Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
12 Mar 2010 - 06:23:30
Google

batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... 0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15
Author Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları...  (Read 27392 times)
The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

that game?yes i love

View Profile
« Reply #105 on: 27 Mar 2008 - 19:34:06 »

hehe , babaannemler iki yıl kadar önce misafir odasına kaldırdı onu küçük bi televizyon sehpası aldılar ; eve huzur geldi bu olaydan sonra

Saban
Yönetici
Pro. Member

Tezek çuvalı formunda basketbolcu

View Profile WWW
« Reply #106 on: 27 Mar 2008 - 19:36:23 »

Bizim de küçüklüğümüze gelmişti bunlar, kuzenlerle beraber sırayla içine girer, saklanırdık. Gerçi kapak rahat duramazdı tabi.

blastrula
Forum Amirali
Pro. Member

Respect My Authoritaaaahh

View Profile
« Reply #107 on: 27 Mar 2008 - 21:19:50 »

allahtan öyle bi seyimiz olmadi hic ama olanlari biliyorum. baskalarinda kaldim mi öyle kanepenin üstünde yatmayi hic sevmezdim. acilan kapak filan sorun degil de, minderi cok ince oluyordu.

-selaminko
-aleykümko

CaRtMaNtR
Pro. Member

Say auf wiedersehen to your nazi balls

View Profile WWW
« Reply #108 on: 27 Mar 2008 - 21:55:36 »

Ben yıllarca onun minderinde yattım. Bir süre sonra bünye alışıyordu. Birde bizim evdekinin allaha şükür kapağı bozulmadıydı

gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #109 on: 27 Mar 2008 - 22:19:35 »

Ben yıllarca onun minderinde yattım. Bir süre sonra bünye alışıyordu. Birde bizim evdekinin allaha şükür kapağı bozulmadıydı

sizinki orjinal degilmis yan sanayiymis orjinallerin kapak bozulması standart

Svetlin
Pro. Member

View Profile
« Reply #110 on: 27 Mar 2008 - 23:42:03 »

Lafınızı balla bölerekten şu eseri de araya sıkıştırmak istiyorum, malum kaynamasın Smiley

Bir de bir sorum olacak sevgili Umut Sarıkaya severlere.. Umut Sarıkaya'nın 2006 da Doğan Kitabevinden çıkan "Benim de söyleyeceklerim var" adlı kitabı bulan, gören, duyan varsa bi haber ederse çok sevinirim. İki haftadır bütün internette, kitabevlerinde aradım yok, yok.

mariburnu
Pro. Member

demirören istifa!

View Profile
« Reply #111 on: 28 Mar 2008 - 01:05:03 »

aynından bizdede vardı koltugu ama su var bizim evde diger detaylarda vardı misal gokhanın bahsettıgı tavuklu saat her evın vazgecilmez saatiydi her saniye kafası asagı yukarı ıner yem yermıs gibi olurdu, saatı kurardın felan zili vardı caldımı hayat dururdu resmen. Isin daha enteresanı karıkaturdekı tum detaylar babannemin evinde vardı, dolap,acık mavi duvar,saat,duvardaki kabe li seccade,kıtaplık bolumunde cesitli dini kıtaplar ve tabiki bozuk kapak ,yanlız muyu nun dedigi ile aynı seyimi soyluyoruz bilmiyorum ama karikaturda eksik olan dolabın acılıp kapanmasında onu belirli bir mesafeye kadar tutan kucuk demir parcası yok dıye gordum ama gerisin geriye hersey hakikaten birebir,karikaturu ilk gordum tuhaf oldum zaten.

demeden edemicem o dönemde bunların yanında hayvani salon vitrinleri olurdu televizyon bolmesi felan vardı bi duvarın tamamını kaplardı.

Abi karikatürü görüp bi de bu yazdıklarını okuyunca ben de bi garip hissettim. Babaannemde en ince ayrıntısına kadar vardı hepsi, o dönemin birçok babaannesinde olduğu gibi Smiley Sürekli orda kalmadığım için haftasonları gittiğimde o 2 gün bambaşka bir atmosferde geçerdi benim için. Arkadaş falan da aramazdım, apayrı bir mutluluktu o evde olmak. Güzel günlerdi be.

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #112 on: 28 Mar 2008 - 02:38:15 »

Abi karikatürü görüp bi de bu yazdıklarını okuyunca ben de bi garip hissettim. Babaannemde en ince ayrıntısına kadar vardı hepsi, o dönemin birçok babaannesinde olduğu gibi Smiley Sürekli orda kalmadığım için haftasonları gittiğimde o 2 gün bambaşka bir atmosferde geçerdi benim için. Arkadaş falan da aramazdım, apayrı bir mutluluktu o evde olmak. Güzel günlerdi be.

Ben o evin huzurunu bi bende sanırdım ama anlıyorumki bu tarz ozlemler bayagı bir insanda varmıs, senin bahsettigin o babannedeki huzur olayını anlatamam bambaskaydı,sanki diger dunyadan kendimi soyutlamıs gibiydim ben bırak arkadası annemlerin bile gelmesini pek istemezdim dısarıda cıkmazdım ,degisik bir koku ve o karikaturdeki gibi olan ortam icimi rahatlatırdı,gunun akısı degisir gibi olurdu daha bir yasardın guzel gunlerdı.
« Last Edit: 28 Mar 2008 - 03:25:48 by ai#3 » Logged

HaliTT
Hiro
Veteran
Pro. Member

Love It or Leave It Alone

View Profile
« Reply #113 on: 28 Mar 2008 - 12:45:40 »

o vitrinlerden bayagı eski bi tane vardı bizde de, üniversite sırasında bursaya getirmiştik, gökhan hatırlar hatta Cheesy

I’m taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #114 on: 13 Apr 2008 - 23:39:04 »

« Last Edit: 14 Apr 2008 - 00:25:52 by ai#3 » Logged

CaRtMaNtR
Pro. Member

View Profile WWW
« Reply #115 on: 14 Apr 2008 - 00:41:57 »

Uzaylı esprisini görünce aklıma geldi bir önceki sayıda vardı buda sanırım

Svetlin
Pro. Member

View Profile
« Reply #116 on: 14 Apr 2008 - 00:45:33 »

Bu ikisi ve Balıkçı Dayı geçen sayının vazgeçilmezleriydi. Bi de "y.rrak gibi adam" var, inanılmaz.

« Last Edit: 14 Apr 2008 - 00:51:47 by eomer » Logged

CaRtMaNtR
Pro. Member

View Profile WWW
« Reply #117 on: 14 Apr 2008 - 02:33:58 »

Normalde bunu yapmamam lazım ama mevzusu geçen y.rrak gibi bir adamdanda bir örnek göstermemek olmaz herhalde

Özellikle çöpçü beni gülmekten gebertmekte

pinback
Guest
« Reply #118 on: 14 Apr 2008 - 16:23:57 »

yarrak gibi adamin bu haftaki demirci ile olan muabbetide süper hehe

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #119 on: 21 Apr 2008 - 23:48:38 »

demeden edemicem o dönemde bunların yanında hayvani salon vitrinleri olurdu televizyon bolmesi felan vardı bi duvarın tamamını kaplardı.

bahsettigim dolap buydu iste onuda cizmis elaman, ama dolabı gostereyim die koydum yoksa karıkatur vasat.

« Last Edit: 21 Apr 2008 - 23:49:09 by ai#3 » Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... « previous next »
    Jump to: