Knicks tarafının sakatlıklardan bahsetmesini çok anlamıyorum açıkçası .Seri başladığında tek eksik Lin'di bildiğim kadarıyla . Lin-Amare-Melo 3lüsünin daha iyi olacağını düşünmüyorum . Lin sahada olunca hem Melo hemde Amare'nin performansı düşüyor . Amare'nin sakatlanmadan seri 2-0 oldu ve Knicks sahaya neredeyse hiç bir şey koyamadı ..
Chandler'ın maç öncesine kadar oynayıp oynamayacağı belirli değildi. Shumpert da maç içinde sakatlandı ki bu iki isim olmazsa bizde savunma da olmuyor neredeyse.
Knicks gelecek sezon muhtemelen daha kötü bir kadroyla oynayacak . Lin ve JR'ın tutulabileceğini sanmıyorum . En azından Lin'in mini MLE ile oynamayacağını düşünüyorum . 15s-8a civarında ki bir adam onun 2 katı parayı rahatlıkla bulur .Knicks bu sezon bana göre çok şanslıydı . Lin ve JR gibi hiç beklemedikleri 2 eleman buldular kadroya . Takım kalitesi üst seviyede olsa da hiç bir zaman istikrarlı olamadılar. Saman alevi gibi bir parlayan bir sönen takım olmaktan kurtulmaları lazım .
Lin'e mid level önerme imkanımız var. Diğer takımların da önerebileceği tutar max bu civarda. Yani biz her teklifi karşılayabilecek konumdayız. JR'ın oyuncu opsiyonu olduğu için salary hesabına girmeye gerek kalmıyor. Kalmak isterse kalır. Muhtemelen Lin'in çok maç kaçırması ve başka takımların kontrat önermemesi gibi durumlar nedeniyle 3 milyon gibi bir kontrat önebilir Knicks. Kalan 2 milyon ile de Novak'ı ikna etmeyi deneyebilirler.
Aslında Nash veya Hinrich'ten birini minimuma alma imkanımız olursa mid level'ın Lin'e harcanmamasından yanayım.
Örneğin Amare için 20 s 10 r 'luk bir gece süper bir gece değil bana göre. Amare bir süperstar ve bu zaten onun rutini olmalı .Bir takımın oyununu 10 üzerinden puanlarsak ; bir gece 10 puanlık oynayıp , sonraki gece 2 puanlık oynayarak şampiyon olamazsınız . Fakat her gece 6-8 puanlık oynuyorsanız o zaman bir şansınız var demektir.
Takımın iki superstar'ı da forvet. İkisi de top isteyen ve benzer hücum alternatiflerine sahip isimler, güçlü oldukları yönlerin çoğu aynı. Şu dediğin ortalama olsa kimse ses çıkarmaz bence.