Amare olsaydı 4-1 olur muydu acaba ? Tahmin yarışmasında fazla mı iyimser davrandım diye merak ediyorum da o yüzden. Sırf Abay'ın bilinçaltımızı rehin almasıyla 4-1 demiştim , geçen sene ne güzel 4-0'ı basıp 15 puanı kapmıştık , yazık oldu.
Bu arada Knicks organizasyonu bir efsane daha yazdı. Playofflarda üst üste 13. mağlubiyet , gerçekten kırılması zor bir rekor. 14 olursa hele çiviyi iyice çakmış olacaklar.
Sadece abay değil aslında. Tüm Knicks taraftarı aynı moddaydı . Adamların forumlarına giriyorum , neredeyse ezeceğiz tarzı yorumlar var.( batugdaki forumda değil , amerika kaynaklı Knicks forumlarından bahsediyorum) Biraz değişik bir camia gerçekten .Aslında ben Knicks'i çok takip eden bir adam değildim . Bu sezon abay'ın renkli kişiliği ve Knicks'in renkli sezonundan dolayı elimden geldiğince takip ettim . Tek diyebileceğim çok çok değişik bir camia. 10 maçlık iyi periyotların ardından direkt şampiyonluk şarkıları başlıyor . Bu sezon başında şampiyonluk iddaaları oldu ,sonra bir ara bundan vazgeçildi . Lin geldi tekrar aynı hava oldu ,sonra o havada söndü. Amare-Lin sakatken Melo süper oynadı , yine şampiyonluk söylemi geldi.
Bu kadar şeyin üzerine açıkçası bende "lan acaba olur mu?" diye düşünmedim değil.Dürüst olmak gerekirse seri başından beri 4-0 mı? yoksa 4-1 mi? serisiydi. Bende 4-1 dedim ama gördüğüm kadarıyla Knicks maç alacak durumda değil . Bilemiyorum belki Miami bir maç verip, süreyi Miami'de sonlandırabilir.(umut fakirin ekmeği, 15 puan alırız bizde)