tekrarda yakalayamadınız galiba ama direkt köşeye gidip beklemedi blake, dip çizgiye kat feykinden sonra oraya döndü.. a planı mıydı bilmiyorum ama çizilmiş olabilir, muhtemelen kobe'ye topu geçirememe ihtimaline karşı.. artest'in inisiyatifi de çok yersiz gelmiyor.. ben daha çok, ilk denemede rakibin faul hakkı varken kobe'nin penetreye başlamak için neden o kadar beklediğini anlamadım.. sefa bayağı süre yedi, o yüzden 5.7 saniyeye kaldı bu top.. gerçi son 2 dakikadaki tutulmanın sadece son halkası o pozisyon da..
lakers'ın muhtemelen seride en iyi savunma yaptığı maç olarak kalacak bu.. durant yüzdeli maç çıkardı gibi gözüküyor ama artest etkinliğini olabildiğince minimize etti.. westbrook'a tuzaklı savunma da, orta mesafeleri ilk maçtaki gibi sokamayınca bi ölçüde karşılık vermişti.. bu maçı alamadıktan sonra, hücum bu kadar sınırlı işliyorken geri dönmek mümkün değil bence.. sıradaki iki maç da b2b olacak, allah yardımcıları olsun..
Mike Brown confirmed the play was a flare screen for Kobe Bryant, said Kobe was open.
böyle demiş MB efendi, nasıl bi boşluktan bahsediyor bilmiyorum ama artest'in inisiyatifine bağlamış sadece pası.. bunu çizdim dese, bu açıklamadan daha iyi olurmuş bence..