Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
7 Sep 2010 - 02:48:14
Google
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol  |  Fantezi Oyunlar  |  Topic: Y! Fantasy Basketball 2009-10 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 3 4 5 [6]  All
Author Topic: Y! Fantasy Basketball 2009-10  (Read 5642 times)
Luinir
Sr. Member

View Profile
« Reply #75 on: 15 Jan 2010 - 15:26:18 »

abi, o account'un içinde bir başka takım daha var, bir arkadaşımın. rica etti, ona bıraktım o accountu, ve bırakırken benim ligimdeki kadroyu yenilemeye dikkat etmesini de söyledim. şimdi haberim oldu sen yazınca, bundan sonra kendim girip ayarlarım kadroyu her gün. tabii, bu saatten sonra çok geç, ama olsun yine de...
« Last Edit: 15 Jan 2010 - 15:27:32 by Luinir » Logged

zubizaretta
Full Member

View Profile WWW
« Reply #76 on: 15 Jan 2010 - 21:42:48 »

Son bir-iki haftadır (o da sanırım en fazla 2-3 gün olmuştur) takımı güncelle(ye)mediğim doğru da, Kasımdan beri baya abartı olmuş .Aksine gayet özenliyim takım güncellemede, ligdeki durumum da takımı güncellemediğimden değil, drafta katılamamış olmamdan diye düşünüyorum.

blastrula
Forum Amirali
Pro. Member

Respect My Authoritaaaahh

View Profile
« Reply #77 on: 18 Jan 2010 - 12:07:57 »

valla mehmetcim, son bir kac güne baktim, oynamasina ragmen bench'te olan oyuncularin vardi. sonra kasima gittim. orada da birkac gün üstüste takim kurulmamis görünce aradaki periyoda bakmadim. yalniz luinir'de tek tek geriye dönük gittim. eger kuruyorsan eyvallah, my bad.

-selaminko
-aleykümko
The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

timberwolves

View Profile WWW
« Reply #78 on: 23 Jan 2010 - 21:25:51 »

jamison ve haywood sezon başından beri ilk defa yatırdılar, on sayı yedi ribaunt nedir be haham!buna rağmen yedibir güzel,şimdilik tabi.

The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

timberwolves

View Profile WWW
« Reply #79 on: 7 Feb 2010 - 17:28:15 »

Ertelenen maçın istatistikleri sonradan eklenecek mi yoksa şansımıza mı küseceğiz ?

blastrula
Forum Amirali
Pro. Member

Respect My Authoritaaaahh

View Profile
« Reply #80 on: 1 Mar 2010 - 17:19:42 »

gökhan, blatche ve courtney lee gibi adami bütün hafta bench'te birakmissin, gürkan da 8-1 yenmis seni. benim de playoff umutlarimi epey bir etkilemis. samed de takim kurmamis.

kimseyi zorla oynatmiyoruz arkadaslar. isterseniz seneye oynamayiz. 2'si baris'in toplam 6 takim kuruyorum her hafta. günde 10 saat is, bi de üstüne dergi mergi var. haksizlik olmasin diye baris'in kadroyu kuruyorum ya. yapmayin etmeyin. nerdeyse her ligde takim kurmayan adam var. sogutmayin beni oyundan, gözünüzü seveyim arkadaslar.

-selaminko
-aleykümko
McGiven
john lennon hastası
Pro. Member

Operator, give me the number for 911!!!

View Profile WWW
« Reply #81 on: 1 Mar 2010 - 20:08:54 »

evet, subaylar liginde de sayın kızıldağ kabak tadı verdi. iki senedir şampiyonluk iddialarının ardından ikinci haftanın sonunda kulübün kapısına zincir vurmakla ünlü kendisi. hortumladığı, bütün banka hesaplarını eş dost akrana dağıttığı söyleniyor.

"I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #82 on: 1 Mar 2010 - 20:23:53 »

walla yasin ne dersen haklısın walla özür dilerim herkestenbu sene düzenli olarak takım kuramadım  ama bu iş değişikliği ve yeni çalışma hayatım bunun en buyuk nedeni.
ama esas sey benim ihmalim simdi takım kur derseni kurarım yada haksızlık olmasın derseniz hic ellemem herkes aynı sartlar altında oynamıs olur

not : yine de simdiden duzenledim
« Last Edit: 1 Mar 2010 - 20:31:14 by gilamaniac » Logged

Pages: 1 ... 3 4 5 [6]  All
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol  |  Fantezi Oyunlar  |  Topic: Y! Fantasy Basketball 2009-10 « previous next »
    Jump to: