|
McGiven
|
 |
« Reply #4695 on: 21 Nov 2009 - 15:15:34 » |
|
hahahahahah yuh artık. sanırım ultrason anında moonwalk yapıyordu, ağzı çemçük gibi açılmış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HotSauce21
|
 |
« Reply #4696 on: 29 Nov 2009 - 00:00:21 » |
|
Doug: Anlıyorum... Biraz da etrafınızdaki insanların, dostlarınızın öve öve bitiremediği karakterinizden bahsedelim. Kapı gıcırtısına, gece osuruğuna, vapur düdüğüne, tam kapanmayan musluktan damlayan sulara bile göbek attığınız söyleniyor, herkes tarafından da çok seviliyorsunuz... Bunu neye borçlusunuz? Başka hangi seslere oynarsınız?
Şaban: Sanırsam Allah vergisi dedikleri şey bu oluyür. Bazı insanlar oynamaktan utanırken, ben bundan keyif alıyorum. Ayrıca her sese oynayabilirim. Geçen akşam bilgisayarın fanı pek bi gürültülüydü, üzerine iki darbuka solosu attım ve oynamaya başladım.ulan allah sizi nası biliosa öle yapsın.aklıma bileciksin geldi okurken,geberdim gene gece gece,bu arada yazı süper elinize sağlık. tamamı için tıkla
|
|
|
|
« Last Edit: 29 Nov 2009 - 00:00:59 by HotSauce21 »
|
|
 Reflector 1. Do the Sauce2k except when you catch it, catch it on the outer side of the ball like your hitting/reflecting it back to you
|
|
|
|
|
|
Svetlin
|
 |
« Reply #4698 on: 29 Nov 2009 - 01:42:23 » |
|
şaban çıtayı çok yükseltmiş ama bundan sonraki röportajlar zor olucak heheh.
şaban bir fenomen olma yolunda acayip ilerliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HotSauce21
|
 |
« Reply #4699 on: 29 Nov 2009 - 02:18:38 » |
|
bu gece şabandan gidelim o zaman; bu nedir olm hahahaha
|
|
|
|
|
|
 Reflector 1. Do the Sauce2k except when you catch it, catch it on the outer side of the ball like your hitting/reflecting it back to you
|
|
|
|
OscarRE
|
 |
« Reply #4700 on: 30 Nov 2009 - 16:01:14 » |
|
http://www.facebook.com/video/video.php?v=154232084405&ref=nfeheh övünç koymuş bu videoyu facebook'a, o mu çekmiş acaba? :p "ahmet abi, ayıp sana ya!" gazını aldıktan sonra hünerlerini sergilemeye başlayan gömlekli delikanlı ibret alınır. ben böyle ortamı rio'da görmedim.
|
|
|
|
|
|
“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston" http://torinolu.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Gorky
|
 |
« Reply #4703 on: 3 Dec 2009 - 19:24:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemsheed
|
 |
« Reply #4704 on: 4 Dec 2009 - 18:49:35 » |
|
http://www.hurriyet.com.tr/spor/yazarlar/13106409.aspya bu herifin hala köşesi var, basketbolun kadrolu yorumcusu falan da oldu yine.. Oyuna Kasun, Thornton, Kerem, Sinan ve Engin beşiyle başlayan lacivert - beyazlılar ilk 3 çeyrekte isteksiz, donuk bir oyun sergilediler. ilk beş yazıyorsun -ki gerekliliği tartışılır, zaten 150 kelimelik yazı yazmışsın- bunlarda iki tane karavana atıyorsun.. ender yerine engin demişsin, herif beşiktaş'ta oynuyor.. hadi bunadın, isim hafızası falan hak getire diyelim de nachbar yerine kerem yazmışsın babuş.. bi de onun kerem gönlüm olma ihtimalini sevdim.. oyunu hiç anlamamış, "isteksiz" ve "donuk" muhabbetine bağlamış yine..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blastrula
|
 |
« Reply #4705 on: 5 Dec 2009 - 09:12:49 » |
|
ben hürriyetteki alper dülgerci'ye takilmis durumdayim. yanlis ve sacma bilgi girla. dün de nets sonuncu bitirirse seneye draftta birinci siradan sececegini öngörmüs hemen. daha neler neler var da aklima ilk asamada bu geldi.
|
|
|
|
|
|
 -selaminko -aleykümko
|
|
|
|
Saban
|
 |
« Reply #4706 on: 5 Dec 2009 - 12:17:09 » |
|
ben hürriyetteki alper dülgerci'ye takilmis durumdayim. yanlis ve sacma bilgi girla. dün de nets sonuncu bitirirse seneye draftta birinci siradan sececegini öngörmüs hemen. daha neler neler var da aklima ilk asamada bu geldi.
Geçen Toronto yorumu yaparken, "Erman Hoca'yı NBA'e gönderelim" tadında bişeyler yazıyordu ki, hala ne ima ettiğini anlamış değilim. Çok boş laflar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gilamaniac
|
 |
« Reply #4707 on: 5 Dec 2009 - 18:00:49 » |
|
benim merak ettigim de bizim gibi basketle icice insanların bile tanımadıgı biris nasıl oluyorda bir anda turkşiyenin en buyuk gazetelerinin birinde yazmaya baslıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alvin maker
|
 |
« Reply #4708 on: 5 Dec 2009 - 19:15:23 » |
|
Geçen Toronto yorumu yaparken, "Erman Hoca'yı NBA'e gönderelim" tadında bişeyler yazıyordu ki, hala ne ima ettiğini anlamış değilim. Çok boş laflar.
Ondan ben de hiçbir şey anlamadım. Laf olsun torba dolsun, oh valla.
|
|
|
|
|
|
Jose Ballderon, DeBall DeRozen, Chris Ballsh, Andrea Ballnani, Marco Ballineli
|
|
|
|
riketsia
|
 |
« Reply #4709 on: 7 Dec 2009 - 22:30:19 » |
|
Fox tv nin yeni bombasına kopuyorum.. ''ANALİA'' bide gece 12 den sonra veriyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|