4-2 demiştim, 2 maçı da sezonu harika bitiren Melo'nun hatrına vermiştim. Melo yine çok kötü ezildi LeBron'un altında. Nuggets formasıyla da playoffda iyi iş çıkardığını hatırlamıyorum açıkçası. Kimse laf sokmuyor, belki laf sokulacak derecede değerli görmüyor ama Melo'da da playoffda patlama durumu söz konusu açık açık.
Geçen sene Celtics - Knicks serisini izlemedin sanırım.
Takım onun oyununa uygun mu derseniz, bence değil ama ne olursa olsun süperstar dediğimiz adam bu kadar eline gelen maçı alır yahu. Ben atıcam ben atıcam kafasıyla 20+ şut kullanmasına ne gerek vardı.
Bence de hücumu Dan Gadzuric üzerinden kurmalıydık ama süre alamadı işte.
Bu kadar şeyin üzerine açıkçası bende "lan acaba olur mu?" diye düşünmedim değil.Dürüst olmak gerekirse seri başından beri 4-0 mı? yoksa 4-1 mi? serisiydi. Bende 4-1 dedim ama gördüğüm kadarıyla Knicks maç alacak durumda değil . Bilemiyorum belki Miami bir maç verip, süreyi Miami'de sonlandırabilir.(umut fakirin ekmeği, 15 puan alırız bizde)
Maçlar başlamadan önce Miami'den bir galibiyetle dönebilirsek 4-3'e kadar uzayabileceğini düşünüyordum. Alamazsak da 4-0 bile olabilir diye aklımdan geçti tabi. Yine de Knicks goy goyu gibi bir şey yok o forumlarda. Dünkü maçta bu oyunu bile beklemiyordum ben. İlk maç zaten malum, ikinciden itibaren de Shumpert'sız oynadık.
8. olsaydık Rose'suz Bulls'la eşleşip konferans finaline kadar gitme imkanımız olurmuş, nitekim ilginç bir oyun basketbol.
Yalniz Knicks Pjax icin nasil bastiracak belli degil.
Senelik 10-15 arasi onerirler ellerinde cekirdek varken kaciramazlar bu firsati.
4-0 olması halinde epey yüksek teklifler sunulacağı yazılıyordu. Fakat Woodson'dan daha yararlı olabileceğini sanmıyorum şu an Jackson'ın.