Yanlış anlaşılmasın şuan NBA de en iyi top oynayan takımın SAS olduğundan şüphe duymuyorum.Clippers'ın fişini ilk 2 maçta çektiklerinde de ne oluyor lan demem fakat benimki tamamen hislerimle alakalı, herhang ibir argümanım falan yok Mert.
Hislerinin gerçek olabilme ihtimali bile beni isyana sürüklüyor abi. Çünkü bu saatten sonra bu takım Clippers'a falan elenecekse veya 3 maç verecekse büyük hayal kırıklığına uğrarım. Demek ki bazı şeyleri iyi kestirememişiz , kendimizi avutmuşuz derim. Karşı taraftan gelecek takımla kıran kırana bir konferans finalinden aşağısına tav olmam bu sezon.
parker/paul tayin eder derken, efektif oynamaktan bahsettim.
dün mesela paul sürekli oyunu hızlandırmak istedi, kenardan topu çıkartıp bir an önce karşıya gitmek için. neredeyse orta sahada screen i alıp kaldırıp attı ve takımı oyunda tuttu, conley ne zaman sapıttı o an iş bitti şansa o anda paul yerine bledsoe vardı ve young/martin baya katkı verdi.
madem ki mvp ayarında oynuyor bu tüysüz fransız; koyacak masaya, ben ne dersem o diyecek. benim açımdan parker ın gerçekten bir level atlayıp atlamadığını gösterecek bir seri olacak.
Koşmak gerekirse koşarız biz de. Tabi işin ucunu kaçırmamak da lazım. Sonuçta biz koşmasak da üretimde sıkıntı yaşamıyoruz ama karşı taraf için aynı şeyleri söylemek güç. Koşmadıklarında sadece Paul'ün yaratıcılığına kalıyorlar. Gerçi fena bir şeye de kalmıyolarmış
Valla Parker çıksın topunu oynasın , delinecekse delsin , Paul'ün üstüne gidilecekse gitsin veya işte 1-2 sezondur gelişme kaydettiği assistlerini yapsın, arkadaşlarını güzel yerlerde buluştursun... Eyvallah. Ama ben kendisinden çıkarıp masaya koymasını ,seriyi almasını , 25 civarı ortalamayla oynamasını falan istemiyorum. Her zaman yaptığı şeyleri yapsın kafi. Benim elimde gerektiğinde masaya koyacak çok adam var. Parker'ın bize seviye atlattığı doğrudur ancak Parker'ın eline bakmamız bizim lüksümüz olmalı , ihtiyacımız değil.
bir kere spurs pota altı clippers için daha kolay bir lokma. griffin sahada olduğu süre boyunca randolph gibi bir insan azmanı ile boğuşmak yerine duncan'ı kontrol etmeye çalışacak, daha kolay bir görev olmasa da en azından daha az yorulacak. ayrıca, randolph'a yaptığı sert savunmaya ve pozisyon almasını engellemesine bu seride de izin verirlerse üstünlük kurabileceklerine inanıyorum. diaw, bonner gibi spacing adamları için de kmart gibi bir silah var. ne açıdan bakarsak bakalım, bence en az memphis pota altı kadar ters gelecekler çünkü paul'ün orayı kullanmak için ekstra çaba sarfedeceğini düşünüyorum.
Abi Zach-Gasol'den yırtmışız bunların pota altında yaratacağı sıkıntı vız gelir. Hiç umrumda değil Griffin 3-4 poster yapsın , alley oop bilmem ne takılsın. Alan bırakmadığın sürece Griffin dediğin adam bizim Semih'ten hallice. Kusursuz fiziğine atletizmine hatta pas yeteneğine ve potansiyeline saygı duyuyorum ama seriye takımını ortak edecek kadar bizi bunaltabileceğini hiç sanmıyorum. Bizim pota altı onlar için daha kolay lokmaysa onların ki bize ilaç gelir. Her ne kadar burada yerden yere vurulsalar da Jefferson-Millsap-Favors üçlüsündense Jordan-Griffin-Martin üçlüsünü 100 kere tercih ederim.Hülasa beni atletik yetenekleriyle çalabilecekleri birkaç hücum ribaundu dışında tedirgin ettiklerini söylersem yalan söylemiş olurum.