AW Ainge'in sistemine cuk oturan bir oyuncu aslında ball handling'i kendi klasmanındaki diger oyunculardan katlarca üstün. Walker'ın Celtics'de oynadığı ilk dönem Ümit Can abinin Walker'ı PG oynatırım dediğini bile hatırlarım =)
Bence takım oyunu hızlandıramadığı zaman sorun yaşamıyor. Ben buna farklı yaklaşıyorum. "Takım oyunu hızlandıramıyor". Neden ? Basit.. Rebound çeken yok. Rakibe verilen ofansif reb'ların sayısını tutmaya istatistikçi dayanmıyor.
Doc sevgisine de katılamıyorum. Sonuçta verdiğimiz maçlarda son maç dışında gayet güzel hatalar yaptı. Takımın coaching ile kazandığı maçlar aynı sebeple kaybettiklerimizin yarısı kadar bile değildir, bahse varım.
Saçmaladığım şeyler olabilir. Daha düşüncelerim tam şekillenmedi kafamda. Hala adam gibi oturup bir fikir yürütemiyorum.
de AW nin handling inin iyi olması işe yarar bişey değil. Lakin AW tipinde hiçbi oyuncu bu işten anlamadığı için fazla top sektirmez. orta-kısa mesafe şut hedefler. ama AW , hiçte iyi olmayan handlingi ile top sektirmeye kalkıyo.hoş değil. Hele çocuk tarzı hookları tam komedi......
DA ya uyduğunu da söleyemicem. DA ve Doc hızlı bir fastbreak takımı istiyo.günden güne de AW iyice yaşlanıyo. 29 olması lazım şu anda. zaten iyi bi fastbreak koşucusu değil.
Peki neden AW geldi?
PP ve takıma olan olumlu etkisi bi yana. Ne kadar saçma sapan şeyler yapabiliyo olsa da bi star. HErşeyi yapabilecek , sorumluluk almaktan korkmayacak biri.
komplo teorileri ;
bu konudaki en ilginç komplo teorisi şöle ; AW , PP nin performansını yükseltcektir ve bundan sonraki yıllarda bu kadar iyi perf veremeyeceği iddia edilen PP nin zirvesindeyken takas edileceği. Yani hem AW nin hemde PP nin bidahaki sezona yollanması........
daha çok var böle gerçi.......
Doc hakkında bişey diyemem , tabi ki haklısın. Ama doc dışında biri gelse de Fastbreak takımı yaratmaya çalışmayabilir ve playoffları bile zor sokmuş olabilirdik.yani doc iyi bi planla geldi ama uygulamada sorunları var. Genede sempatim var o adama. özellikle son maçtaki halini gördükten sonra.
Şu an zaten biçok celtic fanı kafası karışmış durumda. kimse ne ne olcak bilmiyo ve her kafadan bi plan çıkıyo. Yabancı forumları takip ediyosanız zaten bilirsiniz , iki topicten biri "şunu yollayıp bunu alsak iyi olur mu?" şeklinde. iyi bi yaz dönemi geçirirsek , harika bi takımımız var. En büyük isteğimde , PP'yi Celtics forması ve elinde yüzükle görmek...... umarım gerçekleşir.