duslervekabuslar forumunda gördüm. efsane entriler başlığında. cidden çok güldüm

panik ve mor ve ötesi ve aldım ve cuma günü. Hala dinlemedim ikisini de, onun mk da siz şunu bi dinliin raconcular; iletişim kitabevine gittim tool 30'dan fazla bir rakamdan gelicekmiş, emi'ın ucuz albümleri muhabbetine a perfect circlelara baktım 17'miş hiç kalmamış, dnr'a gittim mer de noms var, 29.90 dedi kadın, kadın gitti, adama sordum 29.90 dedi. Sarı noktanın üzerinde ünlem olunca ne kadar oluyor dedim 29.90 dediler, ünlemsiz sarı noktalar ne kadar dedim 29.90 dediler, üzerinde hiçbişey olmayanlar için milyar falan derler diye sormadım, "e niye üzerinde ünlem var amına koyayım!" diye nazikçe sordum kravatlı satış görevlisine. Yüzüme boş baktı. Kadına "tool?" dedim. "Tuu gelmedi, yok yok bitti, kalmadı" dedi. Yüxexes dergisi aldım, yanlış yerden kesilmiş, altı yok. gittim, onu koydum başka aldım. Kiss'in dvdsi vardı 2005 diyo, şaşırdım lan. Şekilli böle. Cd'lerin önüne tekrar gittim olayı kavramak için. Elime mer de nomu aldım. Üzerinde sarı nokta ve ünlem var. Koydum. Dredg-catch without armsı aldım, üzerinde sadece sarı nokta var. onu da koydum. cenifır lopez aldım üzerinde bişi yok, nerdeyse çıplak. Sonra bana noktalarla ilgili bilgi verecek küçük bir yapıştırma hedesi tarzında bişi bakındım, yoktu. Kravatlı adama baktım. çizgi romanların oraya gittim. Rafın arkasından dolaşırken çizgi romanların önüne 5 koli yığdıklarını farkettim. Geçemedim. Sandman-1 tekrar basıldı mı? Bu arada ortam çok kalabalıktı. Kendimi bi boşlukta hissettim, çok güzel kızlar, temiz insanlar vardı, ben paçozdum ve sırt çantam bütün ortamda kaos yaratmıştı ve o anda yadırganmayacak tek hareketi yapmak istedim ve Serdar Ortaç albümü aldım lan! Ne biliim mınakoyim, herkes öyle yapıyordu, orda bulunduğum 15 dk içinde en az 20 tane serdar ortaç sattı. Agresif bir albüm olmuş, yine ticari kaygıdan uzak, içinden ne geldiyse kaydetmiş serdar, sert geçişler ve keskin melodiler var, virtüöz sololarda azalma var, yine sesini çok iyi kullanmış. Eaa, neyse, sonra dışarı çıktım, kendimi kordona attığımda ağlıyordum. biraz kendime gelip, vapura binmem gerektiğini hissedince koşmaya başladım, iskeleye geldim, vapur kaçtı. Şu anda gereçketen bu entrye neden başladığımı hatırlamıyorum, mercan dedinin albümü çıkmış, mercan dedi yazmışım, mercan jedi. evet gerçekten de ben bunu bilemedim, abi bana bişeyler oluyo.