abi takas bu nihayetinde, isterse lakers'ı new york'u istesin farketmez. nola gm'i kendisine en çok yarayacak takası yapabilirdi, sonra paul isterse uzatmasın sezon sonunda kontratını, orada giren onu alacak takıma girerdi, ki buna da razı olanalr vardı
Yapamıyor işte abi, düne kadar Golden State ile New Orleans anlaşmaya yakın deniyordu, hop amcam çıktı State ve Clippers'la extension imzalamayacağım dedi, iki takımda kaçtı takastan. Amcam Clippers'a giderse muhtemelen contender olacak bu arada, onu bile beğenmiyor. Üstüne birde beni isteyenler Tyson Chandler'ı getirirse 1-0 önde başlar lafını uçurdu, bak bak bak. Takımlar New Orleans'la pazarlık yapmıyorki, Chris Paul'le pazarlık yapıyor anasını satiyim.
E şuan masada Rondo, Green + pickler var deniyor, New Orleans malmı ona atlamıyorda Kevin Martin ve Scola'yı istiyor, bilemiyorum. Bu kadar mal olduklarını zannetmiyorum, muhtemelen biricik Chris Paul'ümüz New Orleans'in elini Lakers'a takas olmak için zorluyor, New Orleans'la Boston'ın anlaşmasının hiçbir önemi yok çünkü ta taaa, anlaştıkları anda Chris Paul sezon sonu Boston'da kontratını uzatmayacağını söyleyecek.
Benim anlamadığım bu Houston federal arabulucu mu , sanane kardeşim niye gerekli gereksiz yerlere atlıyosun fuzuli yere. Git Jordan'a mı Nene'ye mi kime ne öneriyosan öner geç kenara otur. Lakers'ın yaveri misin. Hadi Hornets zor durumda falan o ayrı bir tartışma konusu. Ancak Gasol = Scola + Martin + X + Y + pick bilmem ne şu takası yapan adamın vatandaşlığını iptal edip sınır dışı ederim eyaletten.
Bakın bas bas bağırıyorum günlerdir Houston bölgesinde şuan Rockets'ı tutan herkesde yılların vermiş olduğu kalıplı uzun kompleksi var. Millet forumlarda Aaron Gray aslında bizim 5 bölgesine cuk oturur filan diyorlar, durum o kadar ciddi. Dalembert'le görüşen GM'e Gasol diyorlar, normal tabi gözünün dönmesi. Scola+Martin üstüne Patterson ve Chase filan hikaye ondan eminim, zaten bir pickle Dragic gidecek diyorlar. Dönüşünde de ben Odom'u filan alacağımızı düşünüyorum, Lakers sadece Gasol verip Chris Paul'ü alamaz.