Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
12 Mar 2010 - 06:21:31
Google

batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 15
Author Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları...  (Read 27387 times)
HotSauce21
Yalçın Şeker Fanatiği
Global Moderator
Pro. Member

4 touchdown one game Polk High -- all city

View Profile WWW
« Reply #90 on: 13 Mar 2008 - 20:56:57 »

yiğit özgür naaptın baba ya?

Reflector
1. Do the Sauce2k except when you catch it, catch it on the outer side of the ball like your hitting/reflecting it back to you

Svetlin
Pro. Member

View Profile
« Reply #91 on: 18 Mar 2008 - 23:26:05 »

« Last Edit: 18 Mar 2008 - 23:28:22 by eomer » Logged

pinback
Guest
« Reply #92 on: 26 Mar 2008 - 22:16:33 »

umut sarikaya yine bu hafta azitmiş.bu haftaki sayfasi efsaneler arasindaki yerini almistir kanımca.valla son 4 5 haftadir umuta ne kadar gülüyosam,dergideki diger karikaturleri o kadar yavan buluyorum.özellikle ugur gürsoy ve yigit özgür.ikiside cok saglam karikaturistler ama son zamanlarda uykusuzun zayif halkalari maalesef
sözlükde rastladim.güzelmiş eheh
« Last Edit: 27 Mar 2008 - 00:50:02 by pinback » Logged

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #93 on: 27 Mar 2008 - 01:11:39 »

80 kusagı icin gelsin

detaylar

MuYu
baba
Yönetici
Pro. Member

View Profile
« Reply #94 on: 27 Mar 2008 - 02:08:34 »

valla bi an kendimden gectim. aynindan bizimde vardi. hatta ilk cocukluk resimlerinin arka planidir yani. ve de o kapak her daim bozuktu veya bi sekilde bozulurdu. detay eksigi olarak kapagi tutan bilyeyi de cizselermis tatli olurmus Smiley

fabrio
Veteran
Pro. Member

Gerçek bir prens...

View Profile
« Reply #95 on: 27 Mar 2008 - 02:49:05 »

Az mı "son dakkada akla gelen ödev" yaptım o kapağın üstünde (Hepde yatınca aklına gelir insanın). Yalnız bizdeki iki kapaklıydı sanki (veya üç). Ortadakinden iki tane düşünün. Bizdekinin işçiliği kötüymüş demek ki resimdeki figürler filan yoktu hiç.
« Last Edit: 27 Mar 2008 - 02:49:29 by fabrio » Logged

gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #96 on: 27 Mar 2008 - 09:55:17 »

ehehe gercekten az dayak yemedim ondan
eger gormek isteyen olursa bizim  bag evine gelebilir

Gökhan
Global Moderator
Pro. Member

Mark it zero!

View Profile
« Reply #97 on: 27 Mar 2008 - 11:03:58 »

Bu karikatürdeki asıl figür dolap değil tavuklu (o kafa aşağı-yukarı salınımlı) saat ve duvardaki Mekke temalı seccadedir.

Bizdeki dolabın kapak kısmında kadifemsi bi kısım vardı, benim üstüme hiç düşmedi o kapak ama düştüğü zaman da darbeyi emiyodu o kumaşlı pofuduk kısım.

Türbe yeşili rengi atmış-beyaz boyayla açılmış duvara kadar her detaya sahiptim

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #98 on: 27 Mar 2008 - 11:42:13 »

aynından bizdede vardı koltugu ama su var bizim evde diger detaylarda vardı misal gokhanın bahsettıgı tavuklu saat her evın vazgecilmez saatiydi her saniye kafası asagı yukarı ıner yem yermıs gibi olurdu, saatı kurardın felan zili vardı caldımı hayat dururdu resmen. Isin daha enteresanı karıkaturdekı tum detaylar babannemin evinde vardı, dolap,acık mavi duvar,saat,duvardaki kabe li seccade,kıtaplık bolumunde cesitli dini kıtaplar ve tabiki bozuk kapak ,yanlız muyu nun dedigi ile aynı seyimi soyluyoruz bilmiyorum ama karikaturda eksik olan dolabın acılıp kapanmasında onu belirli bir mesafeye kadar tutan kucuk demir parcası yok dıye gordum ama gerisin geriye hersey hakikaten birebir,karikaturu ilk gordum tuhaf oldum zaten.

riketsia
Forum THYsi
Pro. Member

KARŞIYAAKA

View Profile
« Reply #99 on: 27 Mar 2008 - 13:07:13 »

yalnız o kitaplar arasına bir tanede Sabahcıysa meydan larus Huriyeciyse de ana britanica ansiklopedisinden  sıkıştırsaydı bizim eve gelipmi cizdin falan derdim...

HaliTT
Hiro
Veteran
Pro. Member

Love It or Leave It Alone

View Profile
« Reply #100 on: 27 Mar 2008 - 13:52:57 »

aynından bizdede vardı koltugu ama su var bizim evde diger detaylarda vardı misal gokhanın bahsettıgı tavuklu saat her evın vazgecilmez saatiydi her saniye kafası asagı yukarı ıner yem yermıs gibi olurdu, saatı kurardın felan zili vardı caldımı hayat dururdu resmen. Isin daha enteresanı karıkaturdekı tum detaylar babannemin evinde vardı, dolap,acık mavi duvar,saat,duvardaki kabe li seccade,kıtaplık bolumunde cesitli dini kıtaplar ve tabiki bozuk kapak ,yanlız muyu nun dedigi ile aynı seyimi soyluyoruz bilmiyorum ama karikaturda eksik olan dolabın acılıp kapanmasında onu belirli bir mesafeye kadar tutan kucuk demir parcası yok dıye gordum ama gerisin geriye hersey hakikaten birebir,karikaturu ilk gordum tuhaf oldum zaten.

illa ki demir parçası olmasına gerek yok. bizdekinde iki tarafta birer tae diş varı kapağı tutan Cheesy

I’m taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace

The Alp
Antipatik Senfoni
Pro. Member

that game?yes i love

View Profile
« Reply #101 on: 27 Mar 2008 - 14:05:00 »

80 kusagı icin gelsin
detaylar

90ların ortasına kadarkilere de gelsin Smiley Babaannemlerde vardı (hala var) ama karikatürdekine göre tersti alt taraftan açılıyodu hiç sorun yaşamadık çok şükür Smiley
« Last Edit: 28 Mar 2008 - 07:27:09 by OscarRE » Logged

Gurkan
Orange
Global Moderator
Pro. Member

View Profile WWW
« Reply #102 on: 27 Mar 2008 - 14:10:42 »

rahmetli anneannem geldi aklıma, hey gidi hey. ucundan biz de yakaladık o zamanları, hala da durur evinde...

gilamaniac
Kiwi
Pro. Member

Milyonluk Eşşekler!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #103 on: 27 Mar 2008 - 17:42:52 »

bu arada herkeste aynı seyler olduguna gore turkiyede bi donem saglam sosyalism varmıs Smiley) herkeste aynı esyalar meslek yer etc farketmeden

ai#3
ai#3
Yazar
Pro. Member

mezara kadar

View Profile WWW
« Reply #104 on: 27 Mar 2008 - 19:27:58 »

demeden edemicem o dönemde bunların yanında hayvani salon vitrinleri olurdu televizyon bolmesi felan vardı bi duvarın tamamını kaplardı.
« Last Edit: 27 Mar 2008 - 19:30:23 by ai#3 » Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 15
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... « previous next »
    Jump to: