Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
10 Mar 2010 - 05:00:29
Google

batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15
Author Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları...  (Read 27312 times)
Majere
Yönetici
Pro. Member

Morrison gibi oyuncular sana maç alır

View Profile
« Reply #180 on: 20 Jul 2009 - 01:11:28 »

penguen'deki "genco'nun yalan dünyası" bittikten sonra (yerine çizilen onun havasından uzak) benim en güldüğüm karikatürist ender yıldızhan oldu diyebilirim. bu arada en overrated'ı seçiyorum; fırat.

Saban
Yönetici
Pro. Member

Tezek çuvalı formunda basketbolcu

View Profile WWW
« Reply #181 on: 24 Jul 2009 - 21:18:49 »

Uzun süre sonra nette karşıma çıktı, ama hala gülüyorum. Efsane.

« Last Edit: 5 Aug 2009 - 12:45:18 by Saban » Logged

HotSauce21
Yalçın Şeker Fanatiği
Global Moderator
Pro. Member

4 touchdown one game Polk High -- all city

View Profile WWW
« Reply #182 on: 5 Aug 2009 - 12:41:30 »

beyler yanılmıosam yiğit özgürün karikatürüydü.eleman doktora gidio,doktor elemana yancılıktan dolayı göğsünde içe doğru ezilme teşhisi falan koyuyo.bilmem ne kadar anlatabildim ama bulan olursa çok seviniciiim

Reflector
1. Do the Sauce2k except when you catch it, catch it on the outer side of the ball like your hitting/reflecting it back to you

OscarRE
Stern'ün Çiftliği
Administrator
Pro. Member

zorunu benden duy yeğenim, artık kendin olamazsın

View Profile WWW
« Reply #183 on: 5 Aug 2009 - 12:58:26 »

sarıkaya abi:

hah doğru,zaten 2 ismi okuduğumdan arada kalmıştım,saolasın  -hatsos21
« Last Edit: 5 Aug 2009 - 13:01:24 by HotSauce21 » Logged

“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston"
http://torinolu.blogspot.com

Svetlin
Pro. Member

View Profile
« Reply #184 on: 5 Aug 2009 - 22:16:12 »

Umut Sarıkaya önce G-8 karikatürü, bu hafta da sanayi devrimi karikatürü ile resmen tablosunu yaptırıp duvara asılacak eserlere imza atıyor. Ayrıntı peşinde koşmaktan helak oluyoruz burda.

The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

that game?yes i love

View Profile
« Reply #185 on: 5 Aug 2009 - 23:58:50 »

o diil de bu 25 kuruşluk zam ne alaka ? yapıcaksanız 2 yapın daha uzun süre gitsin, bizim cüzdana da bi tane fazladan bozuk para sokmayın, zaten şu demir birlikler ömrümü yedi .. 
peki ya üzerinde çarşamba yazan uykusuzun perşembeleri,perşembe yazan penguenin ise çarşamba çıkması ..

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #186 on: 6 Aug 2009 - 18:41:27 »

Cici'nin de kadrosu iyi, Alpay Erdem ve Göksel başı çekiyor, hemen aldım ilk sayısını.

Jose Ballderon, DeBall DeRozen, Chris Ballsh, Andrea Ballnani, Marco Ballineli

lombuck
Forum Lombak'ı
Veteran
Pro. Member

Praise the Lord!

View Profile
« Reply #187 on: 7 Aug 2009 - 16:58:13 »

KARİKATÜR ALL-STAR TEAM

UYKUSUZ

Umut Sarıkaya
Yiğit Özgür
Uğur Gürsoy
Ersin Karabulut
Emrah Ablak
Bülent Üstün

PENGUEN
Bahadır&Fatih -Lombak
Serkan Yılmaz
Selçuk Erdem
Mustafa Satıcı
Barış Atar
Serkan Altuniğne
Özer Aydoğan

LEMAN
Ahmet Yılmaz
Mehmet Çağçağ
Kemal Aratan& Tuncay Akgün - Gatana
Kaan Ertem
Behiç Pek

DİĞER
Cem Yılmaz
Latif Demirci
Faruken Bayraktare
Hasan Kaçan

KEŞKE ARAMIZDA OLSALAR
Oğuz Aral
Tekin Aral

Bu kadroyu bir araya getirenin elinden öperim.
« Last Edit: 7 Aug 2009 - 16:59:48 by lombuck » Logged

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat NBA ilelebet payidar kalacaktır" Michael Jeffrey Jordan

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #188 on: 8 Aug 2009 - 01:44:42 »

Abi eleştirmek gibi olmasın, senin listen, zevkler ve renkler vs. tabi ama Met Üst Penguen'de ilk beş çıkar, hatta en üst sıradadır bence. Kendi "keşke aramızda olsalar"ıma Metin Demirhan'ı da eklemek isterdim ben. Oğuz Aral ile aynı kategoriye konmayı ne kadar hak ettiği konusunda şüphe duysam da.

Cengiz Akın, Gürcan Yurt gibi adamlar da yıllardır kaliteli işler ortaya koyuyor. Alpay Erdem'in çizimi biraz dandik ama esprileri ve genel olarak yazım tarzını çok iyi buluyorum. Cengiz Üstün, Memo Tembelçizer ve Oky'i de çok beğenirim. Bir de L-Manyak ailesinde pek tanınmamış bir sürü kaliteli çizer var (Melikşah, Kaan Güvercin ilk aklıma gelenler); Koala aldım geçen ay, şaşırtıcı derecede iyi. Çok hoş bir şey yapmışlar mesela; her ay konuşma balonları boş bir karikatür veriyorlar okurların doldurması için, sonra da içlerinden en iyileri seçiyorlar; köşenin adı da güzel: Karaoke. Eskiden Horoz vardı, Atom vardı... Gerçi Atom duruyor sanırım. Aklıma gelmişken, Memcoş nasıl hâlâ bu sektörde, anlamıyorum.

Bir zamanlar Serkan Alpay diye bir adam vardı, n'ooldu o? Bir anda ortalıktan kayboldu. Kemik'te falan çizerdi. Hakkında da tek bir şey yazılıp çizilmedi. Kavga mı etti n'aptı diğerleriyle. Sanırım yaşlıydı da epey bir.
« Last Edit: 8 Aug 2009 - 01:46:05 by alvin maker » Logged

lombuck
Forum Lombak'ı
Veteran
Pro. Member

Praise the Lord!

View Profile
« Reply #189 on: 8 Aug 2009 - 08:55:45 »

Aslında Met Üst'ü ben de severim ama şu son haftalarda yaptığı ve bence çok ama çok kötü olan "çakma bobliler.org" tarzı grafiklerle sayfasını doldurması beni tilt ettiği için galiba beynim onu otomatikman bloklamış listemden Smiley

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat NBA ilelebet payidar kalacaktır" Michael Jeffrey Jordan

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #190 on: 8 Aug 2009 - 09:47:34 »

Aslında Met Üst'ü ben de severim ama şu son haftalarda yaptığı ve bence çok ama çok kötü olan "çakma bobliler.org" tarzı grafiklerle sayfasını doldurması beni tilt ettiği için galiba beynim onu otomatikman bloklamış listemden Smiley
Ah evet, onları ben de hiç sevmedim gerçekten. Bobiler zaten Kaan Sezyum'un sitesi değil mi? Onların yerine direkt bobiler'den monteler koysalar daha iyi. Smiley

Millsap24
Newbie
*

View Profile
« Reply #191 on: 8 Aug 2009 - 15:35:34 »

Yav Penguen zaten bobiler.org'den sectigi monteleri koymuyor mu? Hatta secilen islerin sahiplerine belli bir ucret de odeniyor.

Bu arada eski Leman'daki Pantolon kosesiyle Metin Fidan'in da benim gonlumde ayri bir yeri vardir...

The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

that game?yes i love

View Profile
« Reply #192 on: 8 Aug 2009 - 19:28:35 »

peki ya üzerinde çarşamba yazan uykusuzun perşembeleri,perşembe yazan penguenin ise çarşamba çıkması ..

http://www.uykusuzdergi.com/blog/ersin-karabulut/okura-mektup       Wink

MuYu
baba
Yönetici
Pro. Member

View Profile
« Reply #193 on: 24 Aug 2009 - 10:32:53 »

selcuk erdem Smiley

The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

that game?yes i love

View Profile
« Reply #194 on: 24 Aug 2009 - 16:04:23 »

çırılsıklam çok iyi üretim; değilse çok iyi tüketim..

Pages: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... « previous next »
    Jump to: