Sonuç itibariyle 4. maçı alan %51 seriyi kazanır diye düşünüyorum.
Valla abi 4. maçı siz alırsanız bence seri biter matematiksel olarak olmasa bile. Eğer San Antonio kazanırsa, ben Spurs'ün Dallas'a karşı arka arkaya 3 maç kaybedeceğini sanmıyorum. Bizim için ise son derece kritik bir maç, hatta tamam ya da devam maçı bir nevi.
Caron Butler'a ne oldu ben de anlamadım açıkçası. Sadece kullanılan 3 şut ve oynanan 14 dakikalık süre. Kısa bir beşle mücadele ettik aslında bu maç. O nedenle vazgeçmiş olabilir Carlisle, çünkü Marion da 16 dakika kaldı sadece sahada. Zaten Kidd-Barea-Terry-Dirk-Dampier(Haywood) rotasyonu gördük sahada bolca.
Aslında oyunun savunma yanında fena değildik akşam. Spurs'e 3'lük izni vermedik. Ancak hücumda sadece Nowitzki'nin eline bakmamız, Kidd'in son derece kötü dış şutları ritmi bozdu. Bir de ilk maçta farkı yaratan oyuncu bana göre Haywood'tu. Carlisle'ın neden bu kadar az oynattığını, Dampier'a daha fazla süre verdiğini anlayamıyorum. Sürelerini arttırmalı bence, içeriye dinamiklik getiriyor.
3. periyotta öne fırladıktan sonra daha kontrollü, daha sakin hücum edebilseydik bence alabilirdik maçı fakat hemen farkın kapanmasına izin verince ve Parker'ı da pek yavaşlatamayınca seri 2-1'e geldi. Pazar gecesi gerçekten önemli, serinin kaderini çizecek. Ya eşleşme tekrardan başlayacak ya da bitecek. Fazlasıyla sert oynamamız gerek.