Teams FG FT 3PTM PTS REB AS ST BLK TO Score
Adalet Cavaliers 482 .809 40 492 225 108 48 28 84 5
Parma Lakers .473 .852 41 507 157 112 27 25 86 4
Böyle bir durum söz konusu, dün akşam 7-2 önde olduğum için bütün adamlarımı benche çektim belki top kaybınıda kazanabilirim diye, nitekim şuan bir avantajım var fakat, 2 üç sayı, toplamda 15 sayı ve 4 asist gerideyim. Parma Lakers takımını yöneten arkadaşta oyuncularını benche çekmiş, amacım 8-1 kazanbilmek ve buna uygun bir isim var Arenas kadromda. yani 2 üç sayı, 4 asist ve 15 sayıyı çok rahat çıkabilir ama 2den fazlada tıp kaybı yapması muhtemel. Açgözlülüğün gözü kör olsun

Bakalım yarın sabah göreceğiz ne olduğun da umarım bir süpriz olmaz da en kötü 7-2 alabilirim.
İlk haftaki 8-1 lik mağlubiyetten sonra, drafta katılamamış olduğumdan dolayı( tarih ile ilgili yanlış anlama ) F.A larla güzel birşeyler yapmaya çalıştık. Ama tamamen şansım iyiydi şimdiye kadar, play off ilk turunda elenirim diye düşünüyorum tabi kalabilirsek. Ray Allen'ın sakatlığında Wilkins, T mac'in sakatlığında Head, Matt Barnes'ın beklenmeyen çıkışı, Diaw'ın yükselen formu, yağtığım Ben Wallace takımı ve kendisinin son haftalardaki asistlere yaptığı katkılar

5.liğe kadar çıkardı beni umarım böyle devam ederde en azından play off larada kalabiliriz.
Son olarak benden öncede söylendi fakat, biraz daha takip edebilirsek ligi en azından kadro güncellemesi konusunda daha keyifli olacak diye düşünüyorum.