OscarRE
|
 |
« on: 18 Apr 2005 - 16:50:25 » |
|
atışmalar topici uzunca bir aradan sonra geri döndü. orkunun açması gerekiyodu ancak kendisi yemek yedii için çok meşgul an itibariyle, ben devreye girdim.
kural falan yazmicam. eski üyeler eski atışmalar topicinde neler olduunu hatırlarlar. eer "hiiiiiii... ne dedi..." tarzı kelimeler kullanmadan laf sokabilecek bir kelime daarcıına sahip diilseniz, arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın, boşuna kasmayın. çünkü topicin selameti açısından anında silinicektir bu mesajlar.
neyse, öncekinde olduu gibi: kapılar açılsın, atışmalar başlasın...
|
|
|
|
“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston" http://torinolu.blogspot.com
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #1 on: 18 Apr 2005 - 18:30:03 » |
|
atışmalar derken, bilmeyenler var herhalde. tartışma topici değil, onun için zaten forumda ayrı yer açılmasına gerek yok haliyle. dizeler falan, tezahürat gibi böyle. eskiler elimde olsaydı örnek gösterirdim ama yok. neyse, akşama kadar yazarız bi tane...
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #2 on: 18 Apr 2005 - 22:47:38 » |
|
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Tspark
|
 |
« Reply #3 on: 19 Apr 2005 - 00:10:21 » |
|
Kalbim hicranla dolar, Yüreğim hep kan ağlar, Eğer Lakers olmazsa, O play-off neye yarar?
Kimler geçti senden önce? Sürmediler senelerce, Shaq'ım nolur geri dön, Beceremedik sen gidince.
Karanfiller şenlenir, Sen şampiyon olunca, Menekşeler dellenir, Aşkı Kings'de bulunca.
Birgün mesudum derken, Gittin Miami'ye erken, Sen play-off oyna, ben şezlongda, Hıyarla kabak yerken.
Ne kalem yeter, ne defter, Egolarımın tarifine, Beni yakıp, yıkıp gittin Bıraktın Lakers'ı ligin dibine.
Çekmem senin nazını, Öttürdün hep sazını, Ben play-off'tayım sen seyret, Çıkarıyorum hazını.
|
|
|
|
PETER NAUMOSKI-UFUK SARICA-VOLKAN AYDIN-LARRY RICHARD-TAMER OYGUÇ
|
|
|
Basketbol
|
 |
« Reply #4 on: 19 Apr 2005 - 01:09:12 » |
|
" zıpla...zıpla...zıplamayan kingslidir "
Edit: Ezikmişim.
|
|
« Last Edit: 30 May 2010 - 07:59:47 by Basketbol »
|
|
|
|
|
Levo
Tifosi
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: 19 Apr 2005 - 13:07:51 » |
|
bu ilk kez olacak hadi hayırlısı
Yok kimseden korkumuz duncan varken başta Rakipleri ezdikçe gelicez aşka İki şampiyonluk gördüm daha bu yaşta Kimim var ki zaten san antonio'dan başka
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #6 on: 19 Apr 2005 - 19:12:42 » |
|
Kafalar Zum Olmus Dunya Donuyor Aklın Warsa Kac Dallas Houston Geliorrr Ooooo Oooooo!!! Ooooo Oooooo!!!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #7 on: 19 Apr 2005 - 20:00:01 » |
|
Milyarlar Dolarlar Alıyorsun Formanın Hakkkını Wermiosun! Ustune Shaq'ı Yollatıyosun Ulan be Kobe Nie Play-ofllara Takımı Tasımıosun! ------------------------------------------- Hem Mor Hem Sarııı Kobe Bryant Bu Alemin Sapığııı Kobeyii Yollayın Cunku Kobe Mahkemenin Sanığıı!! (biliorum cok kotu oldu  ) --------------------------------------------------- Basın öne egilmesin aldirma Lakers'lı aldirma Bunu yapan sen deilmisin Aglama Kobe aglamaa! Dısarda Jack Nickholson Bir Gun Aglar Bi Gun Cosar, Seni Bu Kobe Oyalaarr Aldırma Lakers'lı Aldırma... Kim Nasıl gelirse Gelsin, Yeterki Su Kobe Takımdan Gİtsin! Staples Center'ı Shaq Ziyaret Etsin, Böyle Yeni Sezon Hos Gelsin Sefa Gelsin!! (melodi unlu aldırma  )
|
|
« Last Edit: 19 Apr 2005 - 20:05:14 by T-Mac 1 »
|
|
#memircagan
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #8 on: 20 Apr 2005 - 01:11:16 » |
|
iyi gidiyor 
|
|
|
|
|
|
|
ovunc10
Forum Rahatsızı
Veteran
Pro. Member

Askerden de olsa play-off görmüş insan...
|
 |
« Reply #9 on: 20 Apr 2005 - 01:13:38 » |
|
Patates soyulur mu? Baron'a doyulur mu? Lakers sana fark atsam Teksas'dan duyulur mu? Kobeeeee sen adammmmm mısın? Sen ne biçim All-Starsın?
oh eski günlerin acemiligiyle başladım.
|
|
|
|
|
|
|
bullsarda
|
 |
« Reply #10 on: 20 Apr 2005 - 04:24:40 » |
|
Bir top attım havaya Düştü center mci a Arenasla,hughes u kandırdım, Bir şişe coke cola ya ------ Eastern fatihiymiş Washington wizards Washingtonwizardslıymış bütün doğanlar Her ne olursa olsun,sonuna kadar Sizi biz eleyeceğiz sayın ormancı…
Aman ormancı yaman ormancı Yüreğine bıraktık yoktan bir acı
|
|
|
|
|
|
|
Gökhan
|
 |
« Reply #11 on: 20 Apr 2005 - 16:27:42 » |
|
Kızıştıralım ortalığı (modifiye inside)
Parkeye basma Korver, parkeyi bozuyorsun Kusura bakma Korver, oğlana benziyorsun
Seni düşündüm dün akşam yine Kafam güzeldi içmiştim yine Bir de kendimi düşündüm sonra Ölmek istedim senin uğruna Hani Auburn Hills'e yürürken Hani Lakers'a koyarken Hani yüzüğü takarken işte öyle bir şey...
Müjde müjde Bucks'a Dupree'den müjde Bucks'a Zarif, sağlam, atletik koyar, rahat koyar Bucks'a...
Yakışıklısın, karizmatiksin (?) Serena Williams tostunu yesin Alemde teksin, değişilmezsin Tayshaun sen bizim her şeyimizsin
|
|
|
|
|
|
|
Memo
|
 |
« Reply #12 on: 20 Apr 2005 - 17:46:13 » |
|
Shaq'ti,Wade'di ben anlamam Kidd ve Carter'dan başkasını tanımam Geliyoruz Miami ilk turda karşına Salla boşver deme arkanı kolla
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #13 on: 20 Apr 2005 - 19:17:48 » |
|
Staples'ta Kufur Kolay... Toyoto'ya gelmek OLay! Akıllı Ol Jack Nicholson O Oscar Bi yerine Kacmasın!!!  ------------------------------------------------------------------- Gatorad ,Powarade Hayatta İcilmez T-Mac'ci Hareket Engelllenemez Engellenemez Ooooo Ooooo! ---------------------------------------------------------------------- Bir Play-off sabahında Staples Kapısına Dayandım, Etrafıma Baktığımda Kimseyi Bulamadım Kim Bu takımı Böle Yapan Yoksa Kobe'mi Bu takımı satan Hepmi Goz Yumcaz Bu Kobe denen Adama Shaq Gitti Gideli Gecmio Bu Maclar Gırgır,Şamata! ------------------------------------------------------------- Dallas Houston'ı 4-0'la Aşıcakmış, Dallas'ta Salon'a Sokmayacakmıs! Hayalmı goruyosun Yoksa Ruyamı? T-Mac Geliyor T-Mac Texas Pazar'ına Yollar Adamı! -------------------------------------------------------------- KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI TOYOTA BURDAN CIKIS YOKTUR BURASI TOYOTA BURDAN CIKIS YOKTUR... ----------------------------------------------------------- KaraSına akına.. Houston Texas yoluna Bin Francis Feda Ugruna.. T-mac'i aldında sewmedikmi? Yao'ya Pas wer dedinde wermedimi? Play-off'a gotur dedinde Götürmedimi Houstooooonnnn!! Lay lay Lay lay lay lay lay lay la la lay lay la la lay lay 
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
üfürükçü
|
 |
« Reply #14 on: 20 Apr 2005 - 19:31:26 » |
|
Gökten yağmur yerine ateş topu yağsa Güneş batıdan doğup doğudan batsa Akan dereler birden bire dursa Hiç yolu her şekilde koyarız BULLS'a
Bizde de oynamıştı Ratko Varda Tansaş taksidi kaldırdı bonus karda Hem United hem MCI Center'da Size acı koyarız merak etme Arda
|
|
|
|
|
|
|
bullsarda
|
 |
« Reply #15 on: 20 Apr 2005 - 20:14:28 » |
|
Ne yağmur ne ateştopu giremez united dan içeri güneşle de işimiz olmaz biz rüzgarın çocuklarıyız
gilbert milbert hughes mughes tan korkmayız salarız üstünüze vulcanlı kaptankirk ü çaktımı downtown dan üçlükleri yalarsınız sadece kulaklarını
şikagolu mahzun arda der ki fazla ümitlenme Selçuk mayısı göremezsiniz görseniz bile şezlongta görürsünüz
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #16 on: 20 Apr 2005 - 20:24:22 » |
|
Ne Wizards Nede Chicago Houston Bu sene Zireweye Oynuyo Bırakın Arenas,Kirk Gibi Caylakları Bizde War T-Mac O'da NBA'in Kralı! Hughes,Gordon Dediin nedirki? Agızları Hala süt Kokuyo! Bizde Warken Sura,Mutombo... Goreceksinizki Hep Tecrube Kazanıyo ! (Araya Godoslama daliyim dedim Cok Korkuyorum!  )
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
OscarRE
|
 |
« Reply #17 on: 20 Apr 2005 - 21:00:52 » |
|
T-Mac1, ama babacım sen atışmıyosun ki, kendin çalıp kendin oynuyosun.. anlıyamadın herhal topiin konseptini. bak sana örnek bi atışma denemesi; Bir top attım havaya Düştü center mci a Arenasla,hughes u kandırdım, Bir şişe coke cola ya ------ Eastern fatihiymiş Washington wizards Washingtonwizardslıymış bütün doğanlar Her ne olursa olsun,sonuna kadar Sizi biz eleyeceğiz sayın ormancı…
Aman ormancı yaman ormancı Yüreğine bıraktık yoktan bir acı
Gökten yağmur yerine ateş topu yağsa Güneş batıdan doğup doğudan batsa Akan dereler birden bire dursa Hiç yolu her şekilde koyarız BULLS'a
Bizde de oynamıştı Ratko Varda Tansaş taksidi kaldırdı bonus karda Hem United hem MCI Center'da Size acı koyarız merak etme Arda
Ne yağmur ne ateştopu giremez united dan içeri güneşle de işimiz olmaz biz rüzgarın çocuklarıyız
gilbert milbert hughes mughes tan korkmayız salarız üstünüze vulcanlı kaptankirk ü çaktımı downtown dan üçlükleri yalarsınız sadece kulaklarını
şikagolu mahzun arda der ki fazla ümitlenme Selçuk mayısı göremezsiniz görseniz bile şezlongta görürsünüz
|
|
« Last Edit: 20 Apr 2005 - 21:02:42 by OscarRE »
|
|
“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston" http://torinolu.blogspot.com
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #18 on: 20 Apr 2005 - 21:13:53 » |
|
T-Mac1, ama babacım sen atışmıyosun ki, kendin çalıp kendin oynuyosun.. anlıyamadın herhal topiin konseptini. bak sana örnek bi atışma denemesi; ya abi haklısında ben orda l.a.'e fln laf atıodum birisi gelir cevap werir die hic bir lakers taraftarı cıkıpta bisi demedi! Simdi Bende en son attım mesaja baktıysam 2 kisi arasında gecen bir atısmaya girmee calıstım ama ordanda cevap yok  Nie kimse atısmıo kardesim benle  Yannıs annamanı istemem orda amacım kendim calıp oynamak deil dikkat edersen orda Lakers'a bir ton laf attım kimse banamasın demedi hayr yani benim amacım atısma baslatmak ama meydan bos galiba  ama İnsallah bi wizardslı yada chicagoludan bi cevap gelcek e son postuma 
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
bullsarda
|
 |
« Reply #19 on: 20 Apr 2005 - 21:29:44 » |
|
mutombo dediğin nedir cacık bile olmaz ondan sura dediğin nedir kendi potasına atıp triple-double yapıo laf bekliyorsun benden ama ne sallayayım sana burdan rakibimiz bile değilsin bir tur bile geçemezsin sen godoslama girdin bende bodoslama gireyim dedeim 
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #20 on: 20 Apr 2005 - 21:45:47 » |
|
Mutombo Kimdir Diosun Konustukca batıyosun Sen Hala burda yazıosun Bak beni sinirlendiriyosun! Şikago'dan topla adamlarını Al Gordon'u Kirk'ü Chandler'ı Gelin Toyotaya Biz gectik oraları Gostersin sana Mutombo amcam Blok'un Kralını! Hala kucuksunuz sizdeki acemi sansı Siz bu gidisle gecemezsiniz Kimsesiz Wizards'ı Soleyin hadi soleyin Utanmayın Warmı Houston'dan Kralı!!! (heyyt beaa sahlandım gidiorum  )
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
m.sinan
|
 |
« Reply #21 on: 20 Apr 2005 - 22:27:37 » |
|
Getirdin Çin'den Yao'yu Adam yerine koydun uzun boyluydu Hani süper-duo'ydu ya ne oldu ? T-Mac sazı eline almasa Bugün Houston nerde olurdu ?
Wizards dedigin Houston'u amuda kalkip Jamison'un Hughes'un gozlerini baglayip Arenas'i da camdan asagi atip Kalanlarla Houston'u yener Balık bakışlın sakatlansın yeter.
(bilimum çirkefliğe başvurmuşum öyle sakatlık falan, t-mac hayranı gibi yazmışım ya bu ne!!)
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #22 on: 20 Apr 2005 - 22:39:46 » |
|
Selvi boylum Guzel Huylum Yao'ya laf cok Bizim komplekslere Karnımız Tok! Super duo'muz hala burda Yem etmezler inan bizi Antonie Walker gibi Kurda Kuş'a!
Bakıyorum Baska takımlara ilgi duyuyosun Kendi takımına hicmi guvenmiosun? Hala gecmisle Kendini avutuyorsun! Unutmaki halamın'da bıyığı olsa amcam olurdu!
Atlantic'mi O giden Ewt ewt Ama artk kalktı tren! Utanmayın sıkılmayın Boston'lular Hadi durmayın saldırın cunku sizde biliosunuz Houston Rockets Bu Alemde KRAL!
|
|
« Last Edit: 20 Apr 2005 - 23:08:40 by T-Mac 1 »
|
|
#memircagan
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #23 on: 21 Apr 2005 - 03:12:13 » |
|
Lakers'ın derdi alayını gerdi Yavrucum, bu camia size ne etti? Nasıl tokatladıysa vaktiyle Kobi Acısı hala geçmemiş belli ki...
Tamam anlıyorum, seviniyorsunuz Kolay değil, uzun süredir bu kadar yükselmiyordunuz Ama Lakers büyük taştır, unutuyorsunuz Altında kalırsınız, siz de biliyorsunuz.
İsmail, amcan iyiliğini istemiş Ne var ki dayın biraz laleymiş Ya bu çocuk düzgün takım seçmekten acizmiş Ya da yaşadığı travma aile içi tacizmiş.
Melodili yazanlar, şöyle önüme toplanın, Rica ediyorum hece sayısını kafanızdan uydurmayın Nez konserinde dediler ki don't touch, only watch Allah aşkına şu Sacramento'nun şampiyonluk sayısı kaç?
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #24 on: 21 Apr 2005 - 11:08:31 » |
|
Tamam anladık aglıyosun Ama yeter artık basımızı şişiriyosun Bide Kobi'ni korumuyomusun Adamı illah cileden cıkartıyosun!
Biz her zaman en büyüktük Sadece Francis warken sizden ürktük Ama bu sezon T-mac geldi Her macta biyerimizle güldük!
Tecavuzun alasını Kobe Yapar Gerektiği yerde Fakers Taraftarını Satar İsine Geldimide Shaq Die Aglar Aman Kobe'ye dikkat Turkiye'ye gelirse bırakmasın seni sakat!
Atkins,Kobe,Lamar Biz bırakmadık Lakers maclarında Atardamar Biz gelioruz ufaktan ufaktan azar azar Houston Fakers maclarında Hep Tarih Yazar!
Melodili yazdım Önune toplandım Ben senin gibilerin boyunun ölcüsünü çook aldım Senin Boy biraz Ufak geldi Galiba Lakers'sız Play-off Seni bayaa Gerdi!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Toni Kukoc
|
 |
« Reply #25 on: 21 Apr 2005 - 13:08:34 » |
|
Kalktı göç eyledi avşar illeri, Ağır ağır gelen Redd bizimdir. Arap atlar yakın eyler ırağı, Ohio'nun çocugu Redd bizimdir.
Bu takım Redd ustune kurulur, Öten saksaganlar dam ustunde vurulur. Nice Detroit'liler yerlere serilir, TJ ölür kalan sağlar bizimdir.
Secim hakkımız altinci siradan, Keske kalsa Marvin North Carolina'dan. Bu sene dussek de playoff potasından Milwaukee Bucks daima bizimdir.
|
|
|
|
|
|
|
Majere
|
 |
« Reply #26 on: 21 Apr 2005 - 17:14:05 » |
|
Houston Rockets tarihi Francis'le başlamaz T-Mac'le takım değiştiren bunu tabii anlamaz Uyuz olurum topicine matematik yazanlar 14'ün 2'den çok büyük olduğunu hesaplayamaz.
Laf koyacaksan davranma korkak Kobe'nin yaptığı değil ki sakatlamak Onun adını sen de iyi biliyorsun Timak Yazamıyorsan kendini kasma, bırak Sonra mesajların çöp kutusunu boylar bak.
|
|
|
|
|
|
|
Memo
|
 |
« Reply #27 on: 21 Apr 2005 - 18:54:34 » |
|
Houston Rockets tarihi Francis'le başlamaz T-Mac'le takım değiştiren bunu tabii anlamaz Uyuz olurum topicine matematik yazanlar 14'ün 2'den çok büyük olduğunu hesaplayamaz.
Laf koyacaksan davranma korkak Kobe'nin yaptığı değil ki sakatlamak Onun adını sen de iyi biliyorsun Timak Yazamıyorsan kendini kasma, bırak Sonra mesajların çöp kutusunu boylar bak.
Bu mesaj bana yazılsa bi hafta evime kapanırım...
|
|
« Last Edit: 21 Apr 2005 - 18:56:04 by Njmemo »
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #28 on: 21 Apr 2005 - 19:30:47 » |
|
Beni T-Mac'ten Oncesi ilgilendirmez Bizi Lakers gibi takımlar kesmez! Bundan sonra lakers finali hayal Sole bundan sonra yuzugu takar Kobe kac kez?
Bana ewine kapan diene bak Gel o zaman sende bıraz atısmaya ak... En uzun adamınız nerdeyse bizim 2 numaramız kadar NJN'nin hali Ne olacak bi onune bak!!
(bu arada majere ozur diliorum cunku ''Ne var ki dayın biraz laleymiş Ya bu çocuk düzgün takım seçmekten acizmiş Ya da yaşadığı travma aile içi tacizmiş.'' bu dizeleri bana yazdıını sandım onun ustune bazı lafları soledim yine ozur dilerim...)
Bunuda belirteyim.. NASI DOGDUK Bİ GUN ÖYLE OLECEGİZ ORLANDO'LU DOGDUK HOUSTON'LU ÖLECEGİZ!!!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
gilamaniac
|
 |
« Reply #29 on: 21 Apr 2005 - 19:56:14 » |
|
Yağdı yağmur Çaktı şimşek Sende mi şair oldun be Ti-Mek
ps : guzel gıdıyo topık ıı eglenıyom okurken
|
|
|
|
Son Turnuva Şampiyonu
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #30 on: 21 Apr 2005 - 20:19:47 » |
|
Ne yagmur'u? Nerde simsek? Yaz geldi Play-off zamanı Lakers'lılar ewlerine dagıldı tek tek!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Gurkan
|
 |
« Reply #31 on: 21 Apr 2005 - 20:43:28 » |
|
Kızıştıralım ortalığı (modifiye inside)
Parkeye basma Korver, parkeyi bozuyorsun Kusura bakma Korver, oğlana benziyorsun
philly de hava soğuk brown'ın motoru bozuk allen'da beyaz KOLLUK oy oy brown'ım nedir bu güzellikleeeer nedir bu güzellikleeerrrr  _______________________________ işte bir gece uyandığımda, nba'de game channela baktığımda, gelip geçenler diyecek merhaba, merhaba diyecek SIXERS'ıma, gelip geçenler diyecek şampiyon, şampiyon diyecek SIXERS'ıma, SIXERS'ım sen çok yaşa, canım feda olsun sana hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada 
|
|
« Last Edit: 21 Apr 2005 - 20:53:50 by enigma »
|
|
|
|
|
mtk
|
 |
« Reply #32 on: 21 Apr 2005 - 22:02:32 » |
|
Alıntı yapamadım bu sefer, T-Mac 1'e cevaptır.
Uzunumuz yok ama triomuz var Sizde gördük, olan uzun pg'siz neye yarar Yao'yu sayma, Carter Mutombo'nun üstünden de koyar Söyle bakayım Kidd ve Carter gibisi başka kimde var
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #33 on: 21 Apr 2005 - 22:35:25 » |
|
Carter'a laf yok o bizim kuzen Bende Sura war James war Ben Kidd Dinlemem Trio diosunda nerde BU jefforson O deilmi Tribunde gezinen? Biz olacaz t-mac oldukca hep sizi üzen!
Bizim duo'muz herseye bedel Bizde bi pf olursa eger Houston New Jersey'i ezer geçer! Hemen Öle heycanlanma pf olursa dedim diye ''Ben kuzen muzen dinlemem ustunden basarım t-mac'' öle der Houston dediin takımın pf'si pancu olsa bile NJN'yi yer!
(bu arada mtk abi imzanı deistirirmisin acaip yawaslatıo pc'mi cok zor yazıorum anlayıs lutfen...)
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #34 on: 21 Apr 2005 - 23:12:34 » |
|
HOUSTON MIŞ ALEMDE KRALMIŞ  ŞAKA MISN SN COCUK AKLIN MI KARISMIŞ SZDE KIM VAR T-MAC TEN BSKA SKIN BNA O EKSTRA HORMONLU CINLIYI SAYMA SHAq IN YANINDA YAO ADAM MI?
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #35 on: 21 Apr 2005 - 23:20:16 » |
|
Daha ilk postunda gaz'a gelmissin Ama sen yannıs kisiye laf etmissin! Selvi boylum Yao'ma extra hormonlu demissin Ayı'nın miami versionu Shaq'ı gormemissin!
E be cocuk nie kaşınırsın? Buralarda sanmaki miami formasıyla cok dolasırsın! Wade'in aygının kılı donse Bak gorursun Miami kumeye duser Sende şaşırrısın!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
mtk
|
 |
« Reply #36 on: 21 Apr 2005 - 23:29:11 » |
|
Var mı babayiğit bu Dünya'da Kidd'i dinlemeyecek Houston Sura ve James'le mi bizi ezip geçecek Merak etme tribünümüzün gülü yakında dönecek O zaman "Top 10 Plays on Yao" NJ'lilerle şenlenecek Buna dayanamayan Yao bisikletine binip Çin'e dönecek!!!
|
|
|
|
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #37 on: 21 Apr 2005 - 23:33:03 » |
|
ALEM COCUKSUN ONU BILIORZDA HANGI AKLA HZMET LAF ATRSIN SHAq'A!! SHAq DIILMIYDI LA İ TASIAN.. BK GITTI SHAq KALDILAR DON KILOT VANDAMME  YANLIS KISI SEN MISIN KOCUM GULDURME BNI WADE IN AYNIN KILII DNSE MIAMI KUMEY DUSER DEMIŞ FARKINDA DIIL GLBA T-MAC SZ HOUSTON NE EDERMIS
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #38 on: 21 Apr 2005 - 23:52:18 » |
|
Ben onu bunu bilmem Yok Jason'mus Yok Kidd'mis Dinnemem! Kidd all-star'da nerdeydi solesene peki ben ne annadım bu isten?
Ben daha ''top ten @ yao'' gormedim ama NJN Uzunlarının ustunden basmayanları dovuyolarmıs galiba Uzun etme bana Bisiklet makarası yapma Mutombo amcan gelir kırar kidd'in boynunu sonra!
(bu mtk'ya!)
------------------------------------------------------------------------- Bak ewladım ustume geliosun Ama sende sizi finallerde ezicemizi biliosun Play-off'larda gorucez boyunun ölcusunu Hadi bakalım wade bey gorelim carter'a napıosun!?!
Bizde t-mac olmasa kapı gibi bench cıkar coşar Sizde wade olsa jones olsa ne yazar Bizde bu alemin kral duo'su t-mac-yao war Unutmaki Houston'ın ölüsü cıkıp miaimi'yle basa bas oynar!
(bu dwayneewader'a)
heeyyt teker teker gelin laan!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
ArDa
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: 22 Apr 2005 - 00:01:20 » |
|
Bir lafla bu olaya başlıyorum  Lakerslı mısın? Allah başka dert vermesin!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #40 on: 22 Apr 2005 - 00:16:20 » |
|
artık espırıde bı yere kdar!! play-offlarda grucemzz sey ılk ucakla texax a donen rockets o kadar.. t-mac olmasa kapı gıbı bench mı cıkar?  olm sn sarhosmusun t-mac sz houston neye yarar!! houston ın olusu mıamıyle basa bas mı oynar? gercekler slekı houston ın en ıyısı ancak mıamı nın kıyle oynar.. 
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #41 on: 22 Apr 2005 - 00:23:48 » |
|
Sonnucta mademki kroyuz ama para bizde Mademki t-mac her mac 35 atıyor size Yao alıyor reabundları geliosunuz dize Siz bi fnale gelinde yuzugu alalım eze eze!
T-mac wade'i yiyo her teke tekte Yao topluyo reabaundları sewe sewe Sen anlamadın basmıo galiba daha solicem kac kere Rakibimiz diilsiniz urasamayız Wade gibi yeni bitmelerle!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #42 on: 22 Apr 2005 - 00:48:11 » |
|
bz fınale glırz o garantıde sz npıcaksnz bkalım o sefıllerle yao az opmedı yrı shaq i grunce  basmayan bsey varsa o ck acık anlamak ıstemıosn sen szın takım cacık 
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #43 on: 22 Apr 2005 - 00:52:28 » |
|
Shaq dediin adam eskiden adamdı simdi tonton Eger Yao'ya yeri opturuyosa en iyi ayakkabıdır Lescon Onemli olan west'ten cıkmak Houston olacak Miami'ye hazin son! Hade ewladım hade git gitte Mutombo amcan dowmesin Senide ConCon!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #44 on: 22 Apr 2005 - 01:09:42 » |
|
Lakers'lıyız biiizzz Cekeriz Cefaaa Shaq Amca Biziii Unutmaaa lay li lay lay li li li li Lay!
Ustune Shaq'ı Yollatıyosun Ulan be Kobe Nie Play-o Layfllara Takımı Tasımıosun
Lakers'lıyız biiizzz Cekeriz Cefaaa Shaq Amca Biziii Unutmaaa lay li lay lay li li li li Shaq Gitti Gideli Gecmio Bu Maclar Gırgır,Şamata
km yazdı bnları bn mı sn mı? smdı dıosn shaq eskıdı!! bı dedın bıdedını tutmadı bence artk knusma ypıcan bsey klmadı ne dedını bılmıenlere slıcek lf tkendı klmadı!!
|
|
|
|
|
|
|
Levo
Tifosi
Jr. Member

|
 |
« Reply #45 on: 22 Apr 2005 - 01:11:52 » |
|
şu postları düzgün türkçeyle sesli harfleri kulanarak atsak?
|
|
|
|
|
|
|
Toni Kukoc
|
 |
« Reply #46 on: 22 Apr 2005 - 01:14:18 » |
|
ulan midem bulandi...
nerde o eski topic...
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #47 on: 22 Apr 2005 - 01:24:17 » |
|
Shaq Yaslandı benim kara kaslım kara gözlüm Sen kendini cok akıllı sanıosun Ama shaq lakersta olsa farklı olurdu biliosun Ama dur dur o kadar cahiilsinki Shaq'ı hala genc sanıosun!
Sana sorsam Miami'den 4 adam say desem Soliebilecekmisin bakiim hade nba.com'a girmeden Sen solede ben başımı kesem! Sole hade sole nooldu soliemiomusun? Yoksa Nba.com'a bakıosun?
Dur Dur ben sana tam adresi weriim Cahilliğinle kendine yazık ediosun Hadi hadi DWAYNEE Daha kendi ismini doru yazamıosun!
Akıllı olcan İlk Postunda laf atmican Yoksa Bak yolda Gelio Dikembe Mutombo Amcan Diil Dwaynee Wader David Stern olsan Benden hep laf yiyen sen olucan Haa David Stern Kim Dİosan Cahillik cok kotu sey bunu bilmis olasan!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
dwayneewader
Guest
|
 |
« Reply #48 on: 22 Apr 2005 - 01:39:23 » |
|
! shaq ın genc olmadını blıorum benım sarı kafam ama snde bilıosun her halıyle ıı yao dan!! sende blıosun sımdı sacmaladıgını 4 adam sayıcakmısım nba com a bkdan  komıksın be cocuk guldurdun bnı aksam aksam yzıcak bsey bulamıyın ca byle ypıo heralde ınsan!! bana cahıl dıyene bak dunyadan bı haber bu arada t-mac e ılgın ozel  gonlun takımda dııl onda t-mac nreye sn oraya
|
|
|
|
|
|
|
_TheANSWER_
Jr. Member

Göztepe
|
 |
« Reply #49 on: 22 Apr 2005 - 01:58:36 » |
|
Zannerdemisiniz ki forum boş alan Sidik yarıştırılacak yer olan Yeter artık sona gelin saçmalamaya başladınız dağılın ulan.. 
|
|
|
|
Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı, bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali..
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #50 on: 22 Apr 2005 - 02:06:55 » |
|
Bak hala 4 adam sayamıosun Ben sesnin gibi cahillerle ugrasamıorum Daha dun sen diilmiydin T-mac'ciim diodun Sana kim öretti basketi NBA'i sen cok ii biliosun!
Benim burda sacmalamadıım belli Daha yeni bitme NBA'cilerlerle beim işim olmazki Senmisin bana burda kafiye uydurup kafa tutmaya calısan? Haha Dunku cocuk hadi ordan!
Eger senin saende No Post alırsam İnan bana burda cılıdırıcam Hala annamadın galiba Ne kadar yazarsan yaz Bosuna cabalican!
Bidaa tekrarlıorum! Nası geldik bi gun ole oleceiz! Orlandolu doğduk Houston'lu öleceiz!
-----t-mac 1 -DwayneeWader arasındaki Bu Atısma burda Kapanmıstır!!kardeşiz---------
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
m.sinan
|
 |
« Reply #51 on: 22 Apr 2005 - 02:19:43 » |
|
Sürekli tekrarlıyosun da koçum Yarın öbürgün olur da Timak Charlotte yoluna düşerse N'olcak senin durumun.
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #52 on: 22 Apr 2005 - 02:24:31 » |
|
Tekaralıorumda anlamıosun Ben orda Houston'lu olucem diorum Bunun anlamını sana sölüorum Diil T-mac butun takım gitse Charlotte'a Ben Houston'lıyım Magic'likenki aklıma Şaşayım!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Gri Gandalf
|
 |
« Reply #53 on: 23 Apr 2005 - 00:54:14 » |
|
Doğu'nun eski efendileri yok artık Hükümdarlar kaldı hatıralarda Bıraktı Majesteleri, unutuldu Larry Legend Son kral Reggie de katılıyor onlara
Eski ihtişamından yoksun lakin Doğu hala güçlü Karanlığın bir çok hizmetkarı var, Shaq en kötüsü Batı'da çokça zaferden sonra yurduna döndü Ve hala hatırlıyor rüyanın gücünü
Ben Gri Gandalf'ım, işim olmaz hiç gitmedim Doğu'ya Kavga dövüşten, kargaşadan başka ne var ki orda. Ahir zamanların bilgeliğini ve zerafetini ardığımda Gideceğim tek yer olur Batı, işte orada.
Kayıp kralların soyundan Kobe, güçlü, hırslı ve tek başına, Uzaktan dövüşür Dirk, boyu uzun aklı kısa, Durdurulamaz savaşçı KG, kendi gibi kaderi de kara, Tekniği mükemmeldir Duncan'ın, duygu yoktur onda
Havai fişekleri, roketleri severim, en iyileri için Houston'a giderim Çok şey yaşamış bu kentin halkı iyidir, bilirim. Yao, savaş alanında cengaver, sohbette neşeli; hep der önce diğerleri. Genç McGrady damarlarında elf kanı var belli, yorgun yüzünde onlarca savaşın izi.
Ben Gri Hamud'um ve diyorum, Savaş yaklaşıyor hazır olun.
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #54 on: 23 Apr 2005 - 02:12:03 » |
|
Alkış alkış kıyamet gercekten cok gusell yazmssın duygulandım helal olsun!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #55 on: 23 Apr 2005 - 02:56:12 » |
|
O'na derler T-Mac bazen McGrady Bırakmaz sahada yollar ewine herkezi Duramaz karsısında ne Dallas'lı ne Phenox'li Gulmeyi sewer ama Kobe kadar sewmez sex'i  Bizde war bide bi uzun Çin'li Yardıma kosar pek mutevazi Uyusmaz herkesle sewmez herkesi Hele ayrı bi gaza gelir Shaq karsısına gectimi... Juwan derler ona Howard Soyadı Nerdese bu ligde her takımda oynadı O kadar rebaund aldı yine doymadı Form tuttu biz o'na doyamadan sakatlandı... Sonradan geldi bize David Wesley O'da paramparca olmus hornets'tendi O gelince Jim Jackson gitti taraftar delirdi Yeri geldi defans'a kostu,Rakibin defansını deldi İlk bes oynıcak zannettik ama yeri benchti... Simdi sıra geldi point guard sorunumuza Bize ilac gibi geldi muzmin sakat Sura Oldu en onemli maclarımızda her derde deva Sana diolar triple-double yapıor kendi potasına ata ata Ama boswer onlar kıskanıor sen takma! En son Roket olan Mark Jamesti Onu herkes Detroit'ten tanır en son buckstan bilirdi Basladı skorer olmaya ama ne zamanki Sura geldi Onunda Suranın karsısında haketiği yer benchti! Bu kadar yazmısız Mutombo amcamızı es gecmek olmaz Onun yeri bu takımda hayatta dolmaz Onun bu takımda yaptıgı bloklar unutulmaz Aldıgı rebaundlar'a ise el uzatılmaz! Kısacası Mutombo'suz Bench Olmaz olamaz! En cok elestrilen sene basında Van Gundy'ydi Onu en cok elestiren ise Eralp abiydi Takımı sene basında defansa cekmeseydi Takımı bastan Yao yerine t-mac'e emanet etseydi Belkide simdi olduğu gibi sene basındada baş tacı edilirdi!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Mia Kirshner
|
 |
« Reply #56 on: 23 Apr 2005 - 15:06:18 » |
|
...
|
|
« Last Edit: 21 Aug 2008 - 02:47:01 by Mia Kirshner »
|
|
|
|
|
aqqush
Newbie
steve " the big hand " nash
|
 |
« Reply #57 on: 23 Apr 2005 - 15:48:16 » |
|
LAC LAL i geçti hoş oldu içim E be Lakers Shaq ı gonderirsin niçin Kobe yazın çalışır olur 30-10-10 Efendi ne kadar daha büyüyecek bu egon Dikkat et Lakersta gelio buyuk son
Ne Spurs ne Heat kimse duramaz Suns verdimi ayarı konusan olmaz Bide çıkmış houstonlu konuşur böyle ilk turu geçin ole atışırız senle
Duncan basket oynamaktan sıkıldı Tony parker zaten hep cacıktı Manu herzamanki gibi bigun war bi gun yok Spurs kolla arkayı nuggetstan gelio blok
Hala Eddie Jones gibilerine emanet takım Kurtulun artık nereye kadar kadayıf akım Shaq, Wade güzel duo ama biyere kadar Şampiyonluk düşünmek sizin akıllara zarar
Nash,Matrix,Amare gelio ödüller Q-Rich , JJ den yağmur gibi üçlükler Hangisinde war ego söyleyin gençler Warmı daha suns la boy ölçüştüren Şampiyondur bu takım, dağılın ülen
|
|
|
|
|
|
|
Jermaine
Newbie
Jermaine O'neal
|
 |
« Reply #58 on: 23 Apr 2005 - 15:58:23 » |
|
Oynarız maçı 6 kişiyyle Bu takım buralara geldi tırnağıyla dişiyle Korkun bizden Boston Celtics Takım tam olsa tüm takımalrı ezeriz..... Ha ha güzel oldu.  En büyük Indiana Pacers...
|
|
« Last Edit: 23 Apr 2005 - 16:46:38 by Jermaine »
|
|
|
|
|
The Chief
|
 |
« Reply #59 on: 23 Apr 2005 - 19:43:14 » |
|
Indianadan korken kobe gibi olsun Reggie babaya 3 maç feda olsun 6 değil 12 kişi bile olsanız Ricky ile Pierce'ın tırnağı olamazsınız
Fleetten maç almak Pacers'ın neyine En çok üzüleceğim Reggie'nin haline Takamadan gidecek bir yüzük bile indianaya 2 maç fazla bile
|
|
|
|
|
|
|
zimbirti
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #60 on: 23 Apr 2005 - 22:18:34 » |
|
amare gel yarın gidelim katalogtan beğenelim kendimize göre pivotu; işin ehli curryle seçelim...
veremem zuppe nashe tonla para, nasıl geçerim ben öyle kara, atmak değil benim amacım hava, 3lukler girsin yeter deme bana...
suns olmuş asılmaz bi çiğ ederler adamı böyle mırmır ciks josh koydu smacı q-riche at hadi 3lugu ossun gonlun guzide
|
|
|
|
|
|
|
aqqush
Newbie
|
 |
« Reply #61 on: 23 Apr 2005 - 22:40:58 » |
|
amareye laf edersin sen neyine güvenirsin sor amareyi foyle amcana ağlama sora boşuna
nashe tonla para demişin MVP nedir bilirmisin zimbirti kardes yırtınma atacam ödülü suratına
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #62 on: 24 Apr 2005 - 23:53:38 » |
|
Oooo 2 gün forum'a girmemisim Belliki yazılarımla bazılarını germisim Bobcats nickli arkadasım Suan aklına şaşırsın T-mac attı Rox kazandı bi nba.com'a baksın!
Senmi beni sustarcaksın 2 maç'la Hadi git yetin yetinebiliosan okafor'unla İlerde insallah seninde bi t-mac'in ola Siz izliceksiniz play-oflları charlotte tv'den 10 yıl daha!
Aqqush kardesim simdi geldi sıra sana Son macta koyduk acıyo galiba? İstediin kadar marion-nash-amare topla Hic biri basedemez bizim Ti-mak'la!
Jermaine kardesim siz oynarsınız 6 kisiyle Ama yeriniz diilki salon hade canım sizi alalım ring'e Ron artest atar yumruk beyin yoksunu bi seyirciye Hala anlamıorum sizin ne isiniz war güzelim ligde!
Zimbirti daha ilk postundan gelmissin gaz'a Sanki biraz sacmalamissin ama Hangi takımlsın anlamadım phoenixse yazık sana Hadi olum git calıs sen toy'sun daha..!
Dallas'lılardan bu aralar ses soluk cıkmıyor Millet onları lakerlılara benzetiyor Diil Nowitzki Majesteleri gelse Super duo'muz size her turlü ciğniyor!
Buraların Baki'si derler bana Her zaman karsıyım Rocket'se laf atanlara Phoenix,S.A.S,Miami,Boston iyi halt yemiş Unutmayınki; Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
zimbirti
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #63 on: 25 Apr 2005 - 02:31:26 » |
|
e tmac ne diye bana laf atarsın nazım hikmetsen de bir taraftan kan aglarsın houston olmus dallasın karsısında bicare sense egosunu tatmine kasan bi nacizane
ey bana laf sokmak için toyluumu savsaklayan t mak, sanma ki bu genç toy sana karsı koyacak, dersen ki o zaman atısma hiç gelmeyecek, istemem öyle atısma ey forum insanı...
ucma bu kadar yuksee gordon bile basamaz bu kadar vertigo yao ya sana derler nazım oysaki rocketsa bi pf pg duo lazım
buraların toy u derler bana her zaman kostegim gazlı yıldıza hele birde hayranı olmussa bi alter ego kıl agdırmasa da rocketsa
|
|
|
|
|
|
|
khn city_15
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #64 on: 25 Apr 2005 - 03:48:42 » |
|
NJ de kalmis bi Kidd o da uyuyo sanmaki finale cikan kadro duruyo bigun red thorn uyaniyo bu takima bi superstar lazim diyo
hikaye bu ya toronto enayi elinde var bir vinsanity dunyalari verseler satma bu efsaneyi ama vermisler parayi rose a doldurmuslar salary i
canina tak etmis adamin toronto yu 7 senede bastan kurmus anlamiski kadrosu dandik bu takimin kendini yollara vurmus
kimse inanmiomus superstarliina tek basina kalmis karsi toronto halkina istemis takasini olursa olsun ne pahasina red thorn almis toronto yu kaziklayarak kadrosuna
o gunden sonra kidd mutlu carter sahane miami ye elensek nolur bunlar bahane t mac carter a ezilmis zamaninda sonra adam olmus bu adam basindan beri superstar kobe t mac sonradan gorme olmus
|
|
« Last Edit: 25 Apr 2005 - 03:55:19 by Majere »
|
|
sky's the limit:vince_the prince_carter
|
|
|
aqqush
Newbie
|
 |
« Reply #65 on: 25 Apr 2005 - 04:15:58 » |
|
güzelim sen çok gelmişin gaza bir maçla yapılmaz bole hava daha çok maç war 2.tura captain dirk acıtır sora
suns içinde demişin son maç sole bakem galibiyet sayın kaç sezon içi 2-2 bunuda es geçmişin sen galiba baya bi içmişin
tmac inin ne farkı war kobe dan İkiside oynar takımını sallamadan yao desen o boyla rebo çekemez bu takım en çok 2. tura kadar teklemez
seni kale aldık buyuk hata ettik sunsımızla roketi karşılaştırma gafletine düştük 2.tura kalın gelin bize bak o zaman nası koyacaz size
|
|
|
|
|
|
|
khn city_15
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #66 on: 25 Apr 2005 - 04:26:22 » |
|
komusun wesley i sg diye sen ne beklersin adam gelmis 35 ine bob sura desen smac basmislii var 97 de bu ne bicim guard ikilisi akillara ziyan halde
t mac desen yalan olmus orlando da carter in altinda ezilerek adam olmus toronto da carter bakmis akil yok bu cacikta demis gonderin sunu ligin dibi olan orlando ya
ne desem bilmemki dertler saymakla bitmezki yenilmisin detroit e kenarda gulusousun yenmis gibi hoopp gozunu ac dana gibi bakma carter sarsiyo ligin statlerini
tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali houston istemis ikinci bir shoq kobe ikilisi ne gezer yao da o dominantlik yetenei t mac desen parayi kazanmis hikaye gerisi
juwan howard bana t mac i geleceini gosterio kalp hastasi cikti o da dede oldu gidio adam gibi 4 bul ryan bowen la olmuo dirk fena yapar kac sayi atar aklim almio
bak t mac kocum bu oyun yurek oyunu 40 sut cekip 20 sayi atmak bu isin en kolay tarafi adam ol carter abin kizar ceker kulaklarini bak bakalim sayi kralliinda gecebildinmi iverson i
|
|
|
|
|
|
|
zimbirti
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #67 on: 25 Apr 2005 - 05:06:00 » |
|
sıra geldi khn_city kardeşime daha ilk postunda atlamısın bullsa yapma böyle toyluk derler buna piş öyle gir foruma yoksa ezer seni chicagodaki boga gelmezsin bi daha böyle gaza vince dedigin kırma eskiden kraldı simdi concon yapmasınlar onu msı centerda bicilmis kaftan toydan attıgı bize 13 sayı abarttın da abarttın hocam vinsanity almıs aklımızı başımızdan niyedir bu figurasyon ekolu skilesa satasman ben anlayamamam  geçiş dönemi bitti artık gelsin yüzükler costanza oldu talihimiz 5 yıldır bizi köstekler düş artık yakamızdan bırak da CAA olsun sözde prince e kodes-i ağdan 109 cm hoplasın carter bilmezki spud webb bile basmış onca dunkı ft civarından hadi nets gecti devrin el salla aman salma vince i yoksa miami ye nası bulcaaz böyle kolay lokma
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #68 on: 25 Apr 2005 - 20:51:38 » |
|
Aqqush Sen Cok Konusuosun Bir o kadarda kasınıosun Biz her turlu koycaz Dallas'a Sen ancak kendini avutuyosun! Walla T-Mac Her turlu Her sekilde attııını sokuyo Bunu dunku macı izlienler görüyo Haa T-mac yuerigle oynamıoda Nash'mi oynuyo Alın sunu basımdan beyler beni cok güldürüyo  Cok gülüomus t-mac ewt gülüo Cıktımıda Takır takır oynuyo Belliki t-mac her oynadıında seni üzüyo Sende biliosun T-mac ve Yao En Kral Duo! dedicated 2 Aqqush
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
khn city_15
Newbie
batug.com
|
 |
« Reply #69 on: 25 Apr 2005 - 22:50:32 » |
|
shaq i kim tutcak die dusunurken cikti damon jones bi anda uclukten kisacik boyuyla cakti uclukleri bilekten jefferson ne bicim defans yaparsin arada 15 cm fark varken
carter im daha napsin 27 sayi 10 rebound 8 asist cikarsin eh be kidd takimini finale tasidiin zamanlari hic mi hatirlamazsin sanki daha dun draft edilmis gencler gibi oynarsin
shaq kasmadi da krstic neden faul problemine girdin mourning i de mi tutmak harcin deil senin o zaman ne die nba e geldin senden olsa olsa 4 numara olur onda da zaten rezilsin
finallerde shaq e faul yapip durdurur die alinmadi mi collins o zaman ne die sut cekip takimi batirir yao bile daha ii orta mesafe sut yuzdesi tutturur eh be su takimda bi uzun olsa lig nelere kadir olur
kidd aklini basina topla carter sensiz star senle superstar bunu unutma biraz daha sayi at bizi millete utandirma jefferson sen de adam gibi oyna kelimi kizdirma
NJ elense nolur carter geri dondu ya dunyalar benim olur Kidd seneye bizi birakma nolur bi de uzun buldukmu bu ligin dengeleri alt ust olur
|
|
|
|
|
|
|
GriZzLy11
ex-IveRSoN15
Full Member

|
 |
« Reply #70 on: 26 Apr 2005 - 00:34:43 » |
|
Aqqush'a Amare'yi övmüşsün,yüceltmişsin Atlamışsın 9 sayı 10 ribaundu Posey geldi arkadan koydu bloğu Lay lay la lay lay... Burası arena,playoff burası Sadece 3 lükle alınmaz kupa Yakalarsa affetmez Memphis ayısı... FeDeX'e bekleriz bir gece yarısı Ve en sonunda: Yağmurlu bir günde gördüm ilk seni Üstünde ayıcıklı formalar vardı Vuruldum,bir anda aşık oldum ben Hayatın anlamı GRIZZLIES'tı 
|
|
|
|
İyi gününde,kötü gününde sapına kadar Memphisliyiz...
|
|
|
dagger_8
Newbie
everybody lies
|
 |
« Reply #71 on: 29 Apr 2005 - 18:45:32 » |
|
herkes gülüyor,dalga geçiyor LA LAKERS nerde diyor, bu kötü günler,elbet biter ama kimse anlamıyor
gülün bakalım,gülün bakalım dalganızı geçin bakalım korkmuyorsanız seneye staples center da karşımıza çıkın bakalım....
|
|
|
|
|
|
|
AnThRaX
Forum Dreameri
Jr. Member

Do not underestimate the power of Mavericks!!!
|
 |
« Reply #72 on: 29 Apr 2005 - 19:02:00 » |
|
Neredeyse 1 sene oldu foruma giremeyeli Ama eski forum günlerinden kalma dallas tutkum hiç sönmedi Gariptir ki playofflarda gidiyoruz bir-iki Ama emin olun yakında görünecek Houston'ın keli.
T-mac ve Yao susar Nowitzkim coşar Arkasına (Finley, Howard, Terry, Stack, Damp, Daniels, Devin) saz takımını da katar. Hey yavrum heeeeey.
Barry kimmiş? Wesley kimmiş? Sura kimmiş? Tanımam etmem.
Bu seri Dallas'ındır dostlar. Babayiğitler yeni bir destan yazmaya hazırlar. Hadi Avery göreyim seni.
Bu seri zor olacak. Ama şunu belirtmekte fayda da olacak. Eğer ki dallasım bu seriyi alırsa Kimse tutamaz onu şampiyonluğa kadar.
|
|
« Last Edit: 29 Apr 2005 - 19:05:48 by jordanwk »
|
|
HERKES BİR GÜN DREAMER OLACAK!!! ÇOK YAŞA DREAM THEATER!!!
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #73 on: 29 Apr 2005 - 21:46:03 » |
|
Ooo Dallas'lıda Warmış Forumda Ama aklı bi karıs hawada Olmaz gulum bu isler Van Horn'la 2 mac alırsınız siz bizden anca!
T-mac susarmış Nowi Cosarmış Dallas Houston'ımı Aşarmış Dallas Toyota'da bi mac alır heycanlanırmış Ama seri sonunda gorcez bi dallas'lı nası aglarmış!
Ah be gulum Seride son durum 2-1 Bosuna heycanlanma bu seri bizimdir Yao mutewazi T-Mac delidir Dallas Kümeye Desek Yeridir!
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
bwallace4ever
Newbie
beast is released in the east
|
 |
« Reply #74 on: 1 May 2005 - 08:26:36 » |
|
alemin kralı detroittir bu bööle biline kötü haber millet detroit şampiyon yine
fazla ümitlenme Houston iki galibiyet aldım diye uzun lafın kısası Detroit şampiyon yine
yao Big Ben'den 20 santim uzun olsa bile bu iş bakar yüreğe fazla kasma T-mac ne olur şampiyonluk ilerde senin de olur
miami'ye değinmeden olmaz kırk yıllık hanedan o'neal'la yıkılmaz şanlı detroitim sen büyüksün ablan sana kurban olsun
dünya tersine dönse vazgeçmem gökteki güneş sönse vazgeçmem şu hayatımı sana adadım senden başkasıyla meşk etmem
şu fani dünyaya bidaha gelsem senden başkasını seçmem deli diyorlar bana desinler değişemem desinler değişemem...
|
|
|
|
|
|
|
üfürükçü
|
 |
« Reply #75 on: 7 May 2005 - 20:25:26 » |
|
giren chicagoya çıkan chicagoya nasıl koydu ama gilbert de souza gilbert de souza
|
|
|
|
|
|
|
gunaem
Rookie Hastası
Jr. Member

|
 |
« Reply #76 on: 25 May 2005 - 23:42:40 » |
|
Bi iki seri kadar geç kaldım ama.... şimdi aklıma geldi,olay olsun diye (zevkine yazdım sadece bin tane houston'lı üşümesin, dalgasınadır yanlış anlamayın) Noldu Houston çok konuştun 7 maç sonra evine koştun Parayı bastık dediniz Sonra yemediniz Kaçtınız, gitdiniz Güzelce 7 maç oynadık 4 maçı kasmadan duramadık Suns geldi, hiç durmadı basıp devam etti. 
|
|
« Last Edit: 25 May 2005 - 23:45:34 by K-Mart »
|
|
|
|
|
lombuck
Forum Lombak'ı
Veteran
Sr. Member

Praise the Lord!
|
 |
« Reply #77 on: 5 Jun 2007 - 15:05:23 » |
|
İki yıl geçmiş ama değişen bir şey yok... Bi iki seri kadar geç kaldım ama.... şimdi aklıma geldi,olay olsun diye (zevkine yazdım sadece bin tane houston'lı üşümesin, dalgasınadır yanlış anlamayın) Noldu Houston çok konuştun 7 maç sonra evine koştun Parayı bastık dediniz Sonra yemediniz Kaçtınız, gitdiniz Güzelce 7 maç oynadık 4 maçı kasmadan duramadık Suns geldi, hiç durmadı basıp devam etti. 
|
|
« Last Edit: 5 Jun 2007 - 15:06:12 by lombuck »
|
|
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat NBA ilelebet payidar kalacaktır" Michael Jeffrey Jordan
|
|
|
Mia Kirshner
|
 |
« Reply #78 on: 5 Jun 2007 - 15:10:14 » |
|
kirilenko'nun surata da ancak belediye bakarmış. bana da masha kirilenko gibi belediye baksın, tapu ve kadastro genel müdürlüğünde çaycı olarak, aylık 650 ytl maaş ve sam cassell suratı ile çalışmazsam adam değilim.
|
|
« Last Edit: 5 Jun 2007 - 15:13:22 by Raymond »
|
|
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #79 on: 29 Jul 2007 - 01:58:57 » |
|
Utah bizi eleyip finale çıkacağını mı zannetti? Spurs at&t yi onlara dar etti Sloan erkenden havlu attı Duncan 4.yüzüğü taktı
Ne oldu Boozer bozuldun Duncan a karşı mosmor oldun Boşuna dememişiz alma Rox un ahını çıkar aheste aheste Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e
|
|
|
|
|
|
|
Gencay
|
 |
« Reply #80 on: 29 Jul 2007 - 13:08:20 » |
|
Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e
salt lake city'e desen daha uyumlu olacakmış;)
|
|
|
|
|
|
|
buket
i luv u sasha
Newbie
burns!
|
 |
« Reply #81 on: 29 Jul 2007 - 20:26:38 » |
|
Utah bizi eleyip finale çıkacağını mı zannetti? Spurs at&t yi onlara dar etti Sloan erkenden havlu attı Duncan 4.yüzüğü taktı
Ne oldu Boozer bozuldun Duncan a karşı mosmor oldun Boşuna dememişiz alma Rox un ahını çıkar aheste aheste Çok sevinme geleceğiz Salt Lake e'
spurs, jazz'i eleyince rockets'lılar ne kazandı çok merak ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #82 on: 3 Aug 2007 - 15:06:36 » |
|
spurs, jazz'i eleyince rockets'lılar ne kazandı çok merak ediyorum..
spurs bizim kardeş takımımızdır.Aynı kan aynı grup.Arada bi kalbimizi kırsa da iyi geçiniriz.Sizin aranız onlarla bozuk ama(2004 playoff)
|
|
|
|
|
|
|
memir
|
 |
« Reply #83 on: 3 Aug 2007 - 15:11:58 » |
|
Şimdi aynı kan aynı grup diyorsun da bide Dallas var aynı gruptan , nolucak şimdi ?
|
|
|
|
#memircagan
|
|
|
Rocket Man
|
 |
« Reply #84 on: 3 Aug 2007 - 15:38:34 » |
|
Şimdi aynı kan aynı grup diyorsun da bide Dallas var aynı gruptan , nolucak şimdi ?
hou texas yeni kadroyla bozarız onları sen kafaya takma ya
|
|
|
|
|
|
|
AF
|
 |
« Reply #85 on: 3 Aug 2007 - 17:37:47 » |
|
Sizin aranız onlarla bozuk ama(2004 playoff)
2004 playoff'unda bizim niye aramız bozuk olsun? Biz 2004'te Spurs'ü tokatlamıştık. Bu kan, grup muhabbeti de ne boş bişeymiş böyle. Anlamsız, manasız... "Abi ben hem Fenerliyim, hem Cimbomlu" demekten farksız.
|
|
|
|
|
|
|
Saban
|
 |
« Reply #86 on: 4 Aug 2007 - 13:16:12 » |
|
"Abi ben hem Fenerliyim, hem Cimbomlu" demekten farksız.
İşin ilginci onu diyen de var. YILDIRIM MAYRUK
"Fenerbahçe’nin seçimi egzotik" "Ben yarı Fenerbahçeli, yarı Galatasaraylı ilginç bir insanım. Bu nedenle tanıtılan yeni formaları büyük bir ilgiyle takip ettim. Beşiktaş ve Galatasaray’ın formalarını iyi inceleyemedim. Ancak, Fenerbahçe’nin yeni formaları harika. Özellikle turkuaz renkte olanı çok etkileyici ve egzotik... http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=266734
|
|
|
|
|
|
|
Kivanc1Mac
|
 |
« Reply #87 on: 4 Aug 2007 - 14:11:01 » |
|
oldu olacak hornets ve grizzlies'i de kardeş takım ilan edip bağrımıza basalım.
|
|
|
|
|
|
|
yuemtiKB24
|
 |
« Reply #88 on: 12 Feb 2008 - 13:32:27 » |
|
ilk yazımı Lakers ım için bayrak şiirinden uyarlanarak yazıyorum..
ey nba ın sarı ve mor süsü batının savaşcısı efsanelerin en sonu ışık ışık dalga dalga sov taymın senin destanını okudum,senin destanını yazacağım
sana efsane gözü ile bakmayanın anahtarını alacağım seni selamlamadan gecen suns un havasını bozacağım
sıteplıs sentır da ne korku ne keder locanda banada banada yer ver şmapiyon olmazsak ne yazar size lekırsım in tarihi yeter
detroit bizi elediği gün sıteplısta ısındık sunsa madara olduğumuz günler aşkını düşündük
ey şimdi kobe odom gasol bynumla korku salan batının 3. nbaın bekçisi nba finaline yükselen lakırsım senin aşkınla doğdum senin aşkınla öleceğim
tarihin serefim şiirim herşeyim nba da yer beğen nereye kadar gitmek istersen inanıyorum oraya gideceksin
bunuda kobe bryant yazmış bana sms le yolladu siteye post yap die saygılar kobecim ne demek..
sagopakajmerin bana müsade beyler sarkısından alıntı yapmış onada sevgilerini iletiyor.
sıkandallarla doldu kariyerimin unutulmazlarları olduğu halde bu nba kutusu nerde play butonu basta oynayalım. yaptıklarım Sterne batsın detroit savunmaysa canım orda çıksın yapılan haksızlıklara dilsizdim ben,konusan ellerimdi mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli insan hayatı jordandan kopya çekerek yaşamak budalaca kendi kariyerinin inşası sart tabiyki nba artislerle dolu,Sterne uyanların katedecek var yolu(veyd lebram vb.) istemesemde kat etmek zor olucak bu Sıtern yokuşunu kendinizii izleyerek göreceksiniz çakma starlar yokoluşunuzu sizde yaşadıkça nba ya dahilim bn namussuzluk nba sında çakma star artmakta korkmuyorum beni sevenler hep arkamda insa ettiklerimi söylemek için gelecekler bunun bilinciyle yaşa sayılarımı deste deste zulaladım nba da yürüyen gerçek starım sen(lebram) nba yı bacaklarının arasına almışsın aferim helal olsun işi kapmssın Sterni kafalamışsın aklım kokuşmuş Vade kötü yapmıssın kötü niyetli yaklaşım senin bana maçta yaptığın(yaptığı faul sorası dertlenmiş esas oğlan) sen çıtırsın:d en basit savunmamdan kırılırsın dev cüsseli Lebram aç. sen git onunla sidik yarışı yap
nakarat
bana müsade beyler, ben gider adım kalır düşman bni hatırlasın,korkuları tavan yapsın varsın lakers bahçem,yüzükler parmağımdan taşsın son maçımda don dutsun dudakalrım ellerim çalışssın
edit:yazımı silmeden birleştiren admine teşekkürü borç bilirim.alt alta iki yorum yazılmadığını bilmiyodum
|
|
« Last Edit: 13 Feb 2008 - 15:50:36 by yuemtiKB24 »
|
|
|
|
|
|