına oynuyo.Zaten başka da cisii bir güçleri yok.Maçlarda da gördük ki bir anda kendilerine gelmezlerse bu sezon altlara gömülecekler.
stojakovic'in bu sezon top oynamayacağı açık. kontrat sezonu olduğu için sakatlanmamaya bakacaktır. maksimum kontrat almayı umursadığını sanmıyorum.
Golden State: Bence bizim grupta en korkulacak takım bunlar.Baron Davis ciddi bir güç başlı başına.Ama onu da gördük ki Amareden fazla oynayamayacak gibi.Kendisinin de sakatlıkla başı bayaa bi dertte.yine de benim playoff adayım Phoenixten sonra bu takım
Yani gördüğünüz üzere Phoenixin durumu iyi değil kabul ediyorum ama rakiplerinden kesinlikle kötü de değil.
baron'un sakatlığı hakikaten çok ciddi. bu akşam döndüğüne bakmayın, kesin en az 40 maç kaçırır.