Bazı şeylerin inandığım değerlere paralel olarak gelişmesi hoşuma gitti. 3 yıldır 14. sıradan seçen bir Rocket olarak, her sezon ortası yapmaya başlanan 'lotarya'ya oynayalım vs. playoff yapalım' tartışmasında hep "playoff candır, orada oynamanın tecrübesi önemlidir" derim. Bir de finaller tecrübesi var işte. Lebron nihayet aymış bazı şeyleri. Maç sonunda acıya rağmen sahaya geri dönmesi, top gelene kadar ağır çekim hareket edip -burada da aklıma Bodiraga geldi, sonra da ben.

Ağır çekim oynayan ama hard core hustle oyuncular

- topu alınca üçlüğü çakması çok afili bir hareket oldu. Asıl bunları yapıca insanların saygısını kazanırsın, yaa bu kadar insan boşuna demediydi "sus ve oyna" diye.
Hobbled LeBron sinks BIG three pointer in game 4!
http://www.youtube.com/watch?v=30b8RM4XqNIÇıkarıp masaya vurmalı dediğimiz Durant da Rashard Lewis tadında oynadı ki hakketten inanılmaz. Ribaunt sayısına filan girmiyorum, o olabilir; senin tarafına düşmez, sen tiplersin ama başkası alır filan. Ama abi niye sırf şut? O boyla sen içeri girmeyeceksin de ben mi gireceğim. İyi çocuk, kaprissiz süperstar olmak güzel ama bir noktada yalandan bile olsa, seyirciye oynamak için bile olsa, takım arkadaşlarını gazlamak için bile olsa malı çıkarıp masaya vuracaksın hacim. Koyacaksın bi blok, vereceksin mesajı. Atlayacaksın topa, uçacaksın seyircilerin arasına. Payton, Barkley olamazsın zaten de saha içinde konuş biraz, yap bi trash talk. Wade'e "Benim için çok küçüksün" demişsin ne güzel, devamını getir. Gir Lebron'un kafasına.
Westbrook'a ne desem boş. Yine Picard'dan facepalm yolluyorum kendisine.
Harden niye böyle saçmalıyor onu anlamadım ama. O bomboş gittiği hızlı hücumu smaçla bitirse herşey bambaşka olabilirdi.
Lebron ile Wade'in saçma sapan düdüklerle çizgiye gidişini keyifle izliyorum. Bir de Oklahoma oyuncularına çalınan hücum fauller falan... Şey olayı da çok güzel, mesela Miami'nin savunmada gösterdiği agresifliğe müsade edilmesi ama Oklahoma'ya edilmemesi. Bunlar oyunun içinde var, elden ne gelir ki. Bir de deveden büyük fil var.
Aklıma Charlie Brown'un öğretmeni geldi.