üfürükçü
|
 |
« Reply #75 on: 7 May 2005 - 20:25:26 » |
|
giren chicagoya çıkan chicagoya nasıl koydu ama gilbert de souza gilbert de souza
|
|
|
|
|
|
|
gunaem
Rookie Hastası
Jr. Member

|
 |
« Reply #76 on: 25 May 2005 - 23:42:40 » |
|
Bi iki seri kadar geç kaldım ama.... şimdi aklıma geldi,olay olsun diye (zevkine yazdım sadece bin tane houston'lı üşümesin, dalgasınadır yanlış anlamayın) Noldu Houston çok konuştun 7 maç sonra evine koştun Parayı bastık dediniz Sonra yemediniz Kaçtınız, gitdiniz Güzelce 7 maç oynadık 4 maçı kasmadan duramadık Suns geldi, hiç durmadı basıp devam etti. 
|
|
« Last Edit: 25 May 2005 - 23:45:34 by K-Mart »
|
|
|
|
|
lombuck
Forum Lombak'ı
Veteran
Sr. Member

Praise the Lord!
|
 |
« Reply #77 on: 5 Jun 2007 - 15:05:23 » |
|
İki yıl geçmiş ama değişen bir şey yok... Bi iki seri kadar geç kaldım ama.... şimdi aklıma geldi,olay olsun diye (zevkine yazdım sadece bin tane houston'lı üşümesin, dalgasınadır yanlış anlamayın) Noldu Houston çok konuştun 7 maç sonra evine koştun Parayı bastık dediniz Sonra yemediniz Kaçtınız, gitdiniz Güzelce 7 maç oynadık 4 maçı kasmadan duramadık Suns geldi, hiç durmadı basıp devam etti. 
|
|
« Last Edit: 5 Jun 2007 - 15:06:12 by lombuck »
|
|
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat NBA ilelebet payidar kalacaktır" Michael Jeffrey Jordan
|
|
|
Mia Kirshner
|
 |
« Reply #78 on: 5 Jun 2007 - 15:10:14 » |
|
kirilenko'nun surata da ancak belediye bakarmış. bana da masha kirilenko gibi belediye baksın, tapu ve kadastro genel müdürlüğünde çaycı olarak, aylık 650 ytl maaş ve sam cassell suratı ile çalışmazsam adam değilim.
|
|
« Last Edit: 5 Jun 2007 - 15:13:22 by Raymond »
|
|
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #79 on: 29 Jul 2007 - 01:58:57 » |
|
Utah bizi eleyip finale çıkacağını mı zannetti? Spurs at&t yi onlara dar etti Sloan erkenden havlu attı Duncan 4.yüzüğü taktı
Ne oldu Boozer bozuldun Duncan a karşı mosmor oldun Boşuna dememişiz alma Rox un ahını çıkar aheste aheste Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e
|
|
|
|
|
|
|
Gencay
|
 |
« Reply #80 on: 29 Jul 2007 - 13:08:20 » |
|
Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e
salt lake city'e desen daha uyumlu olacakmış;)
|
|
|
|
|
|
|
buket
i luv u sasha
Newbie
burns!
|
 |
« Reply #81 on: 29 Jul 2007 - 20:26:38 » |
|
Utah bizi eleyip finale çıkacağını mı zannetti? Spurs at&t yi onlara dar etti Sloan erkenden havlu attı Duncan 4.yüzüğü taktı
Ne oldu Boozer bozuldun Duncan a karşı mosmor oldun Boşuna dememişiz alma Rox un ahını çıkar aheste aheste Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e'
spurs, jazz'i eleyince rockets'lılar ne kazandı çok merak ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #82 on: 3 Aug 2007 - 15:06:36 » |
|
spurs, jazz'i eleyince rockets'lılar ne kazandı çok merak ediyorum..
spurs bizim kardeş takımımızdır.Aynı kan aynı grup.Arada bi kalbimizi kırsa da iyi geçiniriz.Sizin aranız onlarla bozuk ama(2004 playoff)
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #83 on: 3 Aug 2007 - 15:11:58 » |
|
Şimdi aynı kan aynı grup diyorsun da bide Dallas var aynı gruptan , nolucak şimdi ?
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #84 on: 3 Aug 2007 - 15:38:34 » |
|
Şimdi aynı kan aynı grup diyorsun da bide Dallas var aynı gruptan , nolucak şimdi ?
hou texas yeni kadroyla bozarız onları sen kafaya takma ya
|
|
|
|
|
|
|
AF
|
 |
« Reply #85 on: 3 Aug 2007 - 17:37:47 » |
|
Sizin aranız onlarla bozuk ama(2004 playoff)
2004 playoff'unda bizim niye aramız bozuk olsun? Biz 2004'te Spurs'ü tokatlamıştık. Bu kan, grup muhabbeti de ne boş bişeymiş böyle. Anlamsız, manasız... "Abi ben hem Fenerliyim, hem Cimbomlu" demekten farksız.
|
|
|
|
|
|
|
Saban
|
 |
« Reply #86 on: 4 Aug 2007 - 13:16:12 » |
|
"Abi ben hem Fenerliyim, hem Cimbomlu" demekten farksız.
İşin ilginci onu diyen de var. YILDIRIM MAYRUK
"Fenerbahçe’nin seçimi egzotik" "Ben yarı Fenerbahçeli, yarı Galatasaraylı ilginç bir insanım. Bu nedenle tanıtılan yeni formaları büyük bir ilgiyle takip ettim. Beşiktaş ve Galatasaray’ın formalarını iyi inceleyemedim. Ancak, Fenerbahçe’nin yeni formaları harika. Özellikle turkuaz renkte olanı çok etkileyici ve egzotik... http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=266734
|
|
|
|
|
|
|
Kivanc1Mac
|
 |
« Reply #87 on: 4 Aug 2007 - 14:11:01 » |
|
oldu olacak hornets ve grizzlies'i de kardeş takım ilan edip bağrımıza basalım.
|
|
|
|
|
|
|
yuemtiKB24
|
 |
« Reply #88 on: 12 Feb 2008 - 13:32:27 » |
|
ilk yazımı Lakers ım için bayrak şiirinden uyarlanarak yazıyorum..
ey nba ın sarı ve mor süsü batının savaşcısı efsanelerin en sonu ışık ışık dalga dalga sov taymın senin destanını okudum,senin destanını yazacağım
sana efsane gözü ile bakmayanın anahtarını alacağım seni selamlamadan gecen suns un havasını bozacağım
sıteplıs sentır da ne korku ne keder locanda banada banada yer ver şmapiyon olmazsak ne yazar size lekırsım in tarihi yeter
detroit bizi elediği gün sıteplısta ısındık sunsa madara olduğumuz günler aşkını düşündük
ey şimdi kobe odom gasol bynumla korku salan batının 3. nbaın bekçisi nba finaline yükselen lakırsım senin aşkınla doğdum senin aşkınla öleceğim
tarihin serefim şiirim herşeyim nba da yer beğen nereye kadar gitmek istersen inanıyorum oraya gideceksin
bunuda kobe bryant yazmış bana sms le yolladu siteye post yap die saygılar kobecim ne demek..
sagopakajmerin bana müsade beyler sarkısından alıntı yapmış onada sevgilerini iletiyor.
sıkandallarla doldu kariyerimin unutulmazlarları olduğu halde bu nba kutusu nerde play butonu basta oynayalım. yaptıklarım Sterne batsın detroit savunmaysa canım orda çıksın yapılan haksızlıklara dilsizdim ben,konusan ellerimdi mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli insan hayatı jordandan kopya çekerek yaşamak budalaca kendi kariyerinin inşası sart tabiyki nba artislerle dolu,Sterne uyanların katedecek var yolu(veyd lebram vb.) istemesemde kat etmek zor olucak bu Sıtern yokuşunu kendinizii izleyerek göreceksiniz çakma starlar yokoluşunuzu sizde yaşadıkça nba ya dahilim bn namussuzluk nba sında çakma star artmakta korkmuyorum beni sevenler hep arkamda insa ettiklerimi söylemek için gelecekler bunun bilinciyle yaşa sayılarımı deste deste zulaladım nba da yürüyen gerçek starım sen(lebram) nba yı bacaklarının arasına almışsın aferim helal olsun işi kapmssın Sterni kafalamışsın aklım kokuşmuş Vade kötü yapmıssın kötü niyetli yaklaşım senin bana maçta yaptığın(yaptığı faul sorası dertlenmiş esas oğlan) sen çıtırsın:d en basit savunmamdan kırılırsın dev cüsseli Lebram aç. sen git onunla sidik yarışı yap
nakarat
bana müsade beyler, ben gider adım kalır düşman bni hatırlasın,korkuları tavan yapsın varsın lakers bahçem,yüzükler parmağımdan taşsın son maçımda don dutsun dudakalrım ellerim çalışssın
edit:yazımı silmeden birleştiren admine teşekkürü borç bilirim.alt alta iki yorum yazılmadığını bilmiyodum
|
|
« Last Edit: 13 Feb 2008 - 15:50:36 by yuemtiKB24 »
|
|
|
|
|
|