Valla bence Phoenix bu off-seasonın en başarılı takımlarından biri.Bir de Finley olursa (valla olacak gibi de)

phoenix bu sene playoffun da tozunu atar.Gelenler kesinlikle hem benchte hem de ilk beşte çok büyük bir güç oluştuturur en azından bir çoğu buna aday.
Quentin Richardsonın gönderilmesi ve yerine kurt Thomasın alınması bu yazın en iyi hamlelerinden birisiydi tabii phoenix için.
Quentin Richardson tam da üçlük yarışmasındaki gibi bir sezon geçirdi.Yarısında var yarısında yok.Hakkını yemeyeyim maç kurtardığı da oldu ama bir de sattıkları var ki.... Kurt thomas geçen sene NYde oynadığı gibi oynarsa pota altında bir miktar nefes alacağız gibi bu sezon.
Onun dışında gelen boris diaw.james Jones ve Raja bell ilk beş olamazlar hakikaten ama Finley alınamazsa bu üçlü güzel bir rotasyon yaratırlar gibi geliyor.Sonuçta (yanlış biliyosam özür) üçü de 2 numara oynayabilecek çocuklar.D'antoninin de altı adamla oynamaktan vazgeçeceğine inanıyorum sonuçta herif de bayılmıyordur oyuncuların cılkını çıkarmaya da benchte bi sürü adamı sırf çanta taşısınlar diye yanında taşımaya da.Sonuçta geçen sezon adam kimi oynatsındı ki....Jim jackson ve barbosa dışında adam yoktu nitekim bu iki adamı da oynattı.
Bi de JJ takasında çok gözden kaçan bişey var.Boris diaw artı aldığımız iki tane ilk tur draft hakkı.Belki konuşulmuştur ama ben göremedim.Atlanta dediğimiz takım potansiyel bir lig sonuncusu ve bu sezon da bunu aşacaklarına dair içimde pek bir umut yok.Önümüzdeki senelerde ilk turun ilk onunda seçeceğimiz bir oyuncu bile bu takımı efsane bir kadro haline getirebilir.Hatırlarsanız paul pierce,Amare ,Wade,Bosh (bilmem sever misiniz) nisbeten alt sıralardan draft edildiler.Amare 8 wade 4 bosh(evet seviyorum bu adamı) 5 paul pierce 12 falandı galiba.Tamamen hatırladığım gibi yazıyorum hatam olabilir yine de, ki kesin vardır

bence Phoenix bu sezon yine çok iddaalı olmanın yanı sıra gelecek sezonlar için de müthiş bir kadro kurdu.Efsane takım olmak içinse sadece yeni bir Draft yıldızı bekliyor ve bunun farkında da.Tamam gaza geldim biraz

İlk mesajım o kadar gazımız olsun.