sene 2004 2 sene 9 gün önceki olaylar hala aynı...
Mpolice hatta işi abartarak MP One olarak isim yaptı hatta ehhehe. hatta dada ya el attılar eastbay a mı bakıyolar bizim forumumu geziyolar nedir acep

Mpolice firması reklamlarında bile beyzbol sopalı maskot oynatmakta nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Kaç kişi beyzbol oynuyor burası amerika mı? Bizim Firmalar en azında marka olmayı bilmiyorlar.
şurada kaç tane adamız 1 saat uğraşsak kendi ayakkabımızı yaparız. neden bu firmada çalışan elemanlar ayakkabı üretemezler anlamam. hem ayakkabıyı kopyalayıp üretmek ile kendim yapıp üretmek arasında pek fark yok maliyet aynı sadece ar-ge zamanı uzamakta. Bizim elemanlar bugün bir hava tabanı yapsalar yarına kendi hava tabanlarını tasarlaya bilir.
Hatta bir ara kafayı taktım nette herşeyiyle türk ayakkabı aradım şöle spor. Sadece 1 tane buldum. (Mpolicenin hala sitesi yok. Kinetix türk mü harbi :?) Gigamax tı sanırım running ayakkbısı yapmış eleman (ayakkabı iyi değildi gerçi) masa önüne serip fotosunu çekmiş kendinin (ürün+patron=reklam). Açıkçası TürkCadCam grubunda reebok ayakkabı tabanının prototiplerii yapan bir türk firmasını gördüm acaba bizz ayakkabı yapabilirmiyiz fikri belirdi ama maliyet kesin ucuk olacak al bi jordan otur dedi bünye...(ama bünyeyi geç dedi bunu reebok almıştım bile

)