Yazarlar sürekli konuşmuş olabilir de siz hiç konuşmadınız.İçinden söylediysen de müneccim olmadığım için bilemeden konuşurum haliyle.
Adamın elinde adjust edecek malzeme mi var? Grizzlies kadrosu var sanıyorsunuz siz elinizde galiba.Sistemine sonuna kadar bağlı kalarak başarı kazanabilecek bir kadrosu var adamın ve bu düzene mecbur.Hamle yapma imkanı da hamleye cevap verme imkanı da sınırlı bu kadroda zaten taşları oynatmaya başladığı anda çöker sistem.Spo yerine Thibs olsa neler olurdu bir düşünmek lazım ve ya fantazi yapmaya gerek yok,benchten J.R Smith'i getirebilse kusursuza ramak kalmış bir takım olurdunuz.
Deng yaratıcı değil de maç başı 16 sayı ortalamayı,ona pozisyon yaratack Rose sezonun yarısında oynamazken nasıl atıyor? John Lucas XXVI yaratıyor o pozisyonları herhalde.Yaptığı 3 asist ortalama da 3 top kaybıymış,ben yanlış görmüşüm pardon,Deng anca Novak kadar yaratıcı bir adam.
Buraya yazmadım ben ama twitter'da bahsettim zaman zaman arkadaşlarla konuşurken, taraftar derken kendimden bahsetmiyorum sadece. Yabancı forumlarda sürekli muhabbeti geçti bunun.
CJ Watson özgüvenini tamamen kaybedip d league seviyesinde oynarken, John Lucas III 24 saniyenin 18 saniyesini top elinde geçirirken 4. PG olarak getirdiği Mike James'i en azından 2. çeyrek denememesine çok şaşırdım. Adamın normal sezonda en az 15 dakika süre aldığı maçlarda istatistikleri şu:
10 sayı 4 asist, 16 sayı 7 asist, 8 sayı 4 asist, 9 sayı 10 asist. Rakipler kolaydır dersin belki haklı da olursun, sırayla Cavs, Nets, Celtics, Cats. Ama adam hem tecrübeli, hem de sürekli pick and rolllerle oyun kurmaya çalışıyor. CJ ve Lucas o durumdayken kaybedecek bir şeyi yoktu. 4. maçta denemesini bekliyorum.
Deng yaratıcı değil. Takımı 3-5 maç izlemedik, Thibs'in sisteminde de 2 senedir 100-120 tane maçı izledik belki de. Sakatlıktan sonra zaten çok düştü yüzdeleri. Ben çok seviyorum, fedakarlık yapıp oynuyor da şu anda sol elini doğru dürüst kullanamayan bir adam doğru dürüst oyun kuramaz. Yarın çıkıp 24 de atabilir ama sözümün arkasındayım. Deng ancak Novak kadar yaratıcı bir adam diyerek konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok.