abi kendi eliyle verdi diyosun sonra biraz şansı olsa 3-1 olurdu diyorsun. şans meselesi değil bu. 3. maçtaki hakem yardımı olmasa 4-0 da olurdu. daha iyi takımız bariz. 4 maçta da bu gözüküyordu bence. lakers elindeki malzemeyi doğru kullanmıyor, bu sebeple kadroları kadar iş yapmıyorlar. şu anki oyun sistemlerinde iş yine tamamen kobe'ye bakıyor. kobe iki maçtır 35 üzeri attığı için maçın içindelerdi hep. gasol tamamen role player. kobe'nin olmadığı dönemlerde bile top inmiyor gasole, artest atmaya başlıyor bir şeyler oluyor.
Daha iyi takım olduğunuz konusunda sana katılıyorum ustacım . Seriyi Thunder haketmedi gibi bir şey çıkmasın yazdıklarımdan . Söylemek istediğim; "kendi düşen ağlamaz." Son periyotta bitime 5 dk kala 11 sayı öndesin . Bu noktadan sonra o maçı vermeyeceksin .Tabii söylemesi kolay yapması zor . Karşında daha genç daha atlet bir takım var.
Yalnız ustacım herşeye rağmen 2 maçı son saniyede atılan toplarla kazandı Thunder . Bu toplar girmese ( LA şanslı olsa) 3-1 LA de olabilirdi seri. 3. maçı izleyemedim, o yüzden hakem konusunu bilmiyorum . Öyle diyorsan öyledir .
Burada Mike Brown konusunda söylenenlere de katılıyorum . P.JAX olsa bu maçı vermezdi gibi geliyor bana . Ne yapardı ? diye sorsanız net bir cevabım yok . Mike gibi topu sadece Kobe'ye verip , "al bizi kurtar" demeyeceği kesin.