OKC bizi oynatmadi ama su an Seker tarzi bir sey diycem. Bu seri en azidnan 3-2 donmeliydi Los Angelesa. Belki caoch, belki Kobe, Sessions, Gasol ve Bynum ve hatta benchimiz her sey oynayabileceginin altinda oynadi. Ona ragmen 2 tane onde oldugumuz cok kritik maci verdik. Bu yuzden OKC de beni azicik hayal kirikligina ugratti. Ben Thunder'in bundan da iyi bir takim olduguna inaniyorum. Thunderin aslinda benchinin Harden disinda zayif kaldigini dusunyorum ayrica bilmem Alp ne der? Spurs karsisinda kenardan bir adama daha ihtiyaclari olacak kesin.
oklahoma bench'i harden dışında zayıf tabiki. ama bu benchin toplu hâlde sahada olduğunda mutlaka harden da oyunda oluyor ve hücum tamamen harden'dan dönüyor.genellikle de tepeden picknroll ve sonrasındaki varyasyonlar. bu şekil tek tip bir hücumla da olsa harden o an sahada bulunan en iyi oyuncu olduğu için ağırlığını koyabiliyor.
ha san antonio'ya karşı bu iş daha zor olacak tabi. zaten derin bir bençleri var artı bi de ginobili. harden'a tahmin edilenden daha çok iş düşecek. ginobili'den iyi oynamalı bu seri muhakkak.