tuncaboylu
Die For Duncan!
Yazar
Pro. Member

Duncan attack
|
 |
« Reply #105 on: 24 Aug 2005 - 19:34:42 » |
|
JJ gibi 1-2-3 numarada oynayabilen cok iyi sutu olan cok iyi olmasada iyi denebilecek adama karsilik boris diaw 2.tur hakkı we 4.9 milyon dolar az oldu ama onun yarine finleyi alıp seneyede amareyi tutarlarsa buyuk is yaparlar ama sampiyonluk icin cok iyi bi center sart(seneye yao geliyo ama....)
Nereye geliyor Yao, İstanbul'a mı?
|
|
|
|
  Seneye de şampiyon görelim sizi
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #106 on: 24 Aug 2005 - 19:38:21 » |
|
Yao suns'a mı gelecek?Amare'ye de max. verileceğine göre pek ihtimal vermiyorum buna
|
|
|
|
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #107 on: 24 Aug 2005 - 19:41:20 » |
|
ya gelen giden yok arkadaşlar, sakin..
|
|
|
|
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #108 on: 24 Aug 2005 - 19:46:50 » |
|
Orkun abi biliyorum öyle bişi olmayacağını ama yani arkadaş bu kadar kesin konuşunca cevap yazma gereği duydum 
|
|
|
|
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #109 on: 24 Aug 2005 - 21:32:08 » |
|
yaho geliyo derken suns'a geliyo dememiş, FA oluyor anlamında demiş.
|
|
|
|
|
|
|
anilkos
Forum Wolverine'ı
Full Member

hi,hi,hi,hi...
|
 |
« Reply #110 on: 24 Aug 2005 - 22:51:56 » |
|
arkadaslar ben fa kandırabilirlerse dedim ama yanlis anlattığım icin üzgünüm ama pivot bulmanın zor oldugu yerde nazr tamam ama yanında duncan gibi nba in en komple pf si war duncan yuzunden nazr fazla sırıtmıyo.
|
|
|
|
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #111 on: 25 Aug 2005 - 13:31:39 » |
|
ny'da kurt thomas'la oynarken de sorun çıkartmıyodu,ligin en iyi pivotlarından biri olmayabilir ama rahatlıkla güvenilebilecek bir pivot
|
|
|
|
|
|
|
cantstandya
Timberwolf
Jr. Member

|
 |
« Reply #112 on: 25 Aug 2005 - 14:02:29 » |
|
Phoenix, James Jones' u almak üzereymiş. Takasta Atlanta' dan gelecek trade exceptionun bi kısmı kullanılacakmış. kaynak: realgmBana göre mantıklı bi hamle, giden jj ve q-rich den sonra atletik bi şutöre ihtiyaç oluşmuştu. Geçen seneki 3lük yüzdesi 39.8 %, bu sene onun 3. senesi olacak kendini daha geliştirebilir, üstelik suns ın oyun planında çok sayıda boş pozisyon bulacaktır. Zaten Larry Bird geçen sene hakkında olumlu demeçler vermişti.
|
|
|
|
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #113 on: 25 Aug 2005 - 14:14:21 » |
|
Olursa bence de iyi hamle,hatta biraz ileri gidip jones'u ilk beş çıkartmak bile düşünülebilir(belki de bu damı çok sevdiğimden böyle diyorum  )
|
|
|
|
|
|
|
tuncaboylu
Die For Duncan!
Yazar
Pro. Member

Duncan attack
|
 |
« Reply #114 on: 25 Aug 2005 - 15:32:58 » |
|
James Jones aynı zamanda iyi de bir savunmacıdır. Spurs'un da shortlist'indeydi. Akıllıca bir takas, ama Indiana karşılığında draft hakkı isteyecektir bence.
|
|
|
|
  Seneye de şampiyon görelim sizi
|
|
|
OscarRE
|
 |
« Reply #115 on: 25 Aug 2005 - 17:01:06 » |
|
ben bu takasın olma ihtimalini çok düşük görüyorum, sırf roster'ı boşaltmak için bu kadar vasıflı bi adamı yollamazlar, hem de şampiyonluk yolunda rakipleri olacak bi takıma.
|
|
|
|
“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston" http://torinolu.blogspot.com
|
|
|
Demokritos
Yalnız Adam...
Jr. Member

Why...
|
 |
« Reply #116 on: 25 Aug 2005 - 17:01:21 » |
|
Olursa bence de iyi hamle,hatta biraz ileri gidip jones'u ilk beş çıkartmak bile düşünülebilir(belki de bu damı çok sevdiğimden böyle diyorum  ) Valla ilk 5'e çıkartmak bencede fazla ileri gitmek olur .... Marionun sağlam bir yedeği olsa yeterde artar ....
|
|
|
|
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #117 on: 25 Aug 2005 - 17:06:49 » |
|
yanlışa naldın ben marion yerine değil jim jackson ve ya bell(hangisi oynayacaksa) yerine oynayamalı demiştim,sonuçta bird durduk yere bu adamın şutunu övmezdi
|
|
|
|
|
|
|
alvin maker
|
 |
« Reply #118 on: 25 Aug 2005 - 18:10:52 » |
|
yanlışa naldın ben marion yerine değil jim jackson ve ya bell(hangisi oynayacaksa) yerine oynayamalı demiştim,sonuçta bird durduk yere bu adamın şutunu övmezdi
Sanırım Bird'in Boston'a karşı biraz da gaza getirmek istemişti kendisini. Durduk yere değil yani. 
|
|
|
|
|
|
|
Rodman_91
Jr. Member

I HATE CELTICS
|
 |
« Reply #119 on: 25 Aug 2005 - 19:21:01 » |
|
Aslında söylediğini çok da anlamadım,boston'a karşı özel bi gaza getirme amacı olcağını sanmam (sene içinde o 6 kişiyle falan maç yaptıkları dönemde olmuştu bu olay) belki o dönemde takıma ekstra katkı sağlaması için söylemiş olabilir ama sonuçta boşu boşuna reggie'den daha iyi bir şutör olduğunu iddia etmez,ayrıca o oyuncular arasında sadece jones'dan bahsetmişti,yani şutör özelliklerini sene içinde de izledik,ayrıca gayet iyi bir savunmacı,bana göre jackson ve bell'den daha iyi bir seçim olur(en azından suns sistemi çok da bozulmamış olur(sonuçta bell saf bir şutör değil)
|
|
« Last Edit: 25 Aug 2005 - 19:22:23 by rodman_91 »
|
|
|
|
|
|