Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
12 Mar 2010 - 06:21:36
Google

batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 4 ... 15
Author Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları...  (Read 27387 times)
izmirian
Madı Fakaa
Jr. Member
**

www.batug.com

View Profile
« on: 27 Sep 2005 - 17:51:50 »

beğendiğim karikatüristlerden biri olan yigit ozgur un linki asagidadir   sizlerinde  sevdiginiz karikatür ve karikatüristler varsa   lutfen ekleyin

kimdir nedir necidir  bilenler bilmeyenlere anlatsin hem bu vesile ile bir kaynaş  oluşur belki  bendeniz yigit ozgurun esprilerine oluyor  krizler geciriyorum buyrun bir bakın  derim 
not: site poup  yapiyor biraz
http://yigitozgur.t35.com/index.php?id=1        Afro
« Last Edit: 28 Sep 2005 - 13:32:48 by BabyShaq » Logged

Alibet
Full Member

View Profile
« Reply #1 on: 27 Sep 2005 - 18:05:38 »

Bana kalırsa karikaturistler die bi bölum olsa daha tatlı olur.İyi güzel yigit'i anıyoruz da Umut Sarıkaya için ayrı mı yer açıcaz yani...
« Last Edit: 28 Sep 2005 - 13:33:17 by BabyShaq » Logged

HotSauce21
Yalçın Şeker Fanatiği
Global Moderator
Pro. Member

4 touchdown one game Polk High -- all city

View Profile WWW
« Reply #2 on: 27 Sep 2005 - 20:47:46 »

tüm karikatürleri ve karikatüristleri burdan konusabiliriz.ayri ayri açmaya gerek yok zaten
« Last Edit: 28 Sep 2005 - 13:33:40 by BabyShaq » Logged

Reflector
1. Do the Sauce2k except when you catch it, catch it on the outer side of the ball like your hitting/reflecting it back to you

Alibet
Full Member

View Profile
« Reply #3 on: 27 Sep 2005 - 20:49:55 »

http://img364.imageshack.us/my.php?image=155yu.jpg
« Last Edit: 28 Sep 2005 - 13:33:47 by BabyShaq » Logged

T-Rex
Guest
« Reply #4 on: 28 Sep 2005 - 18:19:05 »

Selçuk Erdem karikatürleri http://www33.brinkster.com/selcukerdem

Erdil Yaşaroğlu  http://www.komikaze.net (belki Web Siteleri topicinde vardır ama burası da yeri)

Alibet
Full Member

View Profile
« Reply #5 on: 29 Sep 2005 - 16:11:23 »

http://img34.imageshack.us/my.php?image=107038fh.jpg

by  Umut Sarıkaya

mertoglumc
Forum Akhisarlısı
Pro. Member

View Profile WWW
« Reply #6 on: 29 Sep 2005 - 16:49:20 »

Bundan iki-üç yıl evvel Deli Cevat ve Gökhan Dabak gönüllerimizi fethediyordu.Ama gitgide söndü.Karikatürist olarak sevdiğim kişiler BÜSTÜN ve CÜSTÜN biraderler.Ayrıca Bahadır Baruter'i unutmamalı...

Dünyada Akhisar,ahirette kevser..

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #7 on: 29 Sep 2005 - 17:14:57 »

Umut Sarıkaya hastasıyım. Ayrıca şu Kemik'te yeni yazmaya başlayan Nuri Çetin'in de karikatürleri çok komik olacağa benziyor (nasıl bir tahminse?) çünkü Penguen'de Yumurtalar bölümünde çizdikleri çok komikti. Bunlar dışında Yiğit Özgür ve Cihan Ceylan da çok komik bana kalırsa.

Jose Ballderon, DeBall DeRozen, Chris Ballsh, Andrea Ballnani, Marco Ballineli

Alibet
Full Member

View Profile
« Reply #8 on: 29 Sep 2005 - 17:26:01 »

Ya ben kemik'te sanki eski kalitenin kayboldugunu gördüm.Uzun zamandır almıodum,bir şehirlerarsı yolculukta aliim dedim, Cihan Ceylan'ınkiler dışında gerçekten hiç bir şeye gülmedigimi farkettim. Yeni nesilden Umut,Yigit Özgür eskilerden Üstün  kardeşler(ozellikle Cengiz) ,Metin Fidan ve Ahmet Yılmaz hastasıyım. Ayrıca Lemanın en arka sayfasındaki paf takıma da dikkat diorum.

LeBrOn_23
Jr. Member
**

proud timberwolf 1995-....

View Profile
« Reply #9 on: 29 Sep 2005 - 18:24:43 »

evet kemik bencede düşüşe geçti uzun zamandır takip ediyodum son zamanlarda cihan ceylen dışında çok gülünücek bişey kalmadı bencede penguen beni çok güldürüyo özellikle yiğit özgürün hastasıyım bende çoğu arkadaşımız gibi bide ben ersin karabultun 'sandık içi' yi de çok seviorm

Amaré_32
Guest
« Reply #10 on: 29 Sep 2005 - 18:37:40 »

Penguen'in ilk sayısından beri nerdeyse tüm sayıları var,çok ii bi dergi,Yiğit Özgür,Ersin Karabulut ve Umut Sarıkaya baya ii,bu arlaar yeni gelen uğur gürsoy'da yavaş yavaş coşuyor...

Goril
Pro. Member

Tokunay,Alepay

View Profile
« Reply #11 on: 29 Sep 2005 - 20:14:31 »

Ablak derim,sonra durur bi düşünürüm.Aklıma Hıbır'daki işleri gelir,her hatırladığımda mütemadiyen sırıtırım Smiley

Powesever

Gökhan
Global Moderator
Pro. Member

Mark it zero!

View Profile
« Reply #12 on: 4 Oct 2005 - 00:18:07 »

Ersin Karabulut, gerek işlediği konular gerekse çalışmalarıyla (Penguen özel sayısının inanılmaz kapağı kendisine aittir) benim için bulunmaz hint kumaşıdır, a acaip bi insandır.

Babylonia
Newbie
*

ekmek teknesi...

View Profile
« Reply #13 on: 4 Oct 2005 - 08:33:34 »

Ersin Karabulut değişik insan komik olmaya çalışmıyo ama insanı gülümsetiyo çizdikleri insana"AA ya ben bunun aynısını yaşamıştım"hissi veriyo.Kitabı Sandıkiçini herkese tavsiye ederim....

m.sinan
Iroquois
Pro. Member

View Profile WWW
« Reply #14 on: 4 Oct 2005 - 16:38:07 »

çizdikleri insana"AA ya ben bunun aynısını yaşamıştım"hissi veriyo.Kitabı Sandıkiçini herkese tavsiye ederim....
Aynen birader. Saçımı kestirip dönüşte bakkaldan penguen aldım bi' sefer. Asansörde aynada baktım, ya iyice civcive dönmüşüm dedim. Eve çıktım neyse, okumaya başladım.. Sandık içi'nde o hafta zamanında saçlarını kısa kestirmesiyle ilgili birşeyler yayınlanmıştı. Böyle de pişti olmuşluğum bile var.
Komik değil ama okumadan geçmeyeceğim bir çizer, karikatürist vesaire..

Pages: [1] 2 3 4 ... 15
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Kültür - Sanat  |  Edebiyat  |  Topic: Sevdiğiniz Karikatüristler ve Çalışmaları... « previous next »
    Jump to: