Tam prototip Spurs taraftarı tepkisi (istisnalar kaideyi bozmaz) Pop dokunulmaz mı arkadaş? Nedir bu "Kimse bize laf edemez,laf etmeye hakkıınız yok" çığırtkanlığı ve konuyu dağıtmak için belden aşağı vurma çabaları? Hayır Spurs'e laf sokma heveslisi değilim.99'dan beri çok farklı yollardayız ve çok da umrumda değil Spurs organizasyonu ama yapılan hareket o kadar çirkin ki,insan isyan ediyor.
Pop dokunulmaz değil, saha içindeki konularla ilgili olarak istediğin kadar eleştir. Hatta hareketi çirkin bulmana da saygı duyuyorum . Bende onaylamıyorum aslında . Yalnız basketbola ihanet falan ,ipin ucunu kaçırmış yorumlar . Yinede sen bilirsin tabii, açıkçası Pop'u savunmam gerektiğini düşünmüyorum.İstediğini düşün yani çok umursamıyorum .
Pop hakkında söylediklerin ; Phil için basketbol katili demek gibi birşey. Pop ilk 2 şampiyonlukta "twin towers" denilen sitemi uyguladı . Amiral gidince bu sistemi yeniden düzenleyip 2 şampiyonluk daha kazandı . Ayaklar yavaşlayınca savunma takımı olmaktan vazgeçip , şuan oynadığımız sistemi getirdi . Pop gibi adamlar yeni nesil koçlardan farklı. Takımın başında kalmak için süperstar kıçı yalayanlardan değil .Pop bana göre bir sanat icra ediyor. 2-3 sene sonra onun yönettiği bir takımı izleme şansımız olmayacak. O yüzden ben bu günlerin keyfini çıkarıyorum . Duncan'la birlikte bıraktıklarında ikiside en iyiler arasındaki yerlerini alacaklar.(şimdiden öyleler zaten ama aktif oldukları için nerede sonlacağını kestiremiyorum)O yüzden çok umursamıyorum kimin ne dediğini.
Şu forumda Spurs taraftarı olan herkesle tartışmışsındır herhalde. O yüzden genel prototipler çıkaracağına,birde dönüp kendine bakmanı tavsiye ederim . 99'u unutamadığını düşünüyorum ve görüyorum .
99' dan beri yolumuz kesişmiyor gerçekten . 13 yıldır diplerden kurtulmadığınız içindir belki? Spurs her sene şampiyonluğa oynarken,Knicks takım bozup dağıtıyordu . NBA'de bir takımın 13 sene diplerde kalması gerçekten zor. Draft hakkı diye birşey var . İstesen bile yapman zor yani. Tabii Knicks her 3-4 senede bir şampiyonluk umuduyla takımlar kurup,draft haklarını dağıttığından olabilir...(bu kısım bel altı olan yer)
Pop'la ilgili artık yazmayacağım ama duruma tam uyduğu için son bir söz yazayım onun hakkında:
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz