ray allen % 50 ile sut atiyordu biz 8 sayida tuttuk demek saglikli bir argumanmi? Adamin en fazla attigi sayi zaten 17. Hayir ray allen saglikli olsa 8 sayiortalamasi ile oynarmi, evet bir macta 8 sayi atabilir ama ortalamasi 8 olmaz, istedigin kadar iyi savunmaci ol. Ray- rip hamilton- reggie miller gibi adamlari iyi savunmayla pek durduramazsin, daha ziyade kotu gunlerinde olmalarini beklersin genelde.
Philly savunmasina sallamiyorum bilakis cok iyi savunmasi var ve ligin en iyi takimlarindan biri kesinlikle ancak ray allen perdelemelerde kendisini savunmacisindan ayiramiyor ki bu tamamen sakatligiyla baglantili.
Ancak misal kevin garnett ve rondonun ozellile 6. macta p&r savunmasinda dehset savunulmasi ve oyunu kitlemeleri tamamen philly savunmasinin eseriydi.Rondo hatta iyice bunalima girip sacmaladi macta
Acikcasi serinin buraya kalmasini beklemiyordum ama sixersin ustun mucadele gucu buraya getirdi burasi kesin.
Konunun buraya gelme sebebi,olcayi. 2008 di ray 10 yil genc olsaydi vs gereksiz yazilip cizilmeyen seyleri refere etmesi yuzundendi. Derdini anliyorum olcay, bu kadar gozardi edilip arka plana atilmak hos degil ama empati yapip yazarken bizimde tepki gostecegimizi dusunmen gerek.
Ayrica o sondan ikinci cumle dedigin cumleyi sen stedigin icin yazdim
Ben rivers rotasyonu ayarlayamazsa sxersin sansinin % 50 yi asacagini bile belirttim, daha ne olsun eheh
Ne olursa olsun 7.maci hakeden kazansin.