aldığım takım küçük takım htta çok küçük takım irlanda 2 lig takımı küçükleri alıp büyük takım yapmak çok hoşuma gidiyor şu andaki takım semi- prof bu tip takımlara youth scout yapmak ve gençleri reservlere atmak sizce ii olurmu?
sekerford verdiğin taktik 4-5 maçtuttu ama sonra düşüş başladı ve kılpayı 1. ligi kaçırdım yeni sezon için bişey önerirmismn bide şu oyuncu aylıkları çok düşük buna yokmu bi çare adamlar gelmiyor
Arkadaşım şimdi boyle youth scut falan uğraşma beş yılda bitane oyuncu anca bulursun zaten. Şimdi taktiğin tutmamasının sebepleri neler olabilir bunları oturup dusunmelisin. Kanat adamlarına mutlaka dribling ver dedim demediysem diyorum. Eğer ikinci lgdeysen dribling enaz 14 olmalı. Yoksa verme. Lonsutta aynı şekilde. Karlı havada dribling verme takımda driblingi 20 olan bir oyuncun yoksa. Crosing yani orta açmaları kotu olailir. Dmc nasıl oynuyor? Altı oynuyorsa değiştir. String, Tecnq, Team work, Work, Staminası 20 yakın olsun. bulamazsan 15 olsun hepsi enaz. Orta sahalardakilerin Workingi 20 ye yakın olsun. Worku dusuk adamı oynatma sat gitsin. Koşmayan adamı ne yapacaksın. Savunmanın alan savunması yapan oyuncun kotu oynuyor olabilir(sağ Dc). Sezgisi ve kararlılığı yüksek bir Dc bul. Kanatlar mutlaka 28 yaş altı olsun.
Her şeye rağmen iyi kanat bulmak zordur. Bu sebeple fazla kanatlı oynamaz kimse. Ama irlanda futbolu bu. Kanatlar bolca kullanılır. Eğer orda oyuncu oynatmazsan hucumda daha iyi oynarsın ama savunmada oturabilirsin. Savunmaların headingi jumpingi iyiyse 4-1-3-2 ye don sen.