Açıkçası ben Lin'in bu saatten sonra 3 M ile oynayacağını sanmıyorum . Şuan ki ortalamalarına bakınca ,6-7 M luk bir yatırımı yapmak isteyen takımlar olabilir . Üstelik bu işin birde pazarlama yönü falan var. JR'ın kontratını karşılayabiliyormuş Knicks , bilmediğim için gideceğini düşündüm açıkçası .Novak'a gelince 2M zaten normal ücreti olur .Daha fazla veren olacağını sanmıyorum . yalnız Novak'ın 2 M aldığı yerde,Lin'in 3 M alması biraz haksızlık olur.
Lin-Melo-Amare ikilisini sanıyorum 2-3 maçta izledim. Gördüğüm kadarıyla Lin'in tarzından Melo hiç mutlu değildi. Bir arada oynarlarsa ikisinden birinin performansının düşeceğini düşünüyorum. Direksiyonu Lin'e verdiğinizde Melo oyundan kopuyor . Sıradan bir oyuncu gibi köşeye çekilip setleri izliyor. Tabii bu 2-3 maçlık bir yorum, yanılıyor olma ihtimalim fazla
Ben Knicks'in sakatları olmadığını söylemiyorum ki. Söylemeye çalıştığım şey ; bu sakatlar olmadığında da çok fazla bir şey değişeceğini sanmıyorum . 4-0 ,4-1 yada 4-2 . Seç beğen al.
Aslında off-seasonda Nash'in tercihi çok önemli. Knicks'e katılırsa , takımı çoşturacağını düşünüyorum. Yalnız olurda , Miami'e katılırsa ,Knicks için felaket olur herhalde. Tabii Chıcago içinde .
Harika salağa yatıyorsun,o kadar gerçekçi ki neredeyse! inanacağım.
Full MLE 5.85 milyon dolar.Lin'e önereceğimiz para bu.3 milyon nereden geliyor? Kim söylemiş?
J.R'ın kontratı 2 yıllık ve yıllığı 2.5 milyon dolardan mini MLE kontratıydı ki o 2. sezon da player option var.J.R iyi para veren birine gidecektir.
İlzediğin maçlarda coach Tony'di.Ne demişim :
Adam akıllı bir sezon öncesi kampı,hazırlık maçları,aklı başında bir coach ile neler olur bi görün,odan sonra yine konuşun be arkadaş.Aylardır götümü yırtıyorum,hala aynı at gözlüğü var kafada.
"Ben öyle düşünüyorum" diyip geçmek çok moda tabi.Çok düşünüyorsun,sana zarar verdiğini düşünüyorum,yani ben öyle düşünüyorum.