Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
12 Mar 2010 - 06:22:58
Google

batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Serbest Kürsü  |  Topic: Çok Güldüm 0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 309 310 311 [312] 313 314 315 ... 325
Author Topic: Çok Güldüm  (Read 316500 times)
ovunc10
Forum Rahatsızı
Veteran
Pro. Member

Askerden de olsa play-off görmüş insan...

View Profile
« Reply #4665 on: 16 Oct 2009 - 19:41:35 »

ikinci karşılaşmamız çok beter olmuş işte o yüzden...

sannti
Pro. Member

yiğidin malı...

View Profile WWW
« Reply #4666 on: 17 Oct 2009 - 00:13:35 »

"Yabancı hoca istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım."
Yılmaz Vural

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #4667 on: 17 Oct 2009 - 00:45:37 »

Golden State coach Don Nelson told the San Francisco Chronicle that Acie Law, who is 6'3" and 202 pounds, will see a majority of his minutes at small forward.

"He's a natural there. He's just small," Nelson said. "But I think that's about the only spot I have unless there's an injury or something."

Şaka gibiymiş.

Jose Ballderon, DeBall DeRozen, Chris Ballsh, Andrea Ballnani, Marco Ballineli

Gökhan
Global Moderator
Pro. Member

Mark it zero!

View Profile
« Reply #4668 on: 21 Oct 2009 - 23:45:06 »

http://www.saraybiskuvi.com.tr/www/tr/haber_detay.asp?id=21

Saray Gıda biraz daha çaba gösterirse legal space cake yapacak. Ben gerçekten inanıyorum kendilerine.

Kazaam
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #4669 on: 22 Oct 2009 - 23:23:58 »

gülünürmü ağlanırmı bilmiorm ama
http://www.komikler.com/komikgazete/turkiyeden_haberler/3:1828/S%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCn_Eri_%C3%87%C4%B1kt%C4%B1

Memir
Forum Nazım Hikmet'i
Pro. Member

All your picks belong to us

View Profile
« Reply #4670 on: 27 Oct 2009 - 14:22:52 »

uzun zaman sonra kabak tadı vermeye başlayan bobilerden bayaa güzel bişi çıkmış.

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #4671 on: 28 Oct 2009 - 23:34:35 »

http://heelsonhardwood.com/2009/10/introducing-a-63-guard-from-spain-numero-ocho-joseeee-calderon/

Bunların devamı da gelecekmiş. KG kısmı güzel olmuş.

cemsheed
Yönetici
Pro. Member

"Elkann gibi adamlar sana maç alır."

View Profile WWW
« Reply #4672 on: 30 Oct 2009 - 01:39:35 »

heheh başlık ve noah'ın ifade.. via basketbawful..

alvin maker
Pro. Member

josé

View Profile
« Reply #4673 on: 31 Oct 2009 - 01:16:32 »

OscarRE
Stern'ün Çiftliği
Administrator
Pro. Member

zorunu benden duy yeğenim, artık kendin olamazsın

View Profile WWW
« Reply #4674 on: 2 Nov 2009 - 11:43:08 »

http://www.youtube.com/watch?v=ahLaMd9SyNE

hahaha, bugün hürriyet'te ercan saatçi'nin özür dolu yazısına denk gelince merak edip youtube'da araştırdım... ve sonuç bu. komiklik katsayısı bir hayli fazla olduğu için galatasaraylı olmama rağmen koyuyorum.

“With the caliber of guys on the team,’’ Wallace said, “with Paul, Kevin, Ray, Big Baby, a whole lot of guys, it’s going to be fun. We’re pretty much tired of beating up on each other and we’re looking forward to that first game against Houston"
http://torinolu.blogspot.com

piston'r
eye in the sky
Yönetici
Pro. Member

sambuca

View Profile
« Reply #4675 on: 2 Nov 2009 - 12:02:41 »

madem futboldan acildi konu..

http://papazincayiri.blogspot.com/2009/11/daniel-guizann-kesfedilme-hikayesi.html

guluyorum ama gercegin de asagi yukari buna benzer sekilde gelistigine dair suphelerim de giderek artiyor....

.. ve tanrı sambuca'yı yarattı...

Kayrakli
Pro. Member

View Profile
« Reply #4676 on: 2 Nov 2009 - 12:23:20 »

ahahaa süpermiş. topu yakalayamayınca filan alkışlamaları, hata bende hareketleri süper.

angry wizkid
Sr. Member

wizards bu metalci dayılı logoyu kullansın

View Profile WWW
« Reply #4677 on: 5 Nov 2009 - 02:08:24 »

duslervekabuslar forumunda gördüm. efsane entriler başlığında. cidden çok güldüm Smiley

panik ve mor ve ötesi ve aldım ve cuma günü. Hala dinlemedim ikisini de, onun mk da siz şunu bi dinliin raconcular; iletişim kitabevine gittim tool 30'dan fazla bir rakamdan gelicekmiş, emi'ın ucuz albümleri muhabbetine a perfect circlelara baktım 17'miş hiç kalmamış, dnr'a gittim mer de noms var, 29.90 dedi kadın, kadın gitti, adama sordum 29.90 dedi. Sarı noktanın üzerinde ünlem olunca ne kadar oluyor dedim 29.90 dediler, ünlemsiz sarı noktalar ne kadar dedim 29.90 dediler, üzerinde hiçbişey olmayanlar için milyar falan derler diye sormadım, "e niye üzerinde ünlem var amına koyayım!" diye nazikçe sordum kravatlı satış görevlisine. Yüzüme boş baktı. Kadına "tool?" dedim. "Tuu gelmedi, yok yok bitti, kalmadı" dedi. Yüxexes dergisi aldım, yanlış yerden kesilmiş, altı yok. gittim, onu koydum başka aldım. Kiss'in dvdsi vardı 2005 diyo, şaşırdım lan. Şekilli böle. Cd'lerin önüne tekrar gittim olayı kavramak için. Elime mer de nomu aldım. Üzerinde sarı nokta ve ünlem var. Koydum. Dredg-catch without armsı aldım, üzerinde sadece sarı nokta var. onu da koydum. cenifır lopez aldım üzerinde bişi yok, nerdeyse çıplak. Sonra bana noktalarla ilgili bilgi verecek küçük bir yapıştırma hedesi tarzında bişi bakındım, yoktu. Kravatlı adama baktım. çizgi romanların oraya gittim. Rafın arkasından dolaşırken çizgi romanların önüne 5 koli yığdıklarını farkettim. Geçemedim. Sandman-1 tekrar basıldı mı? Bu arada ortam çok kalabalıktı. Kendimi bi boşlukta hissettim, çok güzel kızlar, temiz insanlar vardı, ben paçozdum ve sırt çantam bütün ortamda kaos yaratmıştı ve o anda yadırganmayacak tek hareketi yapmak istedim ve Serdar Ortaç albümü aldım lan! Ne biliim mınakoyim, herkes öyle yapıyordu, orda bulunduğum 15 dk içinde en az 20 tane serdar ortaç sattı. Agresif bir albüm olmuş, yine ticari kaygıdan uzak, içinden ne geldiyse kaydetmiş serdar, sert geçişler ve keskin melodiler var, virtüöz sololarda azalma var, yine sesini çok iyi kullanmış. Eaa, neyse, sonra dışarı çıktım, kendimi kordona attığımda ağlıyordum. biraz kendime gelip, vapura binmem gerektiğini hissedince koşmaya başladım, iskeleye geldim, vapur kaçtı. Şu anda gereçketen bu entrye neden başladığımı hatırlamıyorum, mercan dedinin albümü çıkmış, mercan dedi yazmışım, mercan jedi. evet gerçekten de ben bunu bilemedim, abi bana bişeyler oluyo.

Kayrakli
Pro. Member

View Profile
« Reply #4678 on: 6 Nov 2009 - 09:22:22 »

ahaah süper olay; büyük hakemlerimizden recep ankaralı acayip bir olay çevirmiş, salsa da okudum...
ağlasak mı gülsek mi ?

Recep Ankaralı Bilmecesi

cemsheed
Yönetici
Pro. Member

"Elkann gibi adamlar sana maç alır."

View Profile WWW
« Reply #4679 on: 6 Nov 2009 - 20:36:17 »

http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/11/06/topbas.ben.zaten.ic.camasiri.giymiyorum/550708.0/index.html

Günün en renkli diyaloğu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş ve kendisini izleyen haberciler arasında yaşandı. Topbaş, gazetecilerin "Domuz gribine karşı aşı olacak mısınız?" sorusunu, "Ben kışın kar yağarken bile iç çamaşırı giymiyorum" diye yanıtlayınca herkes kahkahaya boğuldu. Topbaş, durumun farkına varınca "Yani fanila giymiyorum, atlet giymiyorum" demek zorunda kaldı.

Pages: 1 ... 309 310 311 [312] 313 314 315 ... 325
batug.com forum sayfalari  |  Basketbol Dışı  |  Serbest Kürsü  |  Topic: Çok Güldüm « previous next »
    Jump to: